Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bugün cuma bildirimleri unutmayalım lütfen Lusi candy_candy @pessinus suhas @Restful

kaptanım ben bugün tartılamadım maalesef

çok kötü çok hasta bir hafta geçirdim uzun uzun yazıcam şu işlerim bitince. hem farenjit hem de adet üst üste geldi kızlarım ve eşim de hasta olunca işler iyice sarpa sardı raporluydum bide dün başladım işe iş yeri tam çorba zaten

sabah da eşime yetişmek için tartılamadım hazırlanıp çıktım hemen beni arabayla bıraksın diye

bu hafta hiç tartıya da çıkmadım hiç bir fikrim yok kilom konusunda

Yanlışlığın bu kadar güzel olması da ayrı güzel Ben de aynı duyguyu satıcı arkadaşın size small beden olur dediğinde inanmayıp giydiğimde tam olmasıyla yaşamıştım. Darısı small bedene inşallah

bu hafta hiç tartıya da çıkmadım hiç bir fikrim yok kilom konusunda

Biliyorsun ki genel bildirimsizlik süresi de var. Bu son olsun lütfen. Diskalifiye olmanı istemem. Haftaya iyi bir bildirim bekliyorum senden. Ve artık lüften takıma gel ve menü yazmaya başla.

Canım kullanıcı adını yazdığın yere günün tarihini de atman lazım. Bu hafta maalesef seni bu bildirimle listeye alamıyorum. Haftaya mutlaka hem kullanıcı adını hem de günün tarihini yaz olur mu? Free listeye ekliyorum bugün seni.

Canım sen bayadır bıraktın resmen ya yapma böyle toparlan artık. Onca emeğini boşa çıkarıyorsun canım benim yapma etme dön artık sayfaya diyetine

*** 13. Takım 699. Etap ***

candy_candy (125.3///%)
Restful (81.3///%)
pessinus (67.5///%)
Lusi (64.2///%)
LAydLiNe (72.2///%)

13. Takım ortalaması: %

*** 13. Takım 699. Etap Free listesi ***

krtp86 (53.9///%) 682. Etapta 51.7 kilo ile mezun olan üye
asliogretmen (84.5///%) Yeni üye Baş. Tarihi : 23.10.2020 Baş. Kilosu : 84.5 Hedef:70

13. Takım Free liste ortalaması : %

Yeni gelen arkadaşları listeye ekleyeceğim. İş yerim yoğun biraz merak etmeyin

Kaptanım yapma dahil et tarih alt üstü telefonda yazarakta eklerim tarihi sadece el yazım olmaz. Ben bi kağıt hazırladım hani sürekli kağıt aramakla uğraşmamak için

Böyle güzel bir mesajla davet edilmek muazzam his teşekkür ederim. Tabi ben de katılabilirim aslında hala vermek istiyorum kilo çünkü.

Eki Görüntüle 2716283 Günaydin:)
Burada saat henüz 9:20 ve türkiye saatine göre gecikecegim diye aceele ettim hayirli sabahlar hafataya insallah azalalir
Sen nereden katılıyorsun Aykız ben kıbrıstan aynı sorunu yaşıyorum da saat elektrik internet sürekli bi sorun var burada kış aylarında sayfa benden çok çekecek gibi sen de mi kıbrıs yoksa

Hedef kilona ulaşana kadar diye biliyorum ama sonrasında sabit kalmak içinde liste paylaşmaya devam edebilirsin diye biliyorum
O zaman başlayalımm..
Güncel: 64.5
Hedef kilo: 55
Boy: 1.73
Ben henüz bir şey yemedim. Tek öğün yapıyorum çünkü. Akşama doğru yerim 3ten sonra. O zaman yazarım. Ben çok yemek kısıtlaması yapmıyorum kendime, tek öğünle vererek daha rahat bir psikolojide oluyorum.

Kaptanım yapma dahil et tarih alt üstü telefonda yazarakta eklerim tarihi sadece el yazım olmaz. Ben bi kağıt hazırladım hani sürekli kağıt aramakla uğraşmamak için
Kurallar açık canım bunun için bişey yapamam ben. Sen izindeyken çıktı bu kural. Hepimiz uymak zorundayız. Telefonla eklemek olmuyor maalesef

Sen bilirsin ama tek öğün çok sağlıklı olmayabilir. Sonuçta diyeti bi yere kadar yapıyoruz sonrasında normal yemeye başladığımızda fazlasıyla alma ihtimalin çok yüksek olur bence. Hem nasıl dayanıyorsun tek öğün ya ben hemen bayılırım. Sabah uyanır uyanmaz kahvaltı yapmam şart en kötü ağzıma bi lokma atmam şart yoksa küt yerdeyim çok sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…