Boyumun 10 birim altı 65 oluyor. Yarın tartilip basliyim, 68dim en sonFree listemiz var oraya alırım seni orası etkilemiyor
Takımımdan bildirim gelmiş.Kaptanim etrafımda kimse yok ama ben yine devam etmek için hazırım.
Çok güzel hareketler bunların bir filminde 300 günü birlikçi skeci vardı izlemediysen bir aç da izle bizim grubun durumu tam da oradaki gibi olduTeker teker gelin deseydin keşke300 spartalı'daymışım gibi hissettim kendimi Çok teşekkürler bu arada yeniden
Bugün ki menüm böyleydi mesela
11.30
3 yk yulaf
1 muz (muzun yarısı yulafın üstüne yarısı ezip bal ile karıştırıp içine)
1 çk bal
Yarim yk kakao
1 bardak süt
13.00
Sütlü türk kahvesi
17.30
Tavuk göğsü (yarim bardak süt ve biber)
Bulgur pilavı
Salata
20.00
Multimalt içecek
2.5 litre su
Tavuk göğsünü küçük parçalara ayırıp kekik ve kimyon atıp sütte beklettim sonra yağsız şekilde pişirdim . Bulgur pilavı ve salataya yarımşar kaşık zeytinyagı koydum toplamda 1 yk zeytin yağı kullandım akşam yemeğimde
Çok güzel hareketler bunların bir filminde 300 günü birlikçi skeci vardı izlemediysen bir aç da izle bizim grubun durumu tam da oradaki gibi oldubu arada yeni gelen arkadaşlar hepinize topluca hoşgeldiniz diyorum hızınıza yetişemedim kusura bakmayın:)
Metabolizmam normalde daha yavaş sizlere göre ama şuan emzirdiğim için onun avantajını kullanmak istiyorum birazdaHarika bir menü olmuş. Suyun da gayet güzel. Bence sen bu işi çok rahat halledersin. Hastalıkların için önlemi en baştan alman da harika
Matebolizmam normalde daha yavaş sizlere göre ama şuan emzirdiğim için onun avantajını kullanmak istiyorum birazda
Teşekkür ederim inşAllah beraber başarırızOldukça bilgi sahibisin bu konuda, alkışlıyorum kocaman seniBunları bildikten sonra biraz da irade sahibiysen ki öylesin biliyorum çünkü daha önce başarmışsın. Şimdi yeniden başaracaksın.
Teşekkür ederimUmutsuz olma hiçbir zaman. Az da olsa vermişsindir. Reglden sonra zaten çok daha güzel gider. Önemli olan sağlıklı beslenmek ve senin menülerin hep sağlıklıydı
Almadım fazla henüz.Ama regl olamadığım için biraz şiştim 59kg olmuşum.Bi olsam şişliğim gider.Yine eski düzenime dönerim.Daha iyiyim.Nasıl sevindim seni gördüğüme anlatamamNasılsın, nasıl gidiyor? Kilo almadın inşallah
Herkese selam, bildirimden geldim. 5 kilo fazlam var benim de. Göbek bölgesi özellikleSize nasıl katılabilirim, neler yapabiliriz?
Çok teşekkür ederimÇok tatlısın yaaaaaaa
Duygularıma tercüman oldun arkadaşımMerhabalar.. bana yanlış bildirim gelmiş sanırım. Kilo probleminiz yok diyor ama bende böyle bir problem varmaalesef etraftan kimseye de öneremem burayı onlar benden önce zayiflarsa çatlarım valla
Ne yapacağız şimdi yemeyi çok seviyorum ya yağlı yemek pasta börek zor olacakHoş geldin
Merhaba benim de kilo pleblemim var tabi ki pko yum ve zor veriyorum şu içsem yarayanlardanim 80 kiloyum ve 60 yada 55 e inmek istiyomKızlar takıma yeni üye gelmesi için bir duyuru yapılacak. Geleni karşılayalım olur mu kim denk gelirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?