Kullanıcı Adı :happiness
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:editör
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :162
Kilonuz:59
Hedef kilonuz :48
Kilo alma hikayeniz :stresli olduğum zamanlarda yiyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :kendim gibi hissedebilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Hoşgeldiniz taze şişkolar
İnşallah hepimiz güzel güzel veriririz kilocuklarımızı
Kaptanım taşınıyoruz o yüzden bir süre bildirim yapamıyorum takımdan izin istedim
Çok teşekkür ederim
Aslında bende kendi çapimda bir diyet sürecindeyim. 84e merdiven dayamiştim ama bu sabah 70,3 çıktım. Amacım 65in altına düşmek 5-6 kilo yetecek bana yani. Bu arada boyum 1.72. spora vakit bulamıyorum o yüzden çok istememe rağmen gruplara katilamiyorum
Takip ediyorum duruma bakayım da gelirim inşallahBizde öyle spor gibi zorunluluklar yok canım. Amacımız birbirimize destek olmak. Biraz takipte kal konuyu. Ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksın
LAydLiNe kalmadı bitti ideal kilodayım. Spor yapmaya vaktim yok. Pandemi olmasa havuza gidip sıkılaşmak istiyordum
Kullanıcı Adıapatyagibisin70
İsim (İsteğe Bağlı ):Zeynep
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :50
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :yok
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :1.65
Kilonuz:63
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :menopoza girdiğim için almaya başladım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :sağlık için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Harika bir sonuçTekrar günaydınlar kızlar günün ilk kilo bildirimini yapayım ben o zaman. Hafta boyunca 67.5 ta takılmıştım bugün sonuca şok oldum diyebilirim
Geçen hafta 67.5
Yüzme saatim iş çıkışı olduğu için direk gidiyordum haftada 2 gün. O düzenli oluyordu. Evde spor yapsam çocuk rahat bırakmaz bir yerimizi sakatlarızAman öyle olsunSpora vaktin yoksa yüzmeye nasıl vakit bulacaksın? Yüzmek daha çok zaman istiyor bence sen sporu bir düşün
Yüzme saatim iş çıkışı olduğu için direk gidiyordum haftada 2 gün. O düzenli oluyordu. Evde spor yapsam çocuk rahat bırakmaz bir yerimizi sakatlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?