Canim cok gecmis olsun Allah sifa versin, arkadasimin babasi atlatti 70 lerdeydi yasi, biraz uzun surdu ama atlatti. Insallah sizinkiler de tez zamanda iyilesir.
Afiyet olsun, benim de gozum surekli tatli bir sey atistirmada, alismis bunye iyice, cok zor oldu bugun.
Eveet hanımlar çok acıktım abur cubur yemek yerine iki hünnap iki dilim mandalina yedim Allah affetsin:) saat 9 civarı ara öğün olmuş oldu. Bunları yemesem gidip başka şeyler yiyesim vardı şimdilik o ihtiyacı kestiBence de pankek dışında çok iyi, onu da yakmışsındır koca gün..
inşallah geceye kadar tutabilirsin kendini :)
Sizi tebrik ediyorum uzun süre açlığa dayanabiliyorsunuz.. ben hiç beceremem bu az kahvaltıdan sonra uzun ara verince ilk öğünde sapıtırımIyi aksamlar, şehir dışındaydım dün akşamdan beri o yuzden cok aktif olamadım ama geldim sonunda.
Menümü yazayım
Sabah 9.30 kahvaltı
1 kaşık patatesli yumurta
1 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
Şekersiz çay
Akşam 16.30
Tavuk dünyası şefin tavası menüsü, makarnasından 1 çatal yedim tavuğu ise bitiremedim. Yanında light kola.
Toplam 1.5 litre su ictim, bugün az oldu ama genel olarak istahsizdim.
Spor yapacak halim de kalmadı yoğun bir gündü, yarin telafi etmeye çalışacağım.
Tesekkur ederim, dün mecbur kaldım açıkçası çok yoğun bir gündü. Ara öğün dahi yapamadim maalesefSizi tebrik ediyorum uzun süre açlığa dayanabiliyorsunuz.. ben hiç beceremem bu az kahvaltıdan sonra uzun ara verince ilk öğünde sapıtırım
Sağol canım, inşallahCanim cok gecmis olsun Allah sifa versin, arkadasimin babasi atlatti 70 lerdeydi yasi, biraz uzun surdu ama atlatti. Insallah sizinkiler de tez zamanda iyilesir.
Afiyet olsun, benim de gozum surekli tatli bir sey atistirmada, alismis bunye iyice, cok zor oldu bugun.
Hayirlisi olsun diyelim. Antakyadan misafirimiz geldi. O gitmeden ben baslayamayacagim sanirim.Bir kısım mezun oldu bir kısım yoğunluğundan ve kişisel meselelerinden dolayı bıraktı falan kalan sağlar bizimdir mantığıyla eskilerden 4-5 kişi ve yeni arkadaşlarımızla devam etmeye çalışıyoruz. Artık evdesin ve devam edeceksin buraya değil mi? Geçmiş olsun diyelim yoğunluğun için. Biz de aynı işe güce devam işte.
Canim benim çok gecmis olsun. Allah sifa versin size ve tüm hastalaraSlm kızlar, inşallah herkes iyidir.Ben çok üzgünüm. Annem ve babam korona oldu
İkiside yaşlı, 79 ve 68 yaşındalar. Dün test sonucu pozitif çıktı, çok halsiz iştahsız ve ağrılı geçiyormuşYarın memlekete onların yanına gideceğim, karantinada oldukları için sadece balkondan el sallayacağım onlara Abimlerde kalıp onlara yemek vs götürüp kapılarına bırakacağım. Gurbette olmak hiç bukadar içimi acıtmamıştı.
Dualarınızı bekliyorum, dünya dua üstüne...
Gerçekten oofff ağız suyu akitacak bir gun olmusBugünki menüm
Sabah 8.30 kahvaltı
Yarım litre limonlu su
3 ceviz
1fincan yeşil çay
Öğle 12.30
1 tk bal, kaymak
1kk yağlı peynir
1kk kaşar peynir
1 dilim tam buğdey ekmeği
2fincan çay
Akşam
Rus salatası 1 servis kaşığı
Kısır 1 yemek kaşığı
Patlıcanlı gül böreği 1 tane
1 tane ayva tatlısı
Yarım peynirli poğaça
2 fincan çay
2,5 lt su
Akşam annemlere yemekteydim de of günü yapiyim dedim bari
Yesil cayin etkisi oldumu?11de 2 lokma simit, cok az beyaz peynir, 3 zeytin, az sucuk, az kaşar eritme, 1 tane cilek recelinin cilegi, yesil çay
15te 1 kase kisir, 1 kase yoğurt
19da tarhana çorbası, yarim dilim ekmek, 3 ince dilim fırında yagsiz pismis palamut, bol salata
45 dk yürüyüş
Canim cekti yemekleriBugünki menüm
Sabah 8.30 kahvaltı
Yarım litre limonlu su
3 ceviz
1fincan yeşil çay
Öğle 12.30
1 tk bal, kaymak
1kk yağlı peynir
1kk kaşar peynir
2fincan çay
Akşam
Kısır 1 yemek kaşığı
1 tane ayva tatlısı
Yarım peynirli poğaça
2 fincan çay
2,5 lt su
Yesil cay ve lmonlu su iyi geliyormu ??Bugünki menüm
Sabah 8.30 kahvaltı
Yarım litre limonlu su
3 ceviz
1fincan yeşil çay
Öğle 12.30
1 tk bal, kaymak
1kk yağlı peynir
1kk kaşar peynir
2fincan çay
Akşam
Kısır 1 yemek kaşığı
1 tane ayva tatlısı
Yarım peynirli poğaça
2 fincan çay
2,5 lt su
Bu hafta size gaza gelmek için bir neden daha söylüyorum. Maalesef bu kötü ortalamayla sonuncu olduk yine. Bireysel sonunculuğu da başka takıma kaptırmadık. @Lusi canım bu haftanın sonuncusu sensin maalesef. Yükümlülüklerini biliyorsundur.
Bu kadar sonunculuk bu takıma yeter diye düşünüyorum. Haftaya hedefimiz birincilik. Anlaştık mı ?
pessinus candy_candy @Restful @Lusi ve @suhas canım bugün aceleden seni ana listeye almayı unutmuşum
Haftaya kaldı yani senin liste işi
Cuma 67.7
Ptesi 67.3
Cuma 67.7
Ptesi 67.2
Boy 175
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?