Aynen cnm ama kalp rahatsızlığı olanlara pek tavsiye edilmiyo diye biliyorum bende nabzı tavan yapiyo ben ilk günler mide bulantısı yaşıyodum bayilcam sanıyodum spor sonrasıKalp damar açısından riskli kişileri ayrı tutuyorum tam olarak bilmediğim için ama sağlıklı bireylerin haftada 1-2 kez hitt kardiyo egzersizi yapması çok sağlıklıymış sadece kilo vermek için de değil kalp damar sağlığımız açısından. Görmüşken eklemiş olayım istedim:)
Hiç yoktan iyidir ama bir yerden sonra sıkıyor beni de leslie dkları saydığım oluyor ne zaman bitecek diye
Keşke hep böyle olsakAyyyyyyyy takımı böyle görünce gözlerim yaşardı valla
Ben de geçen tabata ezgersizi yaptım bir tür hitt kardiyo o da düzelmem baya zaman aldı. Doğru diyorsun tehlikeli olabilir en güzeli uzmanına danışmak böylesi rahatsızlıklardaAynen cnm ama kalp rahatsızlığı olanlara pek tavsiye edilmiyo diye biliyorum bende nabzı tavan yapiyo ben ilk günler mide bulantısı yaşıyodum bayilcam sanıyodum spor sonrası
Keşke hep böyle olsak
Baya erkenciymis ama alisiyosun zamanla, ben 3 senedir saat 5 te kafama zıplayan bı bey tarafindan uyandiriliyorumBen yakında mecburen yürümeye başlayacağım. Minik dostumuz sabahın 06:00 sında uyanıyor
Aynen cnm oda benim favorim hittle çok benziyorlar zatenBen de geçen tabata ezgersizi yaptım bir tür hitt kardiyo o da düzelmem baya zaman aldı. Doğru diyorsun tehlikeli olabilir en güzeli uzmanına danışmak böylesi rahatsızlıklarda
Ben adım sayımı artırmak amaçlı kullanıyorum leslie. Pilates çok iyi geldi bana hele de söylemesi ayıp göğüslerim büyük onun ağırlığı sabaha kadar oğlanı uyutmaya uğraş derken çok fazla sırt boyun ağrısı yaşıyorum pandemi dönemi pilates yaparken çok iyiydim ağrılarım geçmişti şimdi geri geldi ağrılar. Birazdan gidip yapacağım pilatesimi az yürüyüşle açılayım da:) kasları esnettiği için hem duruşumuzu düzeltiyor hem de şu tembelleşen vücudumu esnetiyor rahatlıyorum tavsiye ederim :)Yatak odasına aldık televizyonun birini. Spor için çok müsait oldu. Evi biraz düzene sokunca ben de başlamayı düşünüyorum ama büyük ihtimal pilates yaparım.
Baya erkenciymis ama alisiyosun zamanla, ben 3 senedir saat 5 te kafama zıplayan bı bey tarafindan uyandiriliyorum
En güzel zamanları ya yanında olsam isirirdim şimdi o minigiYeni ayrıldı yaaaa kardeşlerinden ve annesinnden, gece de zor uyuyor. Bebek olduğu için de gün içinde normalden daha çok uyuyor. Çok tembeliz sorma çok
Ben çok seviyorum orayı hele bazi konularda kavga çıkınca çok eğlenceli oluyoAz önce BDV ye takılmaya başlıyordum neredeyse iyi ki geldiniz
20 sn egzersiz 10 sn dinlenme esasıyla yapılıyor ben sevdim. Youtubeda takip ettiğim bir bayanın videolarıyla yaptım spor hocası. Gayet iyiydi. Hatta sonrasında adım sayım az diye leslie boosted yaptım 150 nabız atışının altına düşmedim düşün halimiAynen cnm oda benim favorim hittle çok benziyorlar zaten
Ben o egzesizler sonrasında domates gibi geziyorum 2 saat falan20 sn egzersiz 10 sn dinlenme esasıyla yapılıyor ben sevdim. Youtubeda takip ettiğim bir bayanın videolarıyla yaptım spor hocası. Gayet iyiydi. Hatta sonrasında adım sayım az diye leslie boosted yaptım 150 nabız atışının altına düşmedim düşün halimi
En güzel zamanları ya yanında olsam isirirdim şimdi o minigi
Ben de sonrasında bahsettiğin halde dolaştımBen o egzesizler sonrasında domates gibi geziyorum 2 saat falankan basıncı tavan yapiyo galiba
Maşallah maşallah nazar değmesin inşallahTammmm ısırmalık yaaaaaaaaaa o kadar tatlı ki maşallahNazarım değecek diye korkuyorum
Demekki bende sorun yokmus spor fazla ağırBen de sonrasında bahsettiğin halde dolaştım
Kızlar ben şimdilik kaçıyorum oğlum ablasının odasına 150-200 arası topu boca etmiş onları toplayıp spora geçeceğim sonrasında görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?