Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kizlar bugün itibariyle takıma dondum sabah tartilmayi unuttum ama kilo aldigima çok eminim bugün itibariyle sporada baslicam

Hoş geldin canım aramıza. Daha iyi olmana sevindim. Bugün spor günümüz zaten. Dünkü yorgunluktan sonra ben akşam nasıl yürüyeceğim bilmiyorum Vücudumda ağrımayan yerim yok

Hoş geldin canım aramıza. Daha iyi olmana sevindim. Bugün spor günümüz zaten. Dünkü yorgunluktan sonra ben akşam nasıl yürüyeceğim bilmiyorum Vücudumda ağrımayan yerim yok
Çok iyiyim şükür cnm Dünkü adım sayın senin 1 haftalık sporun sayılabilir bence zaten başka hangi günler spor yapiyoruz kaptanim, gerçi ben evdeyim artık hergun yapmayı düşünüyorum

Çok iyiyim şükür cnm Dünkü adım sayın senin 1 haftalık sporun sayılabilir bence zaten başka hangi günler spor yapiyoruz kaptanim, gerçi ben evdeyim artık hergun yapmayı düşünüyorum

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma ortak spor günümüz. Mutlaka herkesin en az 30 dk spor yapması gerekiyor. Diğer günler serbest isteyen yapabilir fazladan.

Bugün yine takım çok sessiz kızlar. Sanırım artık şu 5 mesaj kuralını uygulama zamanı geldi. Nedense bir türlü bu paylaşım sıkıntısını çözemiyoruz. Buna bir çare bulamazsak takımın durumu gerçekten kötüye gidiyor. İnsanlık hali diyorum her zaman buraya çok vakit ayırmak mümkün olmaz ama başka türlü de toparlanamıyoruz. Var mı başka bir önerisi olan?

Gunaydin, tunaydin burasi 2 saat geri olunca haliyle hala erken gibi geliyor. Haftasonu yogun gecti, sporsuz gecti, cumartesi aksami evlilik yildonumuydu ondan biraz aksamustu kacamak oldu, pazar toparladim biraz ama lazanya yedim aksam, o biraz agir geldi.
Bu sabah 1 saat tempolu yuruyus yaptim, kahvaltimi ettim, bu aksam 6.30 dan sonra hicbir sey yemeyecegim bakalim nasil dayanacagim tartilmadim ben bugun, cunku regl olacagim siskinlik var moralim bozulsun istemedim.

35.000 adim nedir, zavalli ayaciklarin iyi su toplamamis. Haftalik spor olmus resmen.

Merhabalar kızlar sabahtan beri hiç mesaj bildirimi gelmedi bana. Az önce bakayım dedim o zaman gördüm yazdıklarınızı. Hafta sonundan beri göğüs ve karın ağrılarıyla uğraşıyorum. Cuma akşamı regl olup emzirmeyi de bırakınca süt dolunca şişti ve ağrı yaptı biraz şimdi şükür daha iyiyim ama sabah sol omzum ve boynum tutuldu bir şeyler gelince üst üste geliyor rabbim büyüklerini vermesin dertlerin ama bu durum da hareketimi çok kısıtladı ev işleriyle uğraşıp duruyorum sabahtan beri tabi bir arpa boyu yol alamadım eşim de evde olunca üç çocukla uğraşırken işler olmuyor:) neyse umarım daha iyi olur günlük yükümlülüklrerimi yerine getiririm:)
Bu arada emzirmeyi bırakma işi iyi gidiyor sanırım oğlumu üzmeden kırmadan hallettik gibi hiç zorlamadı beni:) sabır taşı denilen bir şey varmış iki kez onu sürmüştüm bir daha istemedi. Emziren anneler bıraktırırken zorlanacaksanız tavsiye ederim zararı olan bir şey değilmii baya araştırdım da aktardan alınıyor

Iyi gunler herkese.
Hala regl olamadım 3 gün gecikti müthiş bir şişkinlik var üstümde. Ne yapsam bilmiyorum.
Bunun için soğan kürü deneyen arkadaşlar vardı belki araştırabilirsin. Bir de ben ne zaman düzenli spor yapsam günü geldiğinde hemen spor sonrası oluyorum. Muhakkak herkeste farklıdır ama paylaşmak istedim:)

Of isin zor cnm Allah kolaylik versin ev isi cocuk isi bitmez sends. Ben tek cocuga ancak yetiyorum, 2. Yi dusunuyorum ama binbir cekinceyle, bizimki pat diye birakivermisti emmeyi ben ise baslayinca Allahtan.

arkadaşlar iyi akşamlar

kaptanım takımdaki arkadaşları birbiri ile eşleştirsek iyi olabilir paylaşım açısından.. valla ben de hafta sonu uğrayamadım.. gerçekten bu neyin yoğunluğu anlamıyorum ama ikizler beni mahvediyor resmen onu biliyorum.. büyük kızın ödevlerine bile yetişemiyorum bi an bi dinlenecek olsam da dizimi açıyorum malum valla buraya vakit ayırmadan olmuyor gençler onu biliyorum ve artık ben de takımda akitf olmak istiyorum akşama da gelen tüm menüleri acımasızca yorumlayacağım kendi menüme de herkesin aynı acımasızlıkla yorum yapmasını rica ediyorum

bu arada bugün spor günümüz haaa

Tesekkur ederim :)
Aslında son 2 haftadır düzenli spor yapıyorum ama maalesef tık yok.
Soğan kurunu 1 2 kere denemeye kalktım tadı cok.kotu gekdi diye bırakmıştım herkesten duyuyorum başlamam gerekiyor tekrar sanırım :)

Of isin zor cnm Allah kolaylik versin ev isi cocuk isi bitmez sends. Ben tek cocuga ancak yetiyorum, 2. Yi dusunuyorum ama binbir cekinceyle, bizimki pat diye birakivermisti emmeyi ben ise baslayinca Allahtan.
Yok canım hiiç bitmiyor işler. Çocukların arası 3 yaş baya zorlandım çalıştığım için yorucu oldu hala da çok yoruluyorum ama bazen öyle güzel anlaşıyorlar ki değiyor çektiğime diyorum. Şöyle düşün yarının bugünden daha kolay olacağının garantisi yok günden güne yaşımız ilerlerken ilk çocukla yaş farkı artarken yine zor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…