Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhabalar, umarim her şey beklediginiz gibi iyi gecer. Tiramisuya ben de olsam hayir diyemezdim :)

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :Souldfly
İsim (İsteğe Bağlı ):Sena
Mesleginiz:Öğretmen
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :1.62
Kilonuz:72
Hedef kilonuz :50
Kilo alma hikayeniz : Ben hep zayıf bir insandım fakat doğum emzirme derken ipin ucu kaçmış birde hormonlarım yavaş çalışmaya başladığı için de kilo verememeye başladım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Özsaygı, kilolu olmak hareket kısıtlıyor, ayrıca görünüşe de dikkat eden birisi olarak eski kiloma dönmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum. EVET EDİYORUM

Yaşımız ve kilomuz aynı, hoş geldiniz :)

Hosgeldin:)

bendede ayni durum. Hatta emzirirken ilk dönem cok kilo verdim kendiliginden simdi aksamlari tek emiyor sütüm az ve ben bogazdan kismadim nede olsa verdim diye... birde aaaa nolduuuu kilolari geri aldim hepimize kolay gelsinnn kilolar gitsin:)

Mmmmm cok severim tiramisuyu:)
Hersey gönlünce olsun:)

Selam kizlar

dünki menümü yine bugün yaziyorum aff ola

sabah 10:30 da esimle kendime güzeeeel bir sandvic hazirladim
Bol salata, domates, tursu peynir ve pastirma. Yanina iki zeYtin. Hem cok lezzetliydi tok tuttu ve en güzelide ardindan tabak yika et kaldir hwrseyi tek tek buzdolabina derdi yoktu:))

Sonra 13:00 de oglumla bahceye ciktik bi saat oynadi bende nane cayi icip kitap okudum:) inanirmisiniz ögle uykusuna yatirinca normalde bende uyuyorum bi saat cünkü yorgun oluyorum malum geceleri düzensiz uykusu oglumun, ama dün o temiz hava bana enerji verdi ve o uyurken ben kendime vakit ayirdim dinlendim keyif yaptim:) bugünde yine en azindan 15-30 dakka bahceye cikmak istiyorum. Spor yaparim belki ip atlarim:)

arada az fistik yedim bi avuc ici kadar.

19:00 de aksam yemegi yedik
Firinda kanat ve azar azar cesitli sebzeler yanina koydum ( karnibahar brokkoli ve havuc) onlarida tuzlu acili sarimsakli yogurda bandirip yedik.

yanina ice tea ictim bi bardak malesef. Ama seker ihtiyacim vardi o an

gece bisi yemedim. Kendime inanamiyorum normalde ben ögünler arasi ve gece ekmege cikolata cipse kalan yemeklere saldiridimmm.... asiriiii yerdim ama baslayali canim istemiyor. Ögünlerim cok diyet yemegi olmasada yinede önceki halime göre daha saglikli ve gece yemem kesildigi icin memnunum Ins kilo vermis olurum cumaya kadar

Mutlaka deneyecegim Ikinci bir sansi hak ediyor

12.00 de kahvalti yaptim
2 haslanmis yumurta
1 domates
1 salatalik
1 dilim peynir
Yeşillik

17.00 de akşam yemegi yedim
Yarim porsiyon döner
1 dilim ekmek
1 kaşık humus
Yeşil salata

15.00 gibi ara öğün yaptim
1 kupa filtre kahve
Kinder sut dilimi

Akşama dogru başım dönmeye başladığı için maalesef biraz salmış durumdayım.
Tansiyonum dengelendi biraz, spor yapacağım yaptıklarımı yazarim.

3 litre su ictim

12de 2 mantar ve 2 yumurta akıyla omlet, salatalik,
az beyaz peynir,
8 zeytin,
yarim dilim tam bugday ekmegine kahvaltılık ezme

15te bir tabak bulgurlu lahana yemegi, 1 bardak yoğurt

16da yesil cay, 1 gün kurusu

18de 1 mandalina

20de bir kase etli pilav, 2 catal borek, 2 catal poğaça, 1 kucucuk tuzlu kurabiye

Su 1.5 litre ama yatana kadar mutlaka 2yi geçer

Spor yok, yuruyuse cikmayi düşünüyorum cikarsam yazacağım

45 dk yuruyus

10.00
1 yumurta
40 gr sucuk ( sucuk market sucuğu değil bizzat akrabamızın el yapımı güvenilir bir sucuk )
Domates
Salatalık
20 gr peynir
7 tane zeytin

11.30
Süt ile hazırlanmış menengic kahvesi

18.30
Kabak sote
70 gr bulgur ile hazırlanmış bulgur pilavı

2 buçuk litre su

arkadaslar bikdirim geldi bende bi biraya soruyum dedim.kilo problemim var ama gruba katilamicam 2 yasinda ilgi bekleyen bi bebegim var.sadece bi soru sorup cikicam.
1.68 boyum 78 kiloyum.keske 65 kiloma geri donsem diyorum.yediklerime dikkat edemiyorum.bu hafta 2 kere leslie 3 mil yaptim.botle boyle yediklerime de dikkat etmek istiyorum artik ama sütlu tatlulara dayanamiyorum yapiyorum.cocugum da seviyo bahanesiyle.
gecen bisey ogrendim.karbonhidrat kilo aldirir evet biliyorum.ama protein ne kadar yersek yiyelim kilo aldirmazmis oylemi ???
ve bu proteini gunde ne kadar almaliyiz.her gun evde balik et tavuk da pismiyo bizde.bi de bende safra kesesi tasi vardi hamileyken sonra kayboldu ama doktor bana yine de sen yumurta haslamasi yeme dedi.e sabah tek domates zeytin peynir salatalikla olur mu ??? acikcasi sabahlari ben sutle nesquik coco lar varya onu karistirip yemeyi daha cok seviyorum.ama bu seferde erkenden acikiyorum.valla napcm bilmiyorum.aydinlatirmisiniz beni bilen arķadaslar.

Kalorisiz sütlü tatlılar da var irmik süt bal :) yulaf ezmesi sabahları seni öğlene kadar tok tutar akşam da sebze yemeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…