- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
canım bu topiğin ilk sayfasında katılım formu var onu kopyala cevap kısmına yapıştırarak soruları cevaplaNsl üye olunur
Merhabalar, umarim her şey beklediginiz gibi iyi gecer. Tiramisuya ben de olsam hayir diyemezdim :)Günaydın kızlar..
Ne kadar çok yeni arkadaş katılmış aramıza hepinize hoş geldiniz diyorum. Maalesef geçmişi takip etme imkanım olmadı geçtiğimiz haftalarda.. Kendimi yokuş aşağı yuvarlanıyormuş gibi hissediyorum, yani öyle hissediyordumama nedense dünden beri -bu arada berbat bir gündü dün bu yokuş aşağı giden kısmın pik noktası gibiydi hatta sinirden bacaklarım tutuldu akşam resmen yürüyemedim- yine de dünden beri içimde içimi dolduran bir "her şey çok iyi olacak" hissi var değişik acayip bi his bu yani anlamadım ama hoşuma gitti
iş yoğunluğu bir taraftan, mesai saatlerinin uzaması bir taraftan, evin hiçbir işini yetiştirememem bir taraftan işler çığrığından çıktı. bugün iş yoğunluğum bitiyor. ev ile ilgili ise bişeyler yoluna girmeye başladı bileartık ben de yoluma bakabilirim gibime geliyor kendim için geçtiğimiz 15 sene boyunca çok milad belirlemiş olabilirim ama 11.11 için diyebilirim ki bunu ben belirlemedim bunu sadece biliyorum, hissediyorum.
yarın hayatımın çok güzel bir dönemi başlayacakbana ne güzellikler getirecek bilmiyorum sadece güzel olacağını yaşadığım zorlukların biteceğini hissediyorum
bu arada dünkü menümü de yazıp başlıyım pek menü gibi de değil ama biraz önüne geleni yemece
kahvaltı 7.45
2 yumurtadan omlet 3-4 dilim beyaz ekmek
ara 10.30
sade türk kahvesi + 1 dilim tiramisu (ben yaptım)
öğlen 13.00
hellimli ızgara köfte + 10 dilim kadar elma dilim patates + 3 kaşık süzme yoğurt + 2 kaşık pirinç pilavı + l.kola
ara 16.00
sade türk kahvesi + 3-4 tane badem draje + 5-6 tane fındık draje
akşam 20.00
1 tabak menemen + biraz ekmek + biraz peynir (tam miktarlarını hatırlamıyorum ama çok değil) + 3-4 kaşık yoğurtlu makarna
ara 22.30
1 dilim tiramisu
menüm diyet menüsü değil farkındayım sadece paylaşımlara bir an önce başlamak için yazmak istedim sakın beni topa tutmayın
Yaşımız ve kilomuz aynı, hoş geldiniz :)13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Souldfly
İsim (İsteğe Bağlı ):Sena
Mesleginiz:Öğretmen
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :1.62
Kilonuz:72
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz : Ben hep zayıf bir insandım fakat doğum emzirme derken ipin ucu kaçmış birde hormonlarım yavaş çalışmaya başladığı için de kilo verememeye başladım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Özsaygı, kilolu olmak hareket kısıtlıyor, ayrıca görünüşe de dikkat eden birisi olarak eski kiloma dönmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum. EVET EDİYORUM
Hosgeldin:)13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Souldfly
İsim (İsteğe Bağlı ):Sena
Mesleginiz:Öğretmen
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :1.62
Kilonuz:72
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz : Ben hep zayıf bir insandım fakat doğum emzirme derken ipin ucu kaçmış birde hormonlarım yavaş çalışmaya başladığı için de kilo verememeye başladım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Özsaygı, kilolu olmak hareket kısıtlıyor, ayrıca görünüşe de dikkat eden birisi olarak eski kiloma dönmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum. EVET EDİYORUM
Mmmmm cok severim tiramisuyu:)Günaydın kızlar..
Ne kadar çok yeni arkadaş katılmış aramıza hepinize hoş geldiniz diyorum. Maalesef geçmişi takip etme imkanım olmadı geçtiğimiz haftalarda.. Kendimi yokuş aşağı yuvarlanıyormuş gibi hissediyorum, yani öyle hissediyordumama nedense dünden beri -bu arada berbat bir gündü dün bu yokuş aşağı giden kısmın pik noktası gibiydi hatta sinirden bacaklarım tutuldu akşam resmen yürüyemedim- yine de dünden beri içimde içimi dolduran bir "her şey çok iyi olacak" hissi var değişik acayip bi his bu yani anlamadım ama hoşuma gitti
iş yoğunluğu bir taraftan, mesai saatlerinin uzaması bir taraftan, evin hiçbir işini yetiştirememem bir taraftan işler çığrığından çıktı. bugün iş yoğunluğum bitiyor. ev ile ilgili ise bişeyler yoluna girmeye başladı bileartık ben de yoluma bakabilirim gibime geliyor kendim için geçtiğimiz 15 sene boyunca çok milad belirlemiş olabilirim ama 11.11 için diyebilirim ki bunu ben belirlemedim bunu sadece biliyorum, hissediyorum.
yarın hayatımın çok güzel bir dönemi başlayacakbana ne güzellikler getirecek bilmiyorum sadece güzel olacağını yaşadığım zorlukların biteceğini hissediyorum
bu arada dünkü menümü de yazıp başlıyım pek menü gibi de değil ama biraz önüne geleni yemece
kahvaltı 7.45
2 yumurtadan omlet 3-4 dilim beyaz ekmek
ara 10.30
sade türk kahvesi + 1 dilim tiramisu (ben yaptım)
öğlen 13.00
hellimli ızgara köfte + 10 dilim kadar elma dilim patates + 3 kaşık süzme yoğurt + 2 kaşık pirinç pilavı + l.kola
ara 16.00
sade türk kahvesi + 3-4 tane badem draje + 5-6 tane fındık draje
akşam 20.00
1 tabak menemen + biraz ekmek + biraz peynir (tam miktarlarını hatırlamıyorum ama çok değil) + 3-4 kaşık yoğurtlu makarna
ara 22.30
1 dilim tiramisu
menüm diyet menüsü değil farkındayım sadece paylaşımlara bir an önce başlamak için yazmak istedim sakın beni topa tutmayın
Mutlaka deneyecegimYulafsız bi gün geçiremiyorummm :) instagramda youtubeda değişik tarifler var onları dene. ince öğütülmüş yulaf tercih edebilirsin ağza gelmediği için rahatsız etmez. tarçın-muz, kakao, kuruyemiş, mevsim meyveleri, fıstık ezmesi herşeyle yapabilirsin
Cok basariliiiSporumu yaptim
Isinmak icin 15 dk leslie
10 dakika karın
20 dakika bacak çalıştım.
Bayadır yapmıyordum ama çok zorlanmadım. Bu ayin sonunda bacaklarimda 4 5 cmlik bir incelme hedefliyorum. Bel bolgesi icin ise 7 8 cm.
Insallah basaririm.
Kızlar takıma yeni üye gelmesi için bir duyuru yapılacak. Geleni karşılayalım olur mu kim denk gelirse
Merhaba bende katılabilir miyim
45 dk yuruyus12de 2 mantar ve 2 yumurta akıyla omlet, salatalik,
az beyaz peynir,
8 zeytin,
yarim dilim tam bugday ekmegine kahvaltılık ezme
15te bir tabak bulgurlu lahana yemegi, 1 bardak yoğurt
16da yesil cay, 1 gün kurusu
18de 1 mandalina
20de bir kase etli pilav, 2 catal borek, 2 catal poğaça, 1 kucucuk tuzlu kurabiye
Su 1.5 litre ama yatana kadar mutlaka 2yi geçer
Spor yok, yuruyuse cikmayi düşünüyorum cikarsam yazacağım
Kalorisiz sütlü tatlılar da var irmik süt bal :) yulaf ezmesi sabahları seni öğlene kadar tok tutar akşam da sebze yemeğiarkadaslar bikdirim geldi bende bi biraya soruyum dedim.kilo problemim var ama gruba katilamicam 2 yasinda ilgi bekleyen bi bebegim var.sadece bi soru sorup cikicam.
1.68 boyum 78 kiloyum.keske 65 kiloma geri donsem diyorum.yediklerime dikkat edemiyorum.bu hafta 2 kere leslie 3 mil yaptim.botle boyle yediklerime de dikkat etmek istiyorum artik ama sütlu tatlulara dayanamiyorum yapiyorum.cocugum da seviyo bahanesiyle.
gecen bisey ogrendim.karbonhidrat kilo aldirir evet biliyorum.ama protein ne kadar yersek yiyelim kilo aldirmazmis oylemi ???
ve bu proteini gunde ne kadar almaliyiz.her gun evde balik et tavuk da pismiyo bizde.bi de bende safra kesesi tasi vardi hamileyken sonra kayboldu ama doktor bana yine de sen yumurta haslamasi yeme dedi.e sabah tek domates zeytin peynir salatalikla olur mu ??? acikcasi sabahlari ben sutle nesquik coco lar varya onu karistirip yemeyi daha cok seviyorum.ama bu seferde erkenden acikiyorum.valla napcm bilmiyorum.aydinlatirmisiniz beni bilen arķadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?