- 28 Mart 2013
- 12.864
- 17.424
- 498
Bende 5S imden olunca öğrendimTelefonu bozduğunu hiç duymamıştım
Çok şaşırdım bende cnm yillardir kullanırım ama bişey olmadı şükür dikkat etmek lazım demekkiBende 5S imden olunca öğrendim
Bataryayı bozuyormuş canım bende çok şaşırdım duyuncaÇok şaşırdım bende cnm yillardir kullanırım ama bişey olmadı şükür dikkat etmek lazım demekki
yaptım:)Hoşgeldiniz hepiniz kizlar katılmak isteyenler ilk sayfadaki formu doldurup burda paylasirsa daha iyi tanışırız
Bedava ya aç kalıyon boyle zayıflayamazsan yemn lzmnİyi akşamlar kizlar saat 12 de yaptığım serpme kahvaltıyla duruyorum hala nasıl yediysem acikmadimbugunu böyle kapaticam daha bişey yemem
Suyu sayamadim kaç bardak içtim hiç bı fikrim yok bugün değişik bı gün oldu
Cnm ben zaten istediğim kiloya indim şükür korumaya çalışıyorumBedava ya aç kalıyon boyle zayıflayamazsan yemn lzmn
Kaptanım taşınıyoruz o yüzden bir süre bildirim yapamıyorum takımdan izin istedimKumsalveDeniz sen nerelere kayboldun? Aşağıda hep görüyorum ismini ama yoksun ortalıklarda?
Bisey sorabilirmiyim? Ben cok su icinde cok wc ihtiyaci duyuyorum.Bunu nasil asiyosunuz?Herkese kucak dolusu merhaba
bugün ki menüm
sabah 10.00 klasik kahvaltı( 2 yumurta , 7 zeytin , bir domates, beş ceviz )
akşam 18.00 1,5 tabak karnıbahar yemeği, bir kase yoğurt
Su , 2 litreyi geçmiştir . Yatana kadar 3 litre olur .
Spor, 6130 adım şimdilik .
Birazdan Leslie 2 mile yapacağım .
Merhabalar, haklısınız ama şuan daha esnek çalıştığım için çoğunlukla evdeyim çok sorun olmuyor ama dışarı çıktığımda maalesefBisey sorabilirmiyim? Ben cok su icinde cok wc ihtiyaci duyuyorum.Bunu nasil asiyosunuz?
Cok rahatsiz ediyo beni.Su icmek kolay ama sonrasi beni bitiriyo.Bu isin bi sirri var mi diye merak ettim.Merhabalar, haklısınız ama şuan daha esnek çalıştığım için çoğunlukla evdeyim çok sorun olmuyor ama dışarı çıktığımda maalesefmecburen umumi wc kullanmak zorunda kalıyorum .
Maalesef keşke olsaCok rahatsiz ediyo beni.Su icmek kolay ama sonrasi beni bitiriyo.Bu isin bi sirri var mi diye merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?