sabahki mesajımdan anladığınız üzere bugünün cuma olduğunu şimdi farkediyorum
Bu hafta takımın regl haftası sanırın benim de bugün yarın gelecek beklemedeyim:)Günaydın çiçeklerim
Bugün bildirim günü
Geçen hafta 93.7
Güncel :94.1
Fark :+400
Bu hafta diyetimi tam yaptım düne kadar gofret ve kuruyemiş yedim yeme ataklarimi durduramadim bir türlü
Akşam tabii adet oldum
Aldığım kilonun sebebi belli oldu çok şükür
Çok ilginc yurttayken kizlar peşpeşe birbirinin ter kokusundan etkilenerek adet olurlar. Dikkat et annen ya da ablan adet olur peşinden sen olursun falanBu hafta takımın regl haftası sanırın benim de bugün yarın gelecek beklemedeyim:)
Evrene sinyallerimizi gönderdik sanırımÇok ilginc yurttayken kizlar peşpeşe birbirinin ter kokusundan etkilenerek adet olurlar. Dikkat et annen ya da ablan adet olur peşinden sen olursun falan
Bız de burda birbirimizi etkiledik mi acaba
Tamamdır kaptanım:)Bu arada artık herkesten pazartesi de tartı istiyorum. Hafta sonu kaçırdık mı kaçırmadık mı bilelim
kaptanım menü su spor bildirim tablosu yapayım mıııBu arada artık herkesten pazartesi de tartı istiyorum. Hafta sonu kaçırdık mı kaçırmadık mı bilelim
kaptanım menü su spor bildirim tablosu yapayım mıııyapayım nolur nolur
candy_candy bugünden itibaren başla o zaman canım.
Eki Görüntüle 2697950
Şöyle bir tablo
Menü, su ve spor için bildirimi içeriyor. Bildirim yapıldığında karşısına + koyuyorum.
Mesela menüde kaçamak varsa zemin kırmızı yapıyorum (bunu bildirim yaparken siz yazıyorsunuz tabi çünkü herkesin diyeti farklı) diyetime çok uymadım ama kaçamak da yapmadım diyorsanız sarı diyetinize uygun bir menü bildiriyorsanız ya da hafif sağlıklı bir gün geçirdiyseniz de yeşil oluyor zemin rengi
Mesela spor yapmadıysanız kırmızı, spor yaptım ama daha iyisini yapabilirdim az oldu diyorsanız ya da spor yapmamışsanız ama çok hareketli bir gün geçirdiyseniz sarı, sizi tatmin eden bir spor yaptıysanız yeşil oluyor zemin
Su için 2lt geçen herkesi yeşil yapıyorum 1,5 lt sarı onun altındaki tüm miktarlar kırmızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?