Hakikaten bende eski formu aradim ama yok neden boyle oldu ki girip cikip bakiyorum 1 mesaj ertesi gun giriyorum 3 mesaj eskiden oglen yazardim aksam girerdim 10 sayfa okunacakGünaydın arkadaşlar. Affınıza sığınarak takımdan ayrılıyorum. Daha fazla paylaşım yapılan bir ortama ihtiyaç duyduğumu fark ettim. Sizleri de bir süre uğraştırmış oldum, kusuruma bakmayın. Herkese sağlıklı kilo vermeler dilerim.
Buralarda genelde hareketli oluyorHakikaten bende eski formu aradim ama yok neden boyle oldu ki girip cikip bakiyorum 1 mesaj ertesi gun giriyorum 3 mesaj eskiden oglen yazardim aksam girerdim 10 sayfa okunacak
Niye izne ayrılmak istiyorsun rakibem ?Kaptanım benim motivasyonum tamamen gitti.
Ben bu gün Perşembe sanıyorum.
Beni izne ayırırmısın diyecektim.
Ama cumaymış.
Çok özür dilerim dalgınlığıma geldi.
Ayy neredesin ki 3 kere sallandınız ?Günaydın takımımın güzel hatunları takımda yaz sessizliği var sanırsam tatilden bi döneyim kendi kendime de olsa yazıcam söz veryorum size
Dün 3 deprem ve cehennem sıcağı ile zor yattım yemin ederm çok korktum deprem olacak diye
Gece ezn vakti kalktım k su içindeyim o satte ama hava bir kapadı yağmur havası oh misler gibi uyudum bu saat oldu kalktım işte
Sizler napıyorsunuz nasıl gidiyor genel bi anlatın bakalım
Ayy neredesin ki 3 kere sallandınız ?
Allah korusun.Havalar bi ara serinleyecek gibi oldu ama sonra yine ısındı.
Ben kendi adıma iyiyim çok şükır.Sen nasılsın kamp nasıl geçti ?Merhabalar kızlar
Hafta sonu gittiğim kampta telefon çekmiyordu. Dün akşam geldim eve. Öyle yorulmuşum ki anlatamam. Duştan sonra uyuyakalmışım. Bugün de hastane çok yoğundu. Ancak şimdi bakabilme fırsatı buldum. Herkes nasıl iyi mi?
Geçmiş olsun canım, şimdi nasıl durumları? Allah acil şifa versin inşallahGünaydın kızlar, eşimin ablasında ve eşinde kovid çıktı malesef onla uğraşıyodum kaç gündür, durumları iyi şükür, çok sessiz kalmış buralar gene
İyi cnm çok şükür hafif atlatıyolar, artık çevremde çok fazla çıkmaya başladı virüs vakası, tüm önlemlerimi alıyorum ama işte yeterli olmuyo gibi sanki, biran önce evden çalışma gelsin inşallah ya, bizim kurum da şimdilik önlemleri arttırıp devam edicez gibi görünüyo önümüzdeki hafta netleşcek durumlarGeçmiş olsun canım, şimdi nasıl durumları? Allah acil şifa versin inşallah
Ben iyiyim şükür canım, sen nasılsın? Hastanede işler nasıl? Çok dikkat et kendine, hastalık hortladı bu aralar yineMerhabalar kızlar
Hafta sonu gittiğim kampta telefon çekmiyordu. Dün akşam geldim eve. Öyle yorulmuşum ki anlatamam. Duştan sonra uyuyakalmışım. Bugün de hastane çok yoğundu. Ancak şimdi bakabilme fırsatı buldum. Herkes nasıl iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?