Çokk tatlı maşallah hosgelmis ailenizin yeni üyesiGünaydın kızlar
Dün ailemize yeni biri katıldı. Öğleden sonra onu almak için Ankara'ya gittim. Ailemizin yeni üyesi Mars'la tanıştırayım siziEki Görüntüle 2714772
Çokk tatlı maşallah hosgelmis ailenizin yeni üyesi
Tahmin edebiliyorum cnmTeşekkür ederiz canımNasıl mutluyuz nasıl anlatamam
Nasıl da güzelGünaydın kızlar
Dün ailemize yeni biri katıldı. Öğleden sonra onu almak için Ankara'ya gittim. Ailemizin yeni üyesi Mars'la tanıştırayım siziEki Görüntüle 2714772
Merhabalar
Ne güzel , ne çok severim tiyatro . Uzun zamandır bende izlemedim , benim yerime de izle kaptanım.Ben bu akşam yine yokum yaaaaaaa
Akşama Ankara'ya gidiyorum Oyun var. Tiyatro oyunu. Oyun saat 20:00' de büyük ihtimal geç dönerim yine.
Sizde ne var ne yok, neler yapıyorsunuz?HatueL canım yerleşebildin mi yeni evine? Bebişin nasıl oldu daha iyisiniz inşallah?
Leslie çok eğlenceli ya bende hep onu yapıyorum genellikleİyi Akşamlar canlar
Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta , domates , peynir , 7 tane zeytin, bir elma , beş ceviz
17.30
1 kase yayla çorbası , 1 cennet hurması
3 litreden fazla su içmişimdir .
Şimdilik 7420 adım . İlerleyen saatlerde Leslie yaparım . Dün de yapmıştım . Leslie alışkanlık haline geldi .
Ne güzel , ne çok severim tiyatro . Uzun zamandır bende izlemedim , benim yerime de izle kaptanım.
İyi Akşamlar canlar
Sabah 10.00
2 haşlanmış yumurta , domates , peynir , 7 tane zeytin, bir elma , beş ceviz
17.30
1 kase yayla çorbası , 1 cennet hurması
3 litreden fazla su içmişimdir .
Şimdilik 7420 adım . İlerleyen saatlerde Leslie yaparım . Dün de yapmıştım . Leslie alışkanlık haline geldi .
Iyi akşamlar kızlar
Sabah 7:00
Haşlanmış yumurta,2 adet çeri domates, yarım salatalık ve yeşil biber,3 adet yeşil zeytin, çeyrek simit,2 dilim hellim peyniri
Ara 10:30
Yarım su bardağı sade kefir, 1 adet gün kurusu ve 2 adet çiğ badem
Öğle 13:00
1 kase sebzeli tavuk çorbası ve kabak yemeği
Mevsim salata
Ara 16:00
1 adet muz
Akşam 18:00
Patlıcan yemeği ve 1 adet tavuk but
Su neredeyse 2 litre
Spor 20 dk leslie,60 squat ve 3 dk plank
İyi akşamlar kizlar
Öğlen 12.30; 1 tane et şiş, yarim lavaş, salata
Akşam 17.30; 1 tabak tavuk suyu çorba, brokoli
Ara öğün 21.00; 1 mandalina, 3 çiğ badem 3 çiğ findik
1.5 litre su
Havalar serinledi çok zor oluyo su içmek valla cnmSu az olmuş yineSanırım bizim çayı kahveyi bir kenara bırakıp su içmemiz lazım. Ben de üşengeçlikten içemedim dün.
İzledim canım izledim de oyun bir faciaydı resmen. Bileti arkadaş almıştı. Devlet Tiyatrosu olunca hiç tereddüt etmedim ama ilk defa bir oyunu hiç sevmedim. Çok zorlama ve bizim kültürümüze ait olmayan bir oyundu.
Çokkk teşekkür ederimMenün çok güzel suyun da öyle
Evet öyle , ben dört gündür yatmaya yakın 20 dakikalık boosted ını yapıyorum . Gerçekten hemen farketti . Pantolonumu giyerken bunu daha iyi anlıyorum . Yürümem bile değişmeye başladıLeslie çok eğlenceli ya bende hep onu yapıyorum genellikletabi her zaman videosunu açmıyorum. Kendim hatırladığım kadarıyla yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?