Spor da olsaymış harika bir menü olacakmış. Bir de akşam saatin biraz geç olmuş. Onu daha erkene çekersen sana çok daha eksi getirir böyle menüler
Tarsus mukaptanım tarsusta toplantıdaydık. şimdi döndük ama büroda da işler birikti o yüzden giremiyorum
Tarsus mu
Nerde yaşıyorsun canım Adana mı Mersin mi ben tarsusu çok severim
Mersin'de misin ayy benim kütük de Mersin ehuheheCanım Mersin Merkezde yaşıyorum ve Tarsusu pek sevmemBelki hep iş için gittiğim içindir
sen de buralarda mısın
İyisin iyisin maşallah keşge benim olsaPandemi başlamadan kısa bi süre önceydi sanırım cnm takıma gelmem, 69 kilodan 59/60 aralığına kendi imkanlarımla düştüm ama motivasyonum kaybolmuştu kilo vermem durmuştu o dönem takıma geldim, deli gibi spor yaparak pes etmeyerek 51 e düştüm hatta yanlardan karın kaslarım bile çıktışimdide 53 kiloda takılıyorum kendi kendime işte kilomu korumaya uğraşıyorum daha çok
Tamam canım diğer hafta dolduruyorum 21 ağustosta girmiştim .. haftaya cumaya izine ayrılabiliyorum canım aklında bulunsun haftaya cuma izine ayır beni olur mu?... İlk izin hakkımı kullanayımada81 canım henüz iki ayını doldurmadığın için izne ayrılamıyorsun. Üzgünüm maalesef. Yarın bildirim yapman gerekiyor.
Bolu taraflarına canım. Gerede yakınlarında bir yaylaya gideceğiz kamp için. Bu arada 6-7-8 Kasım’da da Sülüklü Göl’de kamptayımYolculuk ne tarafa kaptanımbizde bu hafta kamp planı yapmıştık ama regl olcamı unutmuşum erteledik, havalar iyice soğumadan 1 kerede daha yapabiliriz umarım
Maşallah kaptanım yine kamptasın:) bir şey merak ediyorum kampa gittiğinizde çocuklar da geliyor mu? Gelmiyorsa nerede kalıyorlarBolu taraflarına canım. Gerede yakınlarında bir yaylaya gideceğiz kamp için. Bu arada 6-7-8 Kasım’da da Sülüklü Göl’de kamptayım ☺ Eee ben en son kampımda regldim. Hem de 2. Günümdü. Ertelemedim vallaAma WC sıkıntısı yoktu. -28 uyku tulumu aldım hava soğuk da olsa gideceğim yine
Maşallah kaptanım yine kamptasın:) bir şey merak ediyorum kampa gittiğinizde çocuklar da geliyor mu? Gelmiyorsa nerede kalıyorlar
Anladım canım iyi yapmışsın eşin her zaman gelmiyor mu pekiNormalde geliyorlar canım. Ama bu kez ben yalnız gidiyorum. Çocuklar evde kalacak. Gündüz kendileri kalacaklar. Akşam eşim evde oluyor zaten. Bundan önceki kampların hepsine götürdüm çocukları. Bu kez biraz kafa dinlemek istiyorum.
Anladım canım iyi yapmışsın eşin her zaman gelmiyor mu peki
Mersin'de misin ayy benim kütük de Mersin ehuhehe
Eşim Adanalı çok gezeriz Mersin'de yazlık, yayla evi vs de var çok gidip geliyoruz ayyy bayılıyorum çok güzel oralar burnumda tütüyor
Canım fotoğraf çekerken üye ismi ve tarih yazıp çekecektin. Bu kabul olmaz. Yeniden çekmen lazım.Eki Görüntüle 2705719
Geçen hafta : 63.200
Bu hafta : 63.300
LAydLiNe
Okula kaçıyorum öğretmen çağırdı
Tartıldım canım sabah acelem vardı ekleyemedim şimdi ekliyorum. Kahvaltı bile yapamadım sabahpessinus sen tartılmadın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?