- 28 Mart 2013
- 12.870
- 17.472
- 498
Allah'ım şifa versin biran önce iyilessinler inşallah cnm, benimde ablamlar yakalandı onlarda da tat kaybı ve eklem ağrısı vardi baya 2 gündür daha iyilermis eninde sonunda hafifliyo belirtiler cnm içini ferah tut senÇok halsiz ve iştahsızlar, annem çok az yiyor, babam nerdeyse hiçbir şey yemiyor. İyice çökmüşler, zayıflamışlar.Ayakta durmakta, konuşmakta bile zorlanıyorlar.Elimizden hiçbirşey gelmiyor, kapıya yemek vs bırakıp dönüyoruz, içim kan ağlıyor
Yoo yasak değil bende başlarda yiyordum günde 3 tane size kalmış abartmamak şartıyla yiyebilirsinizHurma yasak mı acaba çünkü normal diyetlerde hep var bende yiyorum çünkümkü
Çok güzel menü cnmIyi aksamlar hanımlar.
Kahvaltı 8.30
Sandviç ekmeğinden kaşarlı domatesli tost
Yeşil çay
Akşam yemeği 18.30
1 kase patatesli çorba
1 avuç içi kadar tavuk göğsü
3 kaşık yeşil salata
1 kaşık mütebbel
Ayran
Ara öğünlerde bolca kahve vardı.
Toplam 3 litre su
1 saat yürüyüş
25 dakika karın
10 dakika bacak çalıştım
Gayet güzel cnmIyi akşamlar kızlar
Sabah 7:00 haşlanmış yumurta 3dilim kaşar peyniri yarım domates salatalık ve yeşil biber
Ara 10:30
Çeyrek havuç
Öğle
1 kase sebzeli mısır unu çorbası
2 yk tavuk etli patates yemeği
3 yk süzme yoğurt
Ara 16:00
1 adet muz ve kuru kayısı
Akşam 18:00
1 kase sebzeli mısır unu çorbası
2 yk tavuk etli patates yemeği
4 yk yoğurt
Su 3 litre
Spor 8 bin adım yürüyüş
Tesekkur ederimm :)Çok güzel menü cnmmutebbel ne bilmiyorum gerçi ama
Tahini sevmiyorum tahinsizde olurmu acepTesekkur ederimm :)
Köz patlıcanı ezip tereyağında kavurduktan sonra içine sarımsaklı yoğurt ve tahin eklenerek yapılıyor. Tavsiye ederim cok lezzetlidir :)
Amiin, inşallah canım, çok sağol. Sizinkilere de geçmiş olsunAllah'ım şifa versin biran önce iyilessinler inşallah cnm, benimde ablamlar yakalandı onlarda da tat kaybı ve eklem ağrısı vardi baya 2 gündür daha iyilermis eninde sonunda hafifliyo belirtiler cnm içini ferah tut sen
olur neden olmasın:)Tahini sevmiyorum tahinsizde olurmu acep
Insallah, Ben regl oldugum icin rakama cok bakmayacagim ama bu hafta aksamlarim hafif gecti anladim yatarken, agirlik cokmedi hic.İnşallah ben çok umutluyum cumayı bekliyorum tartılmak için
Yok yasak degil de aksam vakti cok yemesem benim icin iyi olur, insulin direncim var bir anda yukseltiyor seker orani yuksek , kuru incir de oyle, en zararsizi gun kurusu, iste ben de hurmayi cok seviyorum ama kahve yanina fln.Hurma yasak mı acaba çünkü normal diyetlerde hep var bende yiyorum çünkümkü
Afiyet olsun, guzel olmus bence sahur da iftar da.Gece 2de sahur 1 yumurta, 3 yesil 3 siyah zeytin, 2 kk beyaz peynir, 1 salatalik, 1 avuctan az taze üzüm, 2 ceviz, yarim dilim kızarmış ekmek uzerine kahvaltılık sos
Iftar 18de 500 ml su, 3 kaşık pirinç pilavı, susuz 4 kaşık etli nohut yemegi, cacık, birkac parça tursu, form çayı. Yesil cayi da salladım birazdan icicem
Gunduz disari cikmistim biraz yolu uzattim 20 dk yürürüm mis gibi yagmur vardi. Aksam yine cikmayi düşünüyorum
hoşbuldum canım bugünde sirkeli su ile başladım güne hadi bakalım :) bi şişkinlik var heralde ödem atıcamooooo hoşgeldiniz moru da çok severiiiiz
Yaa kaptanım çook geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah sizlerde bir şey çıkmaz.Kızlar kötü bi haberle geldim bugün maalesef. Dün eşimin covid testi pozitif çıktı. Bizde belirti bulgu yok o yüzden test yaptırmadık. Evde karantinadayız bir süre. Ara ara gelmeye çalışırım. Merak etmeyin lütfen. Takım size emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?