Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

suyundan sporuna saatlerine kadar menün çok ideal acımasızca eleştiremedim

hiç çay kahve falan içmiyor musun merak ettim

Canim cekti yemekleri afiyetolsun

sabah öyle üc cevizle nasil dayandin benim midem bulanir hemen
Sabah çok erken kahvaltı yapamıyorum canım bebeğimin kahvaltısında eşlik ederken onları yiyorum. Yaa kıyamam şu diyeti bitirelim kabak tatlıları kroketler hepsinden yapıp davet vericem baş davetlimsin tatlımm

LAydLiNe kaptan bir haber vereyim bugün hastahnedeydim ben 3 yıldır tiroid tedavisi görüyordum bu aralar çok halsizim diye gittim tiroidlerim durma noktasına gelmiş çalışmıyor zaten kilo alıp verememe durumumda bundan bugün tekrar yeni ilaca başladım. Neden yazıyorum bugün böyle olunca çok canım sıkıldı veeeeee abur cubur yedim yerın tekrar şekersiz güne merhaba... Şimdi menümü paylaşayım

Sabah 8.30
Yarım litre limonlu su
3 ceviz

Öğlen14. 30
4ızgara köfte 1dilim beyaz ekmek

Akşam 19.00
Patates kızartması (tefal aktfry 1 kaşık yağla) 1porsiyon
Beyaz peynir kk

AkşamÇayı 4 bardak çay rulokat
Cevizli sucuk
Fındık ezmeli pestil
(bunlar hep stresten)
Su 3lt

11.30 1 bardak sut, 1 cay kaşığı bal, 1 kucuk muz, 3 kaşık yulaf, biraz kuru üzüm

13.30 1 kucuk mandalina, yarim dilim kızarmış ekmeğe kahvaltılık ezme

15.30 3 kaşık makarna ve az yogurt

17.30 yeşil cay, 1 gun kurusu, 5 kaju

20de tarhana çorbası, 12 tane patlican sarma, 2 kaşık yoğurt

4 saat 5 tane çocuğa bakma sporu insallah oğlum uyuyunca yuruyuse çıkacağım. Yazarim

Iyi aksamlar

Kahvaltım 8.30
2 haşlanmış yumurta

Öğle yemeği 13.00
1 elma
1 kase çorba

Ara öğün
4 5 dilim cevizli köme
2 kupa filtre kahve

Akşam yemeği 19.00
3 kaşık makarna
1 mandalina

Toplam 4 litre su

Oglum 4 yasinda oluyor 3 gun sonra, bilmiyorum, cok kararsiziz. Bir tane de kalabilir gayet diyorum bazen. Anneye kaliyor ihale hep, mesele cocuktan ziyade ev isi ve is hayati hepsini dengeleme, hepsine yetisme. Git gide zor geliyor ayni surecleri dusununce, hamilelik, lohusalik disiydi yurumesiydi tuvaletiydi.
Afiyet olsun, if gibi olmus cok guzel bence.

35.000 adim nedir, zavalli ayaciklarin iyi su toplamamis. Haftalik spor olmus resmen.
Sorma canım yaaaaa. Bugün bütün gün sızım sızım sızladı ayaklarım. Normal yürüyüş diye gitmiştik. Maksimum 17 km civarı yürüyoruz. Şimdiye kadar fazlasını yürümedim. Bir ara rotadan çıkarttı bizi öncü. Sonra rotaya dönebilmek için çok uğraştık. Arazi izin vermedi. Öyle dik bir yokuş tırmandık ki normalde tırmanılması çok zor. Akşama ormanın içinde kalmamak için var gücümüzle uğraştık. Şükür sorunsuz atlattık. Ayakkabım trekking ayakkabısıydı zaten. Elimde de batonum vardı. Tozluklarımı da takmıştım. Hiç zarar görmeden bitirdim ama bugün romatizması olan insanlar gibi ağrıdı durdu dizlerim, ayaklarım. O yüzden bugün yürüyemedim.

Eğer niyetin varsa bence arayı daha fazla açma. Benim kızların arasında 7 yaş fark var ve ben çok zorlandım fark fazla olduğu için.

Kızlar yaaaaa geldim ama geçmişin bir kısmını okuyamadım. Menüleri yarın sabah değerlendireceğim ayrıca da liste yapacağım. Lütfen herkes yazsın menülerini. Ben bugün berbat beslendim. Size de itiraf edeyim de belki utanır kendime gelirim artık.

Bir süredir kahvaltısız başlıyorum güne ama sanırım akşam yeme ataklarım buna bağlı. O yüzden yarından itibaren yeme saatlerimi değiştireceğim. Çünkü artık iyice saçmalamaya başladım.

Öğle yemeğinde bir kepçe kabaklı tavuk yemeği, bir tane peynirli börek ve bir kepçe kayısı kompostosu yedim. (12:00)
30 dk sonra çayla birlikte 1 avuç kurutulmuş meyve.
Saat 15:00 gibi 1 fincan sade türk kahvesi yanına iki tane cevizli tatlı.

Akşam eve gelince birkaç tane jelibon, bir avuç tuzlu fıstık, iki tane konya tandır gevreği yedim.

Akşam yemeğimin saati çok geç oldu.

20:00 de bir kepçe şehriye çorbası arkasından bir tabak tavuklu, nohutlu pirinç pilavı yedim. Sanırım yanına da 2 dilim ekmek yemişimdir çorbayla birlikte. Pek bir anlamı yok ama ekmekler tam buğday ekmeğiydi. Şimdi de 4 kare bitter çikolata yedim.

Kendi kendimi dövesim var şu an.

1,5 lt su ancak içmişimdir. Spor yapamadım bugün hala ayaklarım ve bacaklarım ağrıyor.

Seni biz dövek kaptan

Menülerimi iliştireyim

Saat 10
2 haşlama yumurta
Yarım domates
Bi kaç dilim kaşar peyniri
Yarım bardak süt

Saat 15
Bi avuç leblebi

Saat 17
İki yaprak cezerye

Saat 18.30
Tavuk şiş (6 adet kuşbaşı)
İki bardak ayran
2 kaşık pirinç pilavı

2 lt su
6 bin adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…