Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kullanıcı Adı : Papatya011
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Öğretmen (Doğum izninde)
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: Şırnak
Boyunuz : 165
Kilonuz: 70
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlıklı kilo ve görünüme kavuşmak için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Kullanıcı Adı apatyagibisin70
İsim (İsteğe Bağlı ):Zeynep
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :50
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :yok
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :1.65
Kilonuz:63
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :menopoza girdiğim için almaya başladım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :sağlık için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Günaydın kızlar. Telefondan alıntılamakta zorlanıyorum ama merak edenler için cevap vereyim. Burada ortak amacımız kilo vermek fazlalıklarımızdan kurtulmak. İlk sayfada yazan şeylerin birçoğunun bağlayıcılığı var ama katı kuralları olan bir takım değiliz. Takıma gelirken ben de sizlerin tedirginliğini yaşadım ama gerek yokmuş. Spor hayatımız için gerekli mesela ama sayfadaki gibi zorunlu değil yarışma kendi içimizde yaptığımızda kullanıyoruz puanlamayı. Şekersiz beslenme bir tercihtir ama büyük çoğunluğumuz uyamıyoruz. Herkesin kilo verme yöntemi farklı amacımız ortak. Gözünüzü korkutmasınlar diye yazmak istedim. Yeni arkadaşlarımızın gelmesine takım olarak çok sevindik. Yeni bir kan yeni bir can geldi takıma umarım kalıcı olursunuz:)

Bizde öyle spor gibi zorunluluklar yok canım. Amacımız birbirimize destek olmak. Biraz takipte kal konuyu. Ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksın

Hoş geldin aramıza canım. Doğru bir karar vermişsin. Aslında boyuna göre kilolu değilsin ama ideal kiloda olmak her zaman tercihimdir

Tekrar günaydınlar kızlar günün ilk kilo bildirimini yapayım ben o zaman. Hafta boyunca 67.5 ta takılmıştım bugün sonuca şok oldum diyebilirim
Geçen hafta 67.5

Eklentiler

• IMG_20201106_094120.webp
    23 KB · Görüntüleme: 31
Aman öyle olsun Spora vaktin yoksa yüzmeye nasıl vakit bulacaksın? Yüzmek daha çok zaman istiyor bence sen sporu bir düşün
Yüzme saatim iş çıkışı olduğu için direk gidiyordum haftada 2 gün. O düzenli oluyordu. Evde spor yapsam çocuk rahat bırakmaz bir yerimizi sakatlarız

Yüzme saatim iş çıkışı olduğu için direk gidiyordum haftada 2 gün. O düzenli oluyordu. Evde spor yapsam çocuk rahat bırakmaz bir yerimizi sakatlarız

Hımmmm o zaman iş değişir. Pandemi zamanı bence de önlem alınmış olsa da havuzlara gitmek sakıncalı diye düşünüyorum. Evde pilates yapabilsen harika olur bence. Denemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…