Persembe 3 kase kısır. Belki ondandırCumadan önce ödem yapacak bir şeyler mi yemiştin acaba?
Persembe 3 kase kısır. Belki ondandır
Günaydın kizlar bugün itibariyle takıma dondum sabah tartilmayi unuttum ama kilo aldigima çok eminimbugün itibariyle sporada baslicam
Çok iyiyim şükür cnmHoş geldin canım aramıza. Daha iyi olmana sevindim. Bugün spor günümüz zaten. Dünkü yorgunluktan sonra ben akşam nasıl yürüyeceğim bilmiyorumVücudumda ağrımayan yerim yok
Çok iyiyim şükür cnmDünkü adım sayın senin 1 haftalık sporun sayılabilir bence zaten başka hangi günler spor yapiyoruz kaptanim, gerçi ben evdeyim artık hergun yapmayı düşünüyorum
35.000 adim nedir, zavalli ayaciklarinGeçmişi okumadan kısaca anlatayım hafta sonumu. Cuma günü iş yerimden erken çıkıp yaklaşık 100 km uzaklıktaki okulundan kızımı alıp eve geldim. Cumartesi sabahta söylemiştim kuaför randevum vardı. Ondan sonra işler karıştı biraz. Temizliğe başladım. Yavrumuz geldiğinden beridir zaten hafta içi de sürekli temizlik yapıyorum ama nedense bana her yer temizlenmeyince temizlik yapılmış gibi gelmiyor. Temizlik oldukça uzun sürdü. Hatta akşam yemeğini bile eşim hazırladı. Temizliği bitirdim bu kez de ertesi gün trekking planımız vardı arkadaşlarla. Onun hazırlığını yaptım. Sabah saat 06:00 da uyanacağım için erken yatmaya çalıştım ki vaktinde kalkayım. Pazar sabah 06:00 da kalktım. 07:00 de arkadaşlarla buluştuk. 09:00 gibi trekking yapacağımız yere vardır. Ankara'nın Çubuk ilçesinde Karagöl Tabiat Parkı var. Yaklaşık 25 km ye yakın yürüdük ama dağ yürüyüşü oldu resmen bir süre sonra rotadan çıkıp tekrar rotaya girmek için çok uğraştık. Şu an bacaklarım oturduğum yerde bile ağrıyor. Sanırım hayatımda ilk kez 35 bin adım attım. Eve gelir gelmez de duş alıp yattım. Ama sanırım bu ağrıları bir hafta çekerim
Bu yüzden takıma da bakamadım kusura bakmayın. Çünkü gittiğimiz yerde telefon ve internet çekmiyordu.
Bunun için soğan kürü deneyen arkadaşlar vardı belki araştırabilirsin. Bir de ben ne zaman düzenli spor yapsam günü geldiğinde hemen spor sonrası oluyorum. Muhakkak herkeste farklıdır ama paylaşmak istedim:)Iyi gunler herkese.
Hala regl olamadım 3 gün gecikti müthiş bir şişkinlik var üstümde. Ne yapsam bilmiyorum.
Yine de 10 günde 500 gramBaşka bir açıklaması olamaz zaten
Bol su ve yuruyus hizlandiriyor bazen bende sureci, onun haricinde cesitli otlar var aktarda civan percemi gibi.Iyi gunler herkese.
Hala regl olamadım 3 gün gecikti müthiş bir şişkinlik var üstümde. Ne yapsam bilmiyorum.
Of isin zor cnm Allah kolaylik versin ev isi cocuk isi bitmez sends. Ben tek cocuga ancak yetiyorum, 2. Yi dusunuyorum ama binbir cekinceyle, bizimki pat diye birakivermisti emmeyi ben ise baslayinca Allahtan.Merhabalar kızlar sabahtan beri hiç mesaj bildirimi gelmedi bana. Az önce bakayım dedim o zaman gördüm yazdıklarınızı. Hafta sonundan beri göğüs ve karın ağrılarıyla uğraşıyorum. Cuma akşamı regl olup emzirmeyi de bırakınca süt dolunca şişti ve ağrı yaptı biraz şimdi şükür daha iyiyim ama sabah sol omzum ve boynum tutuldubir şeyler gelince üst üste geliyor rabbim büyüklerini vermesin dertlerin ama bu durum da hareketimi çok kısıtladı ev işleriyle uğraşıp duruyorum sabahtan beri tabi bir arpa boyu yol alamadım eşim de evde olunca üç çocukla uğraşırken işler olmuyor:) neyse umarım daha iyi olur günlük yükümlülüklrerimi yerine getiririm:)
Bu arada emzirmeyi bırakma işi iyi gidiyor sanırım oğlumu üzmeden kırmadan hallettik gibi hiç zorlamadı beni:) sabır taşı denilen bir şey varmış iki kez onu sürmüştüm bir daha istemedi. Emziren anneler bıraktırırken zorlanacaksanız tavsiye ederim zararı olan bir şey değilmii baya araştırdım da aktardan alınıyor
Tesekkur ederim :)Bunun için soğan kürü deneyen arkadaşlar vardı belki araştırabilirsin. Bir de ben ne zaman düzenli spor yapsam günü geldiğinde hemen spor sonrası oluyorum. Muhakkak herkeste farklıdır ama paylaşmak istedim:)
Yürüyüşe başlayacağım insallah, tesekkur ederim :)Bol su ve yuruyus hizlandiriyor bazen bende sureci, onun haricinde cesitli otlar var aktarda civan percemi gibi.
Yok canım hiiç bitmiyor işler. Çocukların arası 3 yaş baya zorlandım çalıştığım için yorucu oldu hala da çok yoruluyorum ama bazen öyle güzel anlaşıyorlar ki değiyor çektiğime diyorum. Şöyle düşün yarının bugünden daha kolay olacağının garantisi yok günden güne yaşımız ilerlerken ilk çocukla yaş farkı artarken yine zor olacakOf isin zor cnm Allah kolaylik versin ev isi cocuk isi bitmez sends. Ben tek cocuga ancak yetiyorum, 2. Yi dusunuyorum ama binbir cekinceyle, bizimki pat diye birakivermisti emmeyi ben ise baslayinca Allahtan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?