Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teker teker gelin deseydin keşke 300 spartalı'daymışım gibi hissettim kendimi Çok teşekkürler bu arada yeniden
Çok güzel hareketler bunların bir filminde 300 günü birlikçi skeci vardı izlemediysen bir aç da izle bizim grubun durumu tam da oradaki gibi oldu bu arada yeni gelen arkadaşlar hepinize topluca hoşgeldiniz diyorum hızınıza yetişemedim kusura bakmayın:)

Harika bir menü olmuş. Suyun da gayet güzel. Bence sen bu işi çok rahat halledersin. Hastalıkların için önlemi en baştan alman da harika

Hareketlenmemiz lazımdı bu aralar kötüye gidiyorduk. Bu çözüm harika oldu. Fazlasıyla hareketlendik

Harika bir menü olmuş. Suyun da gayet güzel. Bence sen bu işi çok rahat halledersin. Hastalıkların için önlemi en baştan alman da harika
Metabolizmam normalde daha yavaş sizlere göre ama şuan emzirdiğim için onun avantajını kullanmak istiyorum birazda

Matebolizmam normalde daha yavaş sizlere göre ama şuan emzirdiğim için onun avantajını kullanmak istiyorum birazda

Oldukça bilgi sahibisin bu konuda, alkışlıyorum kocaman seni Bunları bildikten sonra biraz da irade sahibiysen ki öylesin biliyorum çünkü daha önce başarmışsın. Şimdi yeniden başaracaksın.

Oldukça bilgi sahibisin bu konuda, alkışlıyorum kocaman seni Bunları bildikten sonra biraz da irade sahibiysen ki öylesin biliyorum çünkü daha önce başarmışsın. Şimdi yeniden başaracaksın.
Teşekkür ederim inşAllah beraber başarırız napmam gerekiyor şuan benim anasayfadaki formu mu doldurmalıyım

Herkese selam, bildirimden geldim. 5 kilo fazlam var benim de. Göbek bölgesi özellikle Size nasıl katılabilirim, neler yapabiliriz?

Hoş geldin canım. Takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Okuduktan sonra uyabileceğini düşünüyorsan eğer formumuzu doldurup burada paylaşman yeterli

Çok tatlısın yaaaaaaa
Çok teşekkür ederim
Aslında bende kendi çapimda bir diyet sürecindeyim. 84e merdiven dayamiştim ama bu sabah 70,3 çıktım. Amacım 65in altına düşmek 5-6 kilo yetecek bana yani. Bu arada boyum 1.72. spora vakit bulamıyorum o yüzden çok istememe rağmen gruplara katilamiyorum

Kullanıcı Adı : Film gibi
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: avukat
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz : 174
Kilonuz: 68 69 arası kesin rakami cuma sabah vereceğim
Hedef kilonuz : 62
Kilo alma hikayeniz : gece yeme alışkanlığı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : ikinci hamilelik öncesi vermek istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…