- 28 Mart 2013
- 12.864
- 17.425
- 498
Chloeyi yaptim yazin 1 haftada 4 cm inceltti belimi ama bir daha tövbe :)mil arttırabilirsin ya da yine leslie gibi farklı aeorobik videoları var youtubeda ben de cloe ting denedim inanılmaz bi şey15 dakikada su gibi terletiyo ama üç gün yerimden kalkamadım
Evet aslında bağlı olduğum bi aralık yok ama mesaiye başlangıç saatime göre ayarlıyorum. 6'dan sonra yürüyüşe çıkıcam 7'de bırakırım belki yemeyi. Nasıl sence8 geç bence akşam yemeyi bırakmak için. IF mi yapacaksın?
ben 6 kilo verdim bir ayda ama genel göbek görüntümü sevmiyorum sıkılaşmam lazım onun için de karın egzersizi şart. karın egzersizi yaptığımda mesela 5 mekikten sonra kitleniyo belim nefesim kesiliyo yapamıyorum ya bi şeyi yanlış yapıyorum ya belde problem var anlamadımChloeyi yaptim yazin 1 haftada 4 cm inceltti belimi ama bir daha tövbe :)
Asiri zorladi beni de, diyetle yapsaydım 5 6 cm incelirdi heralde :)
Evet aslında bağlı olduğum bi aralık yok ama mesaiye başlangıç saatime göre ayarlıyorum. 6'dan sonra yürüyüşe çıkıcam 7'de bırakırım belki yemeyi. Nasıl sence
ben 6 kilo verdim bir ayda ama genel göbek görüntümü sevmiyorum sıkılaşmam lazım onun için de karın egzersizi şart. karın egzersizi yaptığımda mesela 5 mekikten sonra kitleniyo belim nefesim kesiliyo yapamıyorum ya bi şeyi yanlış yapıyorum ya belde problem var anlamadım
Bu hafta 6'da bitiyo haftaya 10'da bitecek. haftaya sabah 07.00'de bitecek sağlık çalışanıyım o yüzden net bi şeye bağlı kalamıyorumKış aylarında bence en geç saat 18:00 olmalı ama mesain eğer geç bitiyorsa ona göre ayarlamak lazım. Kaçta bitiyor mesain?
Chloe egzersizleri cok iyi anlatmiyor, spor bilgisi az olunca dogal olarak yarim yamalak ve yanlis yapiyoruz. Chlie yerine april han tavsiye ederim daha az yoran ama etkili egzersizleri var.ben 6 kilo verdim bir ayda ama genel göbek görüntümü sevmiyorum sıkılaşmam lazım onun için de karın egzersizi şart. karın egzersizi yaptığımda mesela 5 mekikten sonra kitleniyo belim nefesim kesiliyo yapamıyorum ya bi şeyi yanlış yapıyorum ya belde problem var anlamadım
Yani en çok kendimiz için istiyoruz ama dalga geçilmesine de tahammülüm yokAynisi bizdede...ins basaririm bunu ama en cok kendim icin istiyorum
Çok şükür şuan için yok canım süt için içecek içiyorum ama ondanda olabilirÇok sağlıklı ve güzel bir menü. Sütün nasıl herhangi bir azalma yok di mi canım?
Seme miUmarım azaltabilirim, içmeyince seme gibi oluyorum
Duymamıştım hemen bakıyorum teşekkürler :)Chloe egzersizleri cok iyi anlatmiyor, spor bilgisi az olunca dogal olarak yarim yamalak ve yanlis yapiyoruz. Chlie yerine april han tavsiye ederim daha az yoran ama etkili egzersizleri var.
Gecen hafta 3 4 gun yaptim bacak egzersizlerini baya incelme oldu
Bu hafta 6'da bitiyo haftaya 10'da bitecek. haftaya sabah 07.00'de bitecek sağlık çalışanıyım o yüzden net bi şeye bağlı kalamıyorum
Hakikaten öyle, odaklanamıyorum hiçbir şeye :)Seme mi
Kaptişimmmm selam adanadayım hala, eve pazar günü döneriz muhtemelenLusi anlat bakim biiii neler yaptın? Nerelerdesin? Döndün mü eve?
Devlet canım senO kötü işte. Ben de sağlıkçıyım bu arada. Özelde mi çalışıyorsun devlette mi?
Hangi hoca? Youtube da mi?Bugün akşam yemeği yerine de kahvaltı yapacağım, takip ettiğim bir spor hocası önerdi. En fazla 3 gün yapmak gerekiyormus.
Simdiden 2 litre su ictim. 1 fincan kahve ictim yalnizca 3 fincandan fazla icmemeye gayret edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?