Sen çırpısın sen yiyebülün göbeği olanlar düşünsünCanım çekti yav
Sen çırpısın sen yiyebülün göbeği olanlar düşünsün
Sorun olmaz cnm,hepimiz zaman zaman bi kaç gün giremeyebiliyoruz siteye, sen bugünden itibaren yazmaya başla tekrar
Hepimizin kabusu o zamanlar yemesen bile o ödem mafediyo tartıda artıyıda görüncü iyice gıcık oluyosunbu süreçte kg almadım ama vermedim de sanırım özel zamanlar yaklaştı
Beyaz leblebiİyi akşamlar
09.00 1,5 km yürüyüş
12.00 Kahvaltı : 2 yumurta , domates , peynir , zeytin , biber , 2 avuç beyaz
, şekersiz çay
18.00 2 kaşık pilav, 5 köfte , kimyonlu yoğurt (Mide problemim için yaptım ilk defa) bol yeşillikli salata, bir mandalina
Şuan 6844 adım , yatana kadar 9000 olur diye umuyorum.
Su 2 litreden fazla
O göbek herkeste varçırpı ama göbeğim var onu netcez
Ctrl X keser, Ctrl C kopyalar Ctrl V yapıştırır kaptişim aslındaİş yerimdeki bilgisayarda kullandığım farenin sağ tuşu bozukTakıma yeni üye çağırdığımda link atamıyorum. Katılmak isteyenler topiğinde yeni üye görürseniz takıma çağırabilirsiniz kızlar. Biraz daha kalabalıklaşmamız lazım. Çok az kişiyiz diğer takımlara göre. Gerçi ben böyle samimi samimi çok memnunum takımdan ama bana kalırsa takımda motive felan kalmayacak. Listeye girdim yine kaçamak yaptım
İdölümsün başgannn parti kur oy verekLusi bu cuma Ankara'ya kaçıyorum. Arkadaşlarla görlz night yapcez Vurcaz kalorinin dibine dibine Böyle kaptanı olan takım da ne bileyim
Sizden gördükçe cesaret geliyor yeme isteğim artıyor Allah'ını seven menü yazmasınBen kaptandan önce fire verdim bugün neler yemedimki menü yazmaya yüzüm yok
Eh tamam o zaman ben de yazmıyorum mademSizden gördükçe cesaret geliyor yeme isteğim artıyor Allah'ını seven menü yazmasın
Ctrl X keser, Ctrl C kopyalar Ctrl V yapıştırır kaptişim aslında
Öğün saatlerin gayet güzel. Yediklerin de öyle. Ama kilona göre yediklerin çok az diye düşünüyorum. Umarım bu sorun olmaz çünkü bir süre sonra patlak veriyor böyle durumlar. Nasıl hissediyorsun kendini?İyi akşamlar
09.00 1,5 km yürüyüş
12.00 Kahvaltı : 2 yumurta , domates , peynir , zeytin , biber , 2 avuç beyaz
, şekersiz çay
18.00 2 kaşık pilav, 5 köfte , kimyonlu yoğurt (Mide problemim için yaptım ilk defa) bol yeşillikli salata, bir mandalina
Şuan 6844 adım , yatana kadar 9000 olur diye umuyorum.
Su 2 litreden fazla
yeme yeme ben çokkk pişmanım şuan kendime kızıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?