Ben ilk yapmaya başladığımda 70 kiloydum. Sadece 5 kiloyu 1 ayda leslie yaparak verdim ha diyette var tabiEvet öyle , ben dört gündür yatmaya yakın 20 dakikalık boosted ını yapıyorum . Gerçekten hemen farketti . Pantolonumu giyerken bunu daha iyi anlıyorum . Yürümem bile değişmeye başladı
Bugün bi yere davetliyim kaçamak olabilir ama haberin olsun kaptanMenün çok sağlıklı olmuş ayrıca çok doyurucu duruyor.
Başınız sağolsun . Rabbim mekanını cennet eylesin. Sizlere sabırlar versin.LAydLiNe kaptanım tam iyileşmiştik çok şükür ama sonra cenazemiz oldu.Halamız vefat etti.Köye gidilip gelindi.Şimdi de bende annemler var.O kadar yoğun geçiyor ki giremiyorum buralara.Eğer sorun oluşturacaksa kaptanım beni 2 haftalık izne ayırır mısın ?
Akşam squata nasılmış bir de ona bakayım o zamanBen ilk yapmaya başladığımda 70 kiloydum. Sadece 5 kiloyu 1 ayda leslie yaparak verdim ha diyette var tabibacak ağırlıklı ama güzel kilo verdirtiyor. Ben sonrasında ip atlama falan da yaptım hala ara ara yapıyorum. Şu ara ipi pek yapamıyorum bu yüzden squata falan başladım hem sıkılaşma olsun hem hareket olsun diye. Gün boyu evdeyim yürüye bileceğim pek bi alan yok burada o yüzden leslie ideal oluyor yürüyüşe alternatif olarak
Başınız sağolsun cnmLAydLiNe kaptanım tam iyileşmiştik çok şükür ama sonra cenazemiz oldu.Halamız vefat etti.Köye gidilip gelindi.Şimdi de bende annemler var.O kadar yoğun geçiyor ki giremiyorum buralara.Eğer sorun oluşturacaksa kaptanım beni 2 haftalık izne ayırır mısın ?
Squata hemen başlamanızı önermem önce hedef kilonuza gelin ondan sonra başlayın bence yoksa yaktığınız yağlar kasa dönüşür. Ilk başladığınızda müthiş ağrı yapıyor zaten ben 1 haftaya anca kendime gelmiştim. Tabi yinede siz bilirsiniz denemek isterseniz bir şey diyememAkşam squata nasılmış bir de ona bakayım o zamanTeşekkür ederim .
Kilo vermek için tek başına sguat yetmez cnm ben kilolarimi hitt cardio ile verdim ve acayip sikilastim, herhangi bir tansiyon kalp rahatsızlığın yoksa birazda olsa spor yapıyorsan daha önceden hitt cardioyu bı araştır derim, bide az sürelerle başla yamultuyo insanı çünküAkşam squata nasılmış bir de ona bakayım o zamanTeşekkür ederim .
Şimdilik araştırayım o zaman sadeceSquata hemen başlamanızı önermem önce hedef kilonuza gelin ondan sonra başlayın bence yoksa yaktığınız yağlar kasa dönüşür. Ilk başladığınızda müthiş ağrı yapıyor zaten ben 1 haftaya anca kendime gelmiştim. Tabi yinede siz bilirsiniz denemek isterseniz bir şey diyemem
Diyete devamKilo vermek için tek başına sguat yetmez cnm ben kilolarimi hitt cardio ile verdim ve acayip sikilastim, herhangi bir tansiyon kalp rahatsızlığın yoksa birazda olsa spor yapıyorsan daha önceden hitt cardioyu bı araştır derim, bide az sürelerle başla yamultuyo insanı çünkü
Hiç bulaşma o zaman cnm bu kalp ritmini baya arttıran bi spor çünküŞimdilik araştırayım o zaman sadeceAğır sporlar yapamam. Teşekkür ederim
Diyete devamAma ağır spor yapamıyorum . Tiroit kalbimi etkiliyor . Yine de akşam ona da bir bakayım . Teşekkür ederim
Tamamdır . Olsun bende walk larımHiç bulaşma o zaman cnm bu kalp ritmini baya arttıran bi spor çünkü
Herkesin kilo verme yöntemi farklı farklı galiba en güzeli kendimize uygun olanını bulmak. Ben de yürüyüş(zaman zaman leslie) ve pilatesle verdim ve ciddi sıkılşma yaşadım bir süre deneyimleyerek farklı sporları kendinize en uygununu bulacaksınızŞimdilik araştırayım o zaman sadeceAğır sporlar yapamam. Teşekkür ederim
Diyete devamAma ağır spor yapamıyorum . Tiroit kalbimi etkiliyor . Yine de akşam ona da bir bakayım . Teşekkür ederim
Tamamdır . Olsun bende walk larımne yapalım
En temizi aslında bende 69 kılından 59/60 kiloya leslie ile indim sonrasında hitt kardiyoya başladımTamamdır . Olsun bende walk larımne yapalım
Sesini kisinca sinir olmuyosun ben öyle yapiyodum kaptanimWalk deme bana yaaaaaaaHiç sevemedim Leslie teyzeyi
LAydLiNe kaptanım tam iyileşmiştik çok şükür ama sonra cenazemiz oldu.Halamız vefat etti.Köye gidilip gelindi.Şimdi de bende annemler var.O kadar yoğun geçiyor ki giremiyorum buralara.Eğer sorun oluşturacaksa kaptanım beni 2 haftalık izne ayırır mısın ?
Kalp damar açısından riskli kişileri ayrı tutuyorum tam olarak bilmediğim için ama sağlıklı bireylerin haftada 1-2 kez hitt kardiyo egzersizi yapması çok sağlıklıymış sadece kilo vermek için de değil kalp damar sağlığımız açısından. Görmüşken eklemiş olayım istedim:)Hiç bulaşma o zaman cnm bu kalp ritmini baya arttıran bi spor çünkü
Sesini kisinca sinir olmuyosun ben öyle yapiyodum kaptanim
Hiç yoktan iyidir ama bir yerden sonra sıkıyor beni de leslie dkları saydığım oluyor ne zaman bitecek diyeWalk deme bana yaaaaaaaHiç sevemedim Leslie teyzeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?