- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Ev o kadar kalabalık ki bu hafta ki ismimi havlu kağıda yazdım.Kütüphanenin olduğu odadakiler uyanmadılar.Bende herkes uyurken halledeyim dedim.Bu arada dün internetten sipariş verdiğim bi ürün geldi.Ben 2 - 3 xl sipariş vermiştim.Yanlış göndermişler.L- xl beden göndermişler.O kadar güzel oldu ki çok sevindim.
Yanılmıyorsam geçen hafta 81.3
Eki Görüntüle 2716255
bu hafta hiç tartıya da çıkmadım hiç bir fikrim yok kilom konusunda
Canım kullanıcı adını yazdığın yere günün tarihini de atman lazım. Bu hafta maalesef seni bu bildirimle listeye alamıyorum. Haftaya mutlaka hem kullanıcı adını hem de günün tarihini yaz olur mu? Free listeye ekliyorum bugün seni.Dün 60.0 dım halbuki tartım benle dalga geçiyor sanırım. Kaçamak yapmadığım halde dünden fazla gelmesi çok sinir bozucu
İzne ayrılırken 60.3 tüm bugün 60.2
Giden maalesef 100 gram görünüyor sadece. Adet öncesi dönemlerden nefret ediyorum
Canım sen bayadır bıraktın resmen ya yapma böyle toparlan artık. Onca emeğini boşa çıkarıyorsun canım benim yapma etme dön artık sayfaya diyetinekaptanım ben bugün tartılamadım maalesef
çok kötü çok hasta bir hafta geçirdim uzun uzun yazıcam şu işlerim bitince. hem farenjit hem de adet üst üste geldi kızlarım ve eşim de hasta olunca işler iyice sarpa sardı raporluydum bide dün başladım işe iş yeri tam çorba zaten
sabah da eşime yetişmek için tartılamadım hazırlanıp çıktım hemen beni arabayla bıraksın diye
Kaptanım yapma dahil et tarih alt üstü telefonda yazarakta eklerim tarihi sadece el yazım olmaz. Ben bi kağıt hazırladım hani sürekli kağıt aramakla uğraşmamak içinCanım kullanıcı adını yazdığın yere günün tarihini de atman lazım. Bu hafta maalesef seni bu bildirimle listeye alamıyorum. Haftaya mutlaka hem kullanıcı adını hem de günün tarihini yaz olur mu? Free listeye ekliyorum bugün seni.
Sen nereden katılıyorsun Aykız ben kıbrıstan aynı sorunu yaşıyorum daEki Görüntüle 2716283 Günaydin:)
Burada saat henüz 9:20 ve türkiye saatine göre gecikecegim diye aceele ettimhayirli sabahlar hafataya insallah azalalir
Hedef kilona ulaşana kadar diye biliyorum ama sonrasında sabit kalmak içinde liste paylaşmaya devam edebilirsin diye biliyorumGüncel kilom 64.5
Ne kadar süre yarışıyoruz kaptanım?
Hedef kilona ulaşana kadar diye biliyorum ama sonrasında sabit kalmak içinde liste paylaşmaya devam edebilirsin diye biliyorum
Kurallar açık canım bunun için bişey yapamam ben. Sen izindeyken çıktı bu kural. Hepimiz uymak zorundayız. Telefonla eklemek olmuyor maalesefKaptanım yapma dahil et tarih alt üstü telefonda yazarakta eklerim tarihi sadece el yazım olmaz. Ben bi kağıt hazırladım hani sürekli kağıt aramakla uğraşmamak için
Sen bilirsin ama tek öğün çok sağlıklı olmayabilir. Sonuçta diyeti bi yere kadar yapıyoruz sonrasında normal yemeye başladığımızda fazlasıyla alma ihtimalin çok yüksek olur bence. Hem nasıl dayanıyorsun tek öğün ya ben hemen bayılırım. Sabah uyanır uyanmaz kahvaltı yapmam şart en kötü ağzıma bi lokma atmam şart yoksa küt yerdeyim çok sinir oluyorumO zaman başlayalımm..
Güncel: 64.5
Hedef kilo: 55
Boy: 1.73
Ben henüz bir şey yemedim. Tek öğün yapıyorum çünkü. Akşama doğru yerim 3ten sonra. O zaman yazarım. Ben çok yemek kısıtlaması yapmıyorum kendime, tek öğünle vererek daha rahat bir psikolojide oluyorum.
Anlaşıldı kaptanım bu hafta da gitti deseneKurallar açık canım bunun için bişey yapamam ben. Sen izindeyken çıktı bu kural. Hepimiz uymak zorundayız. Telefonla eklemek olmuyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?