Çok teşekkürler canım evet zor oldu bu sefer ama gelebildim şükür ki evimdeyim. Pzartesi tartılıp bildirim yapacağım cuma günü listede olabilirmiyim
Tmm canım ben sabah tartıldım 63,3 çıktım ve bugün Başladım artıkBilmiyorum canım liste meselesini bildirimini yaptıktan sonra bakarım girip giremeyeceğini. Sen düzenli gelmeye başla artık.
aaa gönül kilomuz aynı hiç bu kadar eşit olmamıştık hadi yarış başladı bende 63.300Tmm canım ben sabah tartıldım 63,3 çıktım ve bugün Başladım artıkada81
nasıl geçti ilk gün ?Günaydın kızlar bol eksili haftalar diliyorum. Bugün aylar sonra ilk kez okula gideceğiz biraz gerginim hayırlısı bakalım
Pek bir şey anlamadık canım bakanın genel müdürün konuşmalarını dinledik süreç hakkında bolca konuştuk geldik. Farklı bir şey yapmadık valla.nasıl geçti ilk gün ?
Yoğunluk hiç bitmiyor ki canım bizlerde de aynı. Dinleneceğim vakit bile aklımda yapılacaklar olduğundan dinlenemiyorum bu sıraKızlar merhaba.
Bu nasıl bir yoğunluktur
Anlamadım gitti.
Çok güzel canım , bu sözler insanı çok motive ediyor 🖒🖒Kızlar ya bugün okula gidip de arkadaşların kıskanmayla karışık imrenme bakışlarını görünce,candan hocam nasıl zayıflamışsın ne yaptın nasıl yaptın sözlerini duyunca çok mutlu oldum ben. Marttan bu yana 6-7 kilo arası vermiştim demek ki baya farkediliyor okuldaki herkesten övgüler aldım çok güzeldi:) sizinle de paylaşayım dedim biraz daha motive oldum devamını da yapacağım:)
Tamam kaptanım.inşallah en kisa sürede yazacağım.Canım mutlaka birinciler sırlarını paylaşıyor topiğine yazman lazım. Önemli bir konu. Eğer yazmazsan ceza alırız. Ve almamamız lazım.
Kızlar ya bugün okula gidip de arkadaşların kıskanmayla karışık imrenme bakışlarını görünce,candan hocam nasıl zayıflamışsın ne yaptın nasıl yaptın sözlerini duyunca çok mutlu oldum ben. Marttan bu yana 6-7 kilo arası vermiştim demek ki baya farkediliyor okuldaki herkesten övgüler aldım çok güzeldi:) sizinle de paylaşayım dedim biraz daha motive oldum devamını da yapacağım:)
Kızlar, bugun ben de okula gidince bazı arkadaşlar önce tanıyamadı, bazıları da şaşkınlık geçirdiler, çünkü en son 1,5 yıl önce görmüşlerdi beni ve 92 kilo civarındaydım.. Herkes soru yağmuruna tuttu, nasıl zayıfladın, nereye gittin, diyetisyenin kim diye... Benim sırrım, takımım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?