- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 43
Çok güzel bir menü benceGünaydın kızlardünkü menüm
Sabah 7:00 haşlanmış yumurta
2 küçük dilim beyaz peynir
2 adet biber dolgulu zeytin
3 adetçeri domates
Yarım salatalık ve kapya biber
Ara 10:30 1 adet armut
Öğle 12:30
1 kase mercimek çorbası
2-3yk bamya yemeği
Ara 16:00 5 adet çiğ badem
5 adet siyah kuru üzüm
Akşam 18:00
Şehriye çorbası
2 çatal taze fasulye
Saat 20:00
1 kase aşure
Sonrasında 30 dk yürüyüş
Gün içinde 20 dk leslie
5 dk ip atlama
Su 3 litre
Iyiyim canım çok şükür.Idare ediyorum.Zor gunleri atlattik.Sen nasılsın?
İyiyim canım sen nasılsın? İnan ki sürekli bir yoğunluğum var geçen hafta kahvaltılık sos hazırladım sonra nezle gibi oldum atlattım. Bugün de okula çağırdılar yeni geldim okuldan. Çok dikkat edebildiğimi söyleyemeyeceğim diyet anlamında ama aynı kilolardadayım aşağı yukarı. Motivasyonum da pek iyi değil. Senin de yoğunluğun baya varmış kolay gelsin. Uykusuzluk çok zor çok iyi biliyorum çok yaşadım hala yaşıyorum Allah kolaylık versin
Çok geçmiş olsun.Çember iyice daralıyor ne kadar korunmaya çalışsakta kaçış yok gibi bu hastalıktan.Günaydın kızlar, eşimin ablasında ve eşinde kovid çıktı malesef onla uğraşıyodum kaç gündür, durumları iyi şükür, çok sessiz kalmış buralar gene
iyiyim şükür canım, kaçıncı haftadasın? Bebişin ve senin sağlığın nasıl?Iyiyim canım çok şükür.Idare ediyorum.Zor gunleri atlattik.Sen nasılsın?
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. Okullardaki korona vakaları da artıyor seminer dönemindeİyiyim canım sen nasılsın? İnan ki sürekli bir yoğunluğum var geçen hafta kahvaltılık sos hazırladım sonra nezle gibi oldum atlattım. Bugün de okula çağırdılar yeni geldim okuldan. Çok dikkat edebildiğimi söyleyemeyeceğim diyet anlamında ama aynı kilolardadayım aşağı yukarı. Motivasyonum da pek iyi değil. Senin de yoğunluğun baya varmış kolay gelsin. Uykusuzluk çok zor çok iyi biliyorum çok yaşadım hala yaşıyorum Allah kolaylık versin
11.hafta oldu canım.Iyiyiz ikimizde çok şükür.Ilk zamanlar düşük riski falan baya zorlandık ama buna şükür artik toparladık.iyiyim şükür canım, kaçıncı haftadasın? Bebişin ve senin sağlığın nasıl?
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. Okullardaki korona vakaları da artıyor seminer döneminde
Bende motivasyon toplamaya çalışıyorum bakalım, uzun bi aradan sonra ne kadar yapabilirsem artık
Hayırlısı olsun inşallah canım ya bir şey çıkmaz umarım. Dua edeceğim yakın çevremde bu durumda olan çok kişi varKızlar yaaaa bizim birimdeki arkadaş pozitif çıktı. Şu an biz de belirti bekliyoruz test yaptırmak için. İnşallah bulaşmamıştır. Dua edin lütfen
Ben iyiyim şükür canım, sen nasılsın? Hastanede işler nasıl? Çok dikkat et kendine, hastalık hortladı bu aralar yine
Okul işlerinden fırsat buldukça buraya yazmaya çalışacağım. 2 oğlumun canlı derslerinin ve ödevlerinin takibi dışında, göreve başladığım için benimde canlı derslerim olacak artık..Küçük cadı kızımda geceleri çok uykusuz bırakıyor beni, gündüzleri sersem gibi oluyorum başım ağrıyor uykusuzluktan.
Yukarıda yazmıştım, 3 hafta kadar dengesiz menülerle beslendikten sonra bugun eski sağlıklı düzenime dönüyorum inş.. çok özledim buradaki ortamı, sohbeti
Ay inşallah çıkmaz kaptanım .. Rabbim korusun inşallahMaalesef kapımıza kadar geldi hastalık. Her an pozitif çıkabiliriz. Ne kadar dikkat edersek edelim evde kendi kendini karantinaya almak kadar koruyucu bişey yok. Kız kaynanasından kapmış hastalığı getirdi buraya. Aynı ortamda bulunup, yedik içtik. Şu an sadece dua ediyoruz bizlerde olmasın diye.
Canım , o kadar yoğunum ki.. kızımın hem eba hemde zoom dersler başladı ... birazdan özel derse götürecem.. yemek yap evi topla çamaşır ser.. akşam yürüş yap... pertim çıkıyor ... birde burası bir sıcak anlatamam eriyoruz yine
İnşallah size bulaşmamıştır canım, dualarımdasın. Allah yardımcınız olsunMaalesef kapımıza kadar geldi hastalık. Her an pozitif çıkabiliriz. Ne kadar dikkat edersek edelim evde kendi kendini karantinaya almak kadar koruyucu bişey yok. Kız kaynanasından kapmış hastalığı getirdi buraya. Aynı ortamda bulunup, yedik içtik. Şu an sadece dua ediyoruz bizlerde olmasın diye.
Allah tamamına erdirsin canım. Çok geçmiş olsun.11.hafta oldu canım.Iyiyiz ikimizde çok şükür.Ilk zamanlar düşük riski falan baya zorlandık ama buna şükür artik toparladık.
Oğlun yerleşti galiba.Nasil? Sen de okullar açılıyor.Seminerler falan çoktan başladı galiba.
Allah kolaylık versin canım.. Kayseri bu kadar sıcaksa oraları düşünemiyorum bile..Canım , o kadar yoğunum ki.. kızımın hem eba hemde zoom dersler başladı ... birazdan özel derse götürecem.. yemek yap evi topla çamaşır ser.. akşam yürüş yap... pertim çıkıyor ... birde burası bir sıcak anlatamam eriyoruz yine
Günaydın kızlar, eşimin ablasında ve eşinde kovid çıktı malesef onla uğraşıyodum kaç gündür, durumları iyi şükür, çok sessiz kalmış buralar gene
Kızlar yaaaa bizim birimdeki arkadaş pozitif çıktı. Şu an biz de belirti bekliyoruz test yaptırmak için. İnşallah bulaşmamıştır. Dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?