Diyet menüsü mü bu haftada kaç kilo verdiriyoryav arkadaş hemen de yakalandık yaaabiraz kaçamaklı ama çok değil yazayım hemen
kahvaltı(9.00):
1 dilim kakaolu kek
1 bardak kakaolu süt
ara:
1 kase çilek
1 avuç fındık
bitki çayı
öğlen(13.00):
adana dürüm
ayran
ara:
hindiba kahvesi (bundan sonra kahve yazacağım sadece reklam olmasın siz şekersiz hindiba kahvesi anlayın neskafe değil yani sağlıklı)
akşam(19.30):
1 karnıyarık
3 kaşık pilav
1 kase yoğurt
2 mini rulo börek (superfresh)
su 2 lt. spor hakgetire
Cok güzel kilo aldiriyorDiyet menüsü mü bu haftada kaç kilo verdiriyor
Üç hanelileri sevmiyorum canımCok güzel kilo aldiriyor119 u görmüşken 130lara dayandim gene
Denemek ister misin
Bizim takımda akşam olunca millet işe güce dalıyor gelemiyor maalesef. En normal zamanda da pek giremiyorum zaten de bir de görümce geldi bir haftalığına iş güç×2 modundayımAa olur mu asıl akşam tadı çıkar buraların herkes kayfesini alsa gelse de herifleri birbirine vuruştursak
Bizim takımda akşam olunca millet işe güce dalıyor gelemiyor maalesef. En normal zamanda da pek giremiyorum zaten de bir de görümce geldi bir haftalığına iş güç×2 modundayım
Bi zamanlar cıvıl cıvıldı burası ama dağıldık grupça
Onu cuma günü görcez artıkCıvıldarık yine
Diyet manasında dağılmayın da gerisi hallolur
Ne tatlısı yedin bari iyi bişiler miOnu cuma günü görcez artıkbenim tartım bozuk 2 gündür yediğim tatlıları düşünürsek tam zamanında bozuldu henüz hazır değilim gerçeklerle yüzleşmeye
Ay evet maaledefGörümce mi geldi
Canım ya aklıma karpuz kabuğu misali düşürdün trileçeyi gidip aldım yedim de rahatladım öyle böyle istemedi hem de canım. Neyse zihnimi ve midemi doyurduktan sonra uzun bir süreliğine ara verebilirim :)Triliçeçok severim hiç dayanamam
Triliçeçok severim hiç dayanamam
Canım ya aklıma karpuz kabuğu misali düşürdün trileçeyi gidip aldım yedim de rahatladım öyle böyle istemedi hem de canım. Neyse zihnimi ve midemi doyurduktan sonra uzun bir süreliğine ara verebilirim :)
Kaçamak yaptığımızda ne olduğunu yazmadan kaçamak yaptımmı yazsak acabaCanım ya aklıma karpuz kabuğu misali düşürdün trileçeyi gidip aldım yedim de rahatladım öyle böyle istemedi hem de canım. Neyse zihnimi ve midemi doyurduktan sonra uzun bir süreliğine ara verebilirim :)
İşte burda irade devreye giriyorKaçamak yaptığımızda ne olduğunu yazmadan kaçamak yaptımmı yazsak acababöyle kötü örnek oluyoruz birbirimize
ya hala regl olamadım canım tatlı isteyip duruyordu zaten aldım yedim o yüzden. kaçamak anlayışı da önemli işte kimimiz için bir bardak kola ya da bir dilim tatlı kaçamakken kimimiz için koca bir öğün yasaklı yiyecekler olabilir o yüzden yazıp kendimiz utansak daha iyiKaçamak yaptığımızda ne olduğunu yazmadan kaçamak yaptımmı yazsak acababöyle kötü örnek oluyoruz birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?