Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menümü de yazayım bari kızlar akşam giremedim aslında canım hiç istemedi telefonu kızıma verdim almadım hiç

dünkü menüm

kahvaltı (6.00)
dün resmini de atmıştım
2 tb krep
2 yumurta
domates salatalık
1 kk ezine 6-7 adet top peynir
11 tane zeytin (karışık)
2 incecik dilim hindi salam
1 bardak şekersiz limonata

ara 10.00
sade kahve
1 muz
biraz damla çikolata çok değil

öğle 13.00
ızgara et (1,5 pors. )
salatalar mezeler
ayran
ekmek hiç yemedim

ara (tam bilmiyorum 4 gibi olabilir)
neskafe

akşam 19.30
haşlanmış brokoli
5-6 kaşık sarımsaklı yoğurt
4-5 kaşık bamya yemeği

gün içi adım 6000 hiç yürüyüş yapmadım
suyu hesaplamadım pek içmedim ama 1,5 lt yi kesin geçti

Dun regl den sisti karnim bir sey yiyemedim pek, sen beni atistirirken gorsen bi, gerci cok yemek yemem ben hep abur cubur, acilan paket yarim kalmaz, bitmeli kurali var bir de ben de pardon vardi bir zamanlar

işte biz o yüzden paket açmamalıyız ben açtığım paketi bitirmeden rahat etmem arkadaşlarım hep bilir önüme konan yemek, yiyecek, içecek farketmez bitmeden hiç rahat etmiyorum

Amanın kötü örnek olmuşum yine:) şükür ki dün bitirdik biz bir süre olmaz kurabiye:)

ev yapımı iki cookieden bir şe olmaz ya
Ah keşkeee ama nerde. En sevdiğim aslında evde yaptığım cookie esmer şekerle yapılmış yumuşak ve çikolatalı... olunca da ailece bolca yiyoruz işte benim çocukların da sınırı yok bitene kadar gelip gidip yiyorlar

bi baktım ki kilo fazlan yok ama diye davet var koştum geldim

şimdi yiyo muyuz yemiyo muyuz?
valla ben 2 gündür dikkat ediyom hadi başlıym bari gene 10 da kahvaltı yaptım peynir zeytin ceviz salatalık cay ve sonra türk kahvesi
saat 13 de bir bardak tarhana çorbası içtim aksama 1 tabak kapuska var 7 den sonra yemek yook!!

boyum 170 kilom 91

ooooo hoşgeldiniz moru da çok severiiiiz

27 yaşındayım:) menopoz sandık ama değilmiş nasip :))

Hepsi icin ayri ayri geçmiş olsun

Çok güzel yok benim hormonlar durduğu için aksine hiç vermedim hep aldım bu da benim şansıma

Hurma yasak mı acaba çünkü normal diyetlerde hep var bende yiyorum çünkümkü

Gece 2de sahur 1 yumurta, 3 yesil 3 siyah zeytin, 2 kk beyaz peynir, 1 salatalik, 1 avuctan az taze üzüm, 2 ceviz, yarim dilim kızarmış ekmek uzerine kahvaltılık sos

Iftar 18de 500 ml su, 3 kaşık pirinç pilavı, susuz 4 kaşık etli nohut yemegi, cacık, birkac parça tursu, form çayı. Yesil cayi da salladım birazdan icicem

Gunduz disari cikmistim biraz yolu uzattim 20 dk yürürüm mis gibi yagmur vardi. Aksam yine cikmayi düşünüyorum

Cnm çok geçmiş olsun nasillarda simdi iyilermi
Çok halsiz ve iştahsızlar, annem çok az yiyor, babam nerdeyse hiçbir şey yemiyor. İyice çökmüşler, zayıflamışlar.Ayakta durmakta, konuşmakta bile zorlanıyorlar. Elimizden hiçbirşey gelmiyor, kapıya yemek vs bırakıp dönüyoruz, içim kan ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…