Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İş yerimdeki bilgisayarda kullandığım farenin sağ tuşu bozuk Takıma yeni üye çağırdığımda link atamıyorum. Katılmak isteyenler topiğinde yeni üye görürseniz takıma çağırabilirsiniz kızlar. Biraz daha kalabalıklaşmamız lazım. Çok az kişiyiz diğer takımlara göre. Gerçi ben böyle samimi samimi çok memnunum takımdan ama bana kalırsa takımda motive felan kalmayacak. Listeye girdim yine kaçamak yaptım

Son düzenleme:
İyi akşamlar

09.00 1,5 km yürüyüş

12.00 Kahvaltı : 2 yumurta , domates , peynir , zeytin , biber , 2 avuç beyaz
, şekersiz çay

18.00 2 kaşık pilav, 5 köfte , kimyonlu yoğurt (Mide problemim için yaptım ilk defa) bol yeşillikli salata, bir mandalina

Şuan 6844 adım , yatana kadar 9000 olur diye umuyorum.

Su 2 litreden fazla

Beyaz leblebi

Ctrl X keser, Ctrl C kopyalar Ctrl V yapıştırır kaptişim aslında

Sizden gördükçe cesaret geliyor yeme isteğim artıyor Allah'ını seven menü yazmasın
Eh tamam o zaman ben de yazmıyorum madem akşam arkadaşım geldi miktarını bilmeden yediğim kuruyemiş ve iki dilim brownie var hiç yazmayayım en iyisi:) bugün kaçırdım çok affedersiniz

Öğün saatlerin gayet güzel. Yediklerin de öyle. Ama kilona göre yediklerin çok az diye düşünüyorum. Umarım bu sorun olmaz çünkü bir süre sonra patlak veriyor böyle durumlar. Nasıl hissediyorsun kendini?

yeme yeme ben çokkk pişmanım şuan kendime kızıyorum

Ben de çok pişmanım ama son pişmanlık fayda vermiyor. Çarşambadan +600 deyim. Cumaya kurtulmam lazım bundan. Bu arada benim izin iptal oldu. Cuma günü izin almıştım. Oturup ağlayasım var resmen yaaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…