Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

LAydLiNe kaptanım tam iyileşmiştik çok şükür ama sonra cenazemiz oldu.Halamız vefat etti.Köye gidilip gelindi.Şimdi de bende annemler var.O kadar yoğun geçiyor ki giremiyorum buralara.Eğer sorun oluşturacaksa kaptanım beni 2 haftalık izne ayırır mısın ?

Evet öyle , ben dört gündür yatmaya yakın 20 dakikalık boosted ını yapıyorum . Gerçekten hemen farketti . Pantolonumu giyerken bunu daha iyi anlıyorum . Yürümem bile değişmeye başladı
Ben ilk yapmaya başladığımda 70 kiloydum. Sadece 5 kiloyu 1 ayda leslie yaparak verdim ha diyette var tabi bacak ağırlıklı ama güzel kilo verdirtiyor. Ben sonrasında ip atlama falan da yaptım hala ara ara yapıyorum. Şu ara ipi pek yapamıyorum bu yüzden squata falan başladım hem sıkılaşma olsun hem hareket olsun diye. Gün boyu evdeyim yürüye bileceğim pek bi alan yok burada o yüzden leslie ideal oluyor yürüyüşe alternatif olarak

Başınız sağolsun . Rabbim mekanını cennet eylesin. Sizlere sabırlar versin.

Akşam squata nasılmış bir de ona bakayım o zaman Teşekkür ederim .

Başınız sağolsun cnm

Squata hemen başlamanızı önermem önce hedef kilonuza gelin ondan sonra başlayın bence yoksa yaktığınız yağlar kasa dönüşür. Ilk başladığınızda müthiş ağrı yapıyor zaten ben 1 haftaya anca kendime gelmiştim. Tabi yinede siz bilirsiniz denemek isterseniz bir şey diyemem

Kilo vermek için tek başına sguat yetmez cnm ben kilolarimi hitt cardio ile verdim ve acayip sikilastim, herhangi bir tansiyon kalp rahatsızlığın yoksa birazda olsa spor yapıyorsan daha önceden hitt cardioyu bı araştır derim, bide az sürelerle başla yamultuyo insanı çünkü

Şimdilik araştırayım o zaman sadece Ağır sporlar yapamam. Teşekkür ederim
Diyete devam Ama ağır spor yapamıyorum . Tiroit kalbimi etkiliyor . Yine de akşam ona da bir bakayım . Teşekkür ederim

Şimdilik araştırayım o zaman sadece Ağır sporlar yapamam. Teşekkür ederim

Diyete devam Ama ağır spor yapamıyorum . Tiroit kalbimi etkiliyor . Yine de akşam ona da bir bakayım . Teşekkür ederim
Herkesin kilo verme yöntemi farklı farklı galiba en güzeli kendimize uygun olanını bulmak. Ben de yürüyüş(zaman zaman leslie) ve pilatesle verdim ve ciddi sıkılşma yaşadım bir süre deneyimleyerek farklı sporları kendinize en uygununu bulacaksınız

Başın sağolsun canım. Ben her şekilde idare ederim seni. Yeter ki buradan uzaklaşma çünkü buradan uzaklaşmak iyi gelmiyor. Cuma günleri bildirim yapmayı unutma, bir de yediklerine dikkat et lütfen

Hiç bulaşma o zaman cnm bu kalp ritmini baya arttıran bi spor çünkü
Kalp damar açısından riskli kişileri ayrı tutuyorum tam olarak bilmediğim için ama sağlıklı bireylerin haftada 1-2 kez hitt kardiyo egzersizi yapması çok sağlıklıymış sadece kilo vermek için de değil kalp damar sağlığımız açısından. Görmüşken eklemiş olayım istedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…