Baya erkenciymis ama alisiyosun zamanla, ben 3 senedir saat 5 te kafama zıplayan bı bey tarafindan uyandiriliyorum
Evet ya çok fena oluyolar, evdede sürekli pusu kuruyorlar insanın aklını çıkarıyorlarKonya'da yaşarken eve minik bir pisicik almıştık. Arkadaşımın kedisinin yavrusuydu. Öyle tatlıydı ki anlatamam. Geldiğinin ikinci günü gece saat 2 gibi yatakta üstüme bir atladı ben uyurken. Aklım çıkıyordu resmen. Çok yaramaz oluyor pisicikler yaaaaaEvde bakamama sebebimiz, 40 yaşından sonra eşimde kedi allerjisi çıktı. Şaka gibiydi resmen. Mecburen tekrar aldığımız yere vermek zorunda kaldık. Şükür köpüşle bir sorun yaşamadılar
İyi akşamlar herkese
Sabah 07,00 de kahvalti
Öğlen 12.00 resimdeki tabak altta bulgur pilavı var üstte tavuk sote
Ayran
Aksam 18.00 yulaf
Şu 1.5litre
Resim yükleyemedim bı turlu boyut büyük diyokahvaltıda 1 dilim peynir, domates, çiğ kuruyemiş, 3 zeytin 3 tane lorlu pankek vardı
Çok kaçırma amaGünaydınlar kizlar bugün evdeyim tam cuma öncesi eşimle dolu dolu kahvaltı planlarımız var
Günaydın kızlar
Sabah 7:00 haşlanmış yumurta, yarım domates-salatalık- yeşil biber, 3 adet yeşil zeytin ve 2 dilim hellim peyniri
Ara 10:30
1 çay bardağı sade kefir 1 adet gün kurusu ve 2 adet çiğ badem
Öğle 13:00
Yarım porsiyon patates yemeği ve kırmızı meyveli nesfit
Akşam 18:00
Mevsim salata
Misafirlikle( saat 14-17 arası) ise 1 dilim kek ve 1 avuç kadar cips
Spor 80 squat 15 dk leslie
Su 2 litre
Kaptanım Kıbrıs hiç bilindiği gibi değil iki damla yağmurda elektrik gidiyor ve saatlerce gelmiyor. Bildirim konusunda sıkıntı yaşayabilirim. Dün olduğu gibi
Elektrik ve internet olduğu sürece sorun yokYarın bildirim yapmayı unutma canım listenin durumuna göre alacağım seni ana listeyeBildirim kuralları değişti biliyorsun. Tartının yanına kullanıcı adı ve tarih yazıp öyle çekiyoruz fotoğrafı.
Kaptanım Kıbrıs hiç bilindiği gibi değil iki damla yağmurda elektrik gidiyor ve saatlerce gelmiyor. Bildirim konusunda sıkıntı yaşayabilirim. Dün olduğu gibiDün neredeyse komple elektrik ve internet yoktu tam kafa yemelik burası. Gece 3 tek falan geldi elektrik. Telefonların şarjı yok falan
Powerbank telefonun bozulmasına sebep olduğu için kullanmak istemiyoruz işin aslı. Duruma göre jeneratör olan yerleri araştıracağız eşimle böyle durumlar içinZor bir durum canım ama böyle durumlarda powerbank kullanabilirsin. Benim evde hep dolu bulunur bir tane. Her türlü duruma karşı. Aklında olsun
Serpme kahvaltıya geldik nasi durdurcam kendimi bilmiyorumÇok kaçırma ama
Serpme kahvaltıya geldik nasi durdurcam kendimi bilmiyorum
Powerbank telefonun bozulmasına sebep olduğu için kullanmak istemiyoruz işin aslı. Duruma göre jeneratör olan yerleri araştıracağız eşimle böyle durumlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?