Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoş geldin canım. Takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Okuduktan sonra uyabileceğini düşünüyorsan eğer formumuzu doldurup burada paylaşman yeterli
Teşekkür ederim :) Kuralları okudum da, ben şuan 57 kiloyum. Aslında dışarıdan bakılınca sorun yok gibi duruyorum. Ama beni çok rahatsız eden bi göbeğim var, kıyafetlerimi bile bazen yakıştıramıyorum Kendimi evde olduğum için bu dönemler biraz saldım, 52 kadar olmak istiyorum eskisi gibi.. Hatta hep 49-50 idim de..Fakat şöyle bir program uygulamak istiyordum. Çok sıkı diyetler değil, kendimi kontrol altına almak, gece yemeklerini sıfırlamak, daha az yemek, daha sağlıklı yemekler pişirmek, ekmek yememek, bol su içmek, bol yoğurt yemek gibi. Bir de her gün yürüyüş yapmak gibi de bi planım var. Mesela yemek yapmaya bayılırım, pandemi yüzünden dışarıdan bir şey söylemiyoruz, her şeyi evde yapıyorum. İşte pizza, hamburger,börek gibi. Arada sırada bunları pişirip yemekten vazgeçemeeemm :) Ne dersiniz? Çok katı mı ilerliyorsunuz? Yoksa benim gibi genelde sağlıklı ve kontrollü ama bazen de karbonhidrat tüketeceklere de yer var mı Biraz aklım karıştı doğrusuu :)) Ha mesela bu sabah krep yapmıştım, akşam bir tek çorba+yoğurt yaptım. Öyle işte.. :))

Nasıl katılacağız gruba acaba ? Ne yapmamız gerekli
Hoş geldin cnm ilk sayfadaki kuralları okuyup formu doldurup burda paylaşırsan seni tanımis oluruz,genel olarak her akşam o gün yediklerini saatleri ile birlikte yazıyoruz su miktarını ve varsa sporumuzu,birbirimizin menülerini yorumluyoruz arada sohbet muhabbet, 2 hafta deneme süresi var sonrasında takıma dahil oluyosunuz cumalarida tarti bildirimi var

Bende ayniiisini yapmak istiyorum. Saglikli beslenmek ve spor. Ve bunu zararli seyleri azaltarak basarmak istiyorum hayatimdan cikartarak degil. Ha belki gercekten damak zebkim degisir, ve tad almazsam yediklerimden tabiki onlardan vazgecerim. Mesela sekeri az tüketiyorum diye cok agir cikolata frlan hosuma gitmemeye baslarsa eyvallah:) ne güzel tabi. Ama onun disinda kendime yasak koymak istemiyorum. Lakin yasam kalitem artsin saglikli fit vücuda sahip olmak ve bu yeni rutinlerimi ömrüm boyu uygulamak niyetindeyim. Yoksa 3 ay sert diyet yap ver kilolari sonra sal kendini istemiyorum:) ayni senin gibi düsüncelerimmm, insallah basaracagiz. Benimde dogum
Sonrasi göbek sorun oldu. Yakismiyor giydiklerim ... herkes yooo fazla kilon yok iyisin desede fit olmak ve kendini iyi güzel hissetmek baska iste.

Merhaba benim de kilo pleblemim var tabi ki pko yum ve zor veriyorum şu içsem yarayanlardanim 80 kiloyum ve 60 yada 55 e inmek istiyom
Hoş geldin cnm pko zor bı hastalık ama irade ve sabırla verirsin iste yeterki ablamda var benim oda çok zor verdi gram gram gidiyordu ama hiç pes etmedi verdi kilolarını

Bu grupta herkes kendi düzenini olusturuyo cnm yeri geliyo kaçamak da yapıyoruz yani insanız sonuçta omur boyu hep sağlıklı şeyler yiyelim diye bişey olmaz zaten önemli olan dengeleyebilmek

Aslında sporu hayatımızın bı parcasi haline getirebilsek hiç sorunumuz kalmicak da işte bende bu aralar sporu bıraktım kilom aynı olsada sanki o sıkı halim gidiyo gibi gelmeye başladı bana, sağlıklı beslenmek lazım ama spor şart sanırım

Aynen öyle.. Ben de pandemi sebebiyle evde kaldım, sürekli pişir-ye, pişir-ye.. ondan aldım. Bir de kendimi tanıyorum, yasak koyarsam çok mutsuz olurum. Karbonhidrata çok düşkünüm. Ama üstüste tüketince de insan cidden uzun bir süre görmek istemiyor. Sebze istiyor, hafif beslenmek istiyor. Dengeyi öğrenmek lazım. Ben kendimi bildim bileli hep zayıftım, şimdi böyle biraz alınca babaannem gördüğünde oh toparlamışsın, ne güzel olmuş, biraz kilo iyidir diyor :)) Ama insan kendisini nasıl iyi hissettiği gibi gözükmek istiyor. İnşallah veririz şu fazlalıkları:))

Bu grupta herkes kendi düzenini olusturuyo cnm yeri geliyo kaçamak da yapıyoruz yani insanız sonuçta omur boyu hep sağlıklı şeyler yiyelim diye bişey olmaz zaten önemli olan dengeleyebilmek
Hah bunu duyduğuma sevindim :)) Böyle sıkı diyetlerden korkuyorum biraz :)))

Hah bunu duyduğuma sevindim :)) Böyle sıkı diyetlerden korkuyorum biraz :)))
Hiç korkma cnm aramızda 2 öğün beslenende var kalori sayanda hatta eski arkadaşlardan if yapanda vardı herkes kendi vücudunu daha iyi tanır ne iyi gelir bilir mesela eşimde diyette benim o arada kilo vermesi durmasın diye bozuyo diyeti kaçamak falann yapiyo sonraki günler daha çok kilo veriyo sen kilo vermek iste yeterki bı şekilde ayarliyosun herseyi

Kullanıcı Adı : ceylinimdeceylinim
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: özel sektör/masa başı
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: Sivas
Boyunuz : 170
Kilonuz: 70
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : Stresle birlikte artan yeme isteği kilo almama sebep oldu.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : özgüvenim düştüğü için, kendimi begenmiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Ben de katılmayı istiyorum, pandemi dolayısıyla marttan beri 15 kilo aldim, hicbir kiyafetin icine sığamıyorum.

Hoş geldin cnm pko zor bı hastalık ama irade ve sabırla verirsin iste yeterki ablamda var benim oda çok zor verdi gram gram gidiyordu ama hiç pes etmedi verdi kilolarını
Yaaa ben aslında sağlıksız beslenmiyorum her şeyi kendim yaparım ama Işte yinede olmuyo başkaları 1 ayda 7 8 kilo verirken ben bi bakıyom 1 2 kilo hevesim kırılıyor

kaçamaksız yaşanmaz zaten.. aynen öyle, insan yeter ki istesin :))

Teşekkür ediyorum canım okuyup anlayayım önce size dönüş sağlayayım

Yaaa ben aslında sağlıksız beslenmiyorum her şeyi kendim yaparım ama Işte yinede olmuyo başkaları 1 ayda 7 8 kilo verirken ben bi bakıyom 1 2 kilo hevesim kırılıyor
Aslinda en saglikli olani o bence aylik 1-2 kilo vermek. Tabiki ilk dönem belki ödem attigimiz icin daha fazla vermis oluruz ama ne bileyim yinede kisa sürede cokca verilen kilolar geri alinir gibi geliyor bana. Veya kaslardan gidiyor gibi.:) ama tabi herkes kendi icin en idealini yapsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…