Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlaaar kolay gelsin ben buraya biraz geç kaldım ama hala vermek istediğim 3 kilom var üstüme yapıştı kaldı.Sizle birlikte bir detox programı yapıp vereyim diyorum inşallah beni de alın

İyi akşamlar kizlar hoşgeldiniz hepiniz ne güzel enerji geldi gruba katılmak isteyen arkadaşlar ilk sayfadaki kuralları okuyup formu doldurup burda paylaşırsa daha iyi tanırız onları, genel olarak her akşam o gün yediklerini saatleri ile birlikte yazıyoruz su miktarını ve varsa sporumuzu,birbirimizin menülerini yorumluyoruz arada sohbet muhabbet, 2 hafta deneme süresi var sonrasında takıma dahil oluyosunuz

Kullanıcı Adı : Aykiz
Mesleginiz: ofis calisaniyim
Yaşınız : 28
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: Almanya
Boyunuz : 158 cm
Kilonuz: 58.8 demin tartildim
Hedef kilonuz :48-50
Kilo alma hikayeniz : dogum sonrasi vermistim emzirdigim icin . Sonra saldim kendimi yedikce yedim yedikce yedimmm... ve sonuc bu. .
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Cok asiri fazlam yokmus gibi görünebilir ama vücudum sklasmasi gerek. Heryanim sallaniyor, istedigim fizige sahip degilim ve mutsuz ediyor beni bu durum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayir cünkü yemek yemeyi seviyorum...
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Hoş geldin cnm bende 1,57 boya 69 kiloydum şuan 53 um

Hoş geldin cnm bende 1,57 boya 69 kiloydum şuan 53 um
Hosbuldummm
Nasil basardin? Yani cok sacma soru tabi bogazdan kisarak ama ... emek veya hamus iisi tamaen yokmu hayatinda?

benim korkum hep diyet denilince bir vazgecis mis gibi geliyor aklima... kacmak istyorum o an . Cünkü birseyden vazgecmek istemiyorum gibi.. daha dogrusu diyet yapmak degilde saglkli beslenmek hedefim. Tabiki ne yedigime dikkat etmek istiyorum ama azaltarak vazgecerek degil. Ve spor yapip. Ciddi bir sekilde. Ve bu rutini ve aliskanliklari ömrümce sürdürmek istiyorum:) bilmem anlatabildimmi:)

ama yinede her birinizin kilo verme seklinizi merak ediyorum. Hem fikir olur bana ve bilmediklerimi ögrenirim ve motive ederiz birbirimizi:)

Bir de ben 1.5-2 ay önce 66 kilo ile başlayıp 61 kg olmuştum sonra yediklerime dikkat etmeyi bıraktım ama iştahım büyük ölçüde azaldığı için tekrar kilo almadım. Şimdi 2-3 kg daha vermek istiyorum. Bir yandan da gebelik planlıyoruz ama ne zaman olur bilemeyiz tabiki nasip

Kullanıcı Adı : original
Mesleginiz: mühendis
Yaşınız :34
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:kocaeli
Boyunuz :159
Kilonuz:65
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz :doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :her giydiğim olsun istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…