Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben bu akşam yine yokum yaaaaaaa

Akşama Ankara'ya gidiyorum Oyun var. Tiyatro oyunu. Oyun saat 20:00' de büyük ihtimal geç dönerim yine.

Sizde ne var ne yok, neler yapıyorsunuz? HatueL canım yerleşebildin mi yeni evine? Bebişin nasıl oldu daha iyisiniz inşallah?

Ne güzel , ne çok severim tiyatro . Uzun zamandır bende izlemedim , benim yerime de izle kaptanım.

İyi Akşamlar canlar

Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta , domates , peynir , 7 tane zeytin, bir elma , beş ceviz

17.30
1 kase yayla çorbası , 1 cennet hurması

3 litreden fazla su içmişimdir .
Şimdilik 7420 adım . İlerleyen saatlerde Leslie yaparım . Dün de yapmıştım . Leslie alışkanlık haline geldi .

Iyi akşamlar kızlar
Sabah 7:00
Haşlanmış yumurta,2 adet çeri domates, yarım salatalık ve yeşil biber,3 adet yeşil zeytin, çeyrek simit,2 dilim hellim peyniri
Ara 10:30
Yarım su bardağı sade kefir, 1 adet gün kurusu ve 2 adet çiğ badem
Öğle 13:00
1 kase sebzeli tavuk çorbası ve kabak yemeği
Mevsim salata
Ara 16:00
1 adet muz
Akşam 18:00
Patlıcan yemeği ve 1 adet tavuk but
Su neredeyse 2 litre
Spor 20 dk leslie,60 squat ve 3 dk plank

Leslie çok eğlenceli ya bende hep onu yapıyorum genellikle tabi her zaman videosunu açmıyorum. Kendim hatırladığım kadarıyla yapıyorum

İyi akşamlar kizlar
Öğlen 12.30; 1 tane et şiş, yarim lavaş, salata
Akşam 17.30; 1 tabak tavuk suyu çorba, brokoli
Ara öğün 21.00; 1 mandalina, 3 çiğ badem 3 çiğ findik
1.5 litre su

Ne güzel , ne çok severim tiyatro . Uzun zamandır bende izlemedim , benim yerime de izle kaptanım.

İzledim canım izledim de oyun bir faciaydı resmen. Bileti arkadaş almıştı. Devlet Tiyatrosu olunca hiç tereddüt etmedim ama ilk defa bir oyunu hiç sevmedim. Çok zorlama ve bizim kültürümüze ait olmayan bir oyundu.

Menün çok güzel suyun da öyle

Menün çok sağlıklı olmuş ayrıca çok doyurucu duruyor.

İyi akşamlar kizlar
Öğlen 12.30; 1 tane et şiş, yarim lavaş, salata
Akşam 17.30; 1 tabak tavuk suyu çorba, brokoli
Ara öğün 21.00; 1 mandalina, 3 çiğ badem 3 çiğ findik
1.5 litre su

Su az olmuş yine Sanırım bizim çayı kahveyi bir kenara bırakıp su içmemiz lazım. Ben de üşengeçlikten içemedim dün.

Leslie çok eğlenceli ya bende hep onu yapıyorum genellikle tabi her zaman videosunu açmıyorum. Kendim hatırladığım kadarıyla yapıyorum
Evet öyle , ben dört gündür yatmaya yakın 20 dakikalık boosted ını yapıyorum . Gerçekten hemen farketti . Pantolonumu giyerken bunu daha iyi anlıyorum . Yürümem bile değişmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…