- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
Dun regl den sisti karnim bir sey yiyemedim pek, sen beni atistirirken gorsen bi, gerci cok yemek yemem ben hep abur cubur, acilan paket yarim kalmaz, bitmeli kurali var bir de ben depardon vardi bir zamanlar
Amanın kötü örnek olmuşum yine:) şükür ki dün bitirdik biz bir süre olmaz kurabiye:)su çok azyemekler şahane
14.30 daki ara öğüne kalbimi bıraktım ve kıskançlıktan hemen ilk ara öğünümü hazırda ev yapımı cookiem varken bu şekilde yaptım
belki de vücudunun ihtiyacını karşılıyordur ne bileyim 8 bardak diyorlar en az o da 1600 ml denk geliyor bunu mutlaka tamamlamaya çalış 2 lt ye zorlayıp da iyicene tiksinme
aaa bu çorbayı bende yapıyorum biraz kavrulmuş erişte öneririm az amabizim kızlar da seviyorlar çok
ne kadar çikolata?
ne kadar fırın patates?
spor için
ideal görünüyor
ayyy inanamıyorum ne tatlısen kaç yaşındasın kuzu annen baya genç o zaman senin
uzun aradan sonra oruca başlayınca bende de müthiş bir baş ağrısı oluyor eskiden olmazdı hiç neden acaba
sen bana göre hep açsın nuro
Amanın kötü örnek olmuşum yine:) şükür ki dün bitirdik biz bir süre olmaz kurabiye:)
Ah keşkeee ama nerde. En sevdiğim aslında evde yaptığım cookie esmer şekerle yapılmış yumuşak ve çikolatalı... olunca da ailece bolca yiyoruz işte benim çocukların da sınırı yok bitene kadar gelip gidip yiyorlarev yapımı iki cookieden bir şe olmaz ya
bi baktım ki kilo fazlan yok ama diye davet var koştum geldim
şimdi yiyo muyuz yemiyo muyuz?
valla ben 2 gündür dikkat ediyom hadi başlıym bari gene 10 da kahvaltı yaptım peynir zeytin ceviz salatalık cay ve sonra türk kahvesi
saat 13 de bir bardak tarhana çorbası içtim aksama 1 tabak kapuska var 7 den sonra yemek yook!!
boyum 170 kilom 91
27 yaşındayım:) menopoz sandık ama değilmiş nasip :))su çok azyemekler şahane
14.30 daki ara öğüne kalbimi bıraktım ve kıskançlıktan hemen ilk ara öğünümü hazırda ev yapımı cookiem varken bu şekilde yaptım
belki de vücudunun ihtiyacını karşılıyordur ne bileyim 8 bardak diyorlar en az o da 1600 ml denk geliyor bunu mutlaka tamamlamaya çalış 2 lt ye zorlayıp da iyicene tiksinme
aaa bu çorbayı bende yapıyorum biraz kavrulmuş erişte öneririm az amabizim kızlar da seviyorlar çok
ne kadar çikolata?
ne kadar fırın patates?
spor için
ideal görünüyor
ayyy inanamıyorum ne tatlısen kaç yaşındasın kuzu annen baya genç o zaman senin
uzun aradan sonra oruca başlayınca bende de müthiş bir baş ağrısı oluyor eskiden olmazdı hiç neden acaba
sen bana göre hep açsın nuro
Ben de annem 35, babam 47 yasindayken dünyaya gelmişim. Abilerim 15 ve 10 yaşındaymış. Zorluklari oldu tabii ama yine de cok guzel birşey bence27 yaşındayım:) menopoz sandık ama değilmiş nasip :))
Hepsi icin ayri ayri geçmiş olsunhiç sorma ben mahvoldum akşamkime üzüleceğimi şaşırdım ilkokula yeni başlayan kızıma mı üzüleyim (bir de bana diyor ki çantasına para koymuş anne bu parayı alma ben okula gittiğimde onunla balon alıcam )
eşimin kurumu kapatılıyor ona mı üzüleyim
ikizlerin okulu muallakta kapanırsa napacağımı bilmiyorum ona mi üzüleyim
koca ilde bir tek bizim kurum dönüşümlü/esnek çalışmaya geçmiyor ona mı üzüleyim şaşırdım.
bugün resmen sırtımda kaya ile oturuyorum
Çok güzelInsallah veririz de kurtuluruz bu durumdan :)) emzirmek cok katkı sagliyordur kilo vermede size diye tahmin ediyorum. Annem emziriyor çok yemesine rağmen hic kilo almıyor 1 buçuk yıldır. Çocuğum olacak yasta 1 buçuk yaşında kardesim var da :))
İnşallah ben çok umutluyum cumayı bekliyorum tartılmak içinDogru diyorsun o mide bir guruldayacak, insallah gidecek bu kilolar bu sefer.
Ay ne guzel ya oyle Allah bagislasin.
Hurma yasak mı acaba çünkü normal diyetlerde hep var bende yiyorum çünkümküBugunku menu
Sabah 10.00
Kahvalti- 1 kupa sutlu kahve, 2 gun kurusu 1 avuc ceviz badem
Ogle 15.00
3 kasik pilaki, 1 kase yogurt
Aksam 18.30
1 dilim kiymali borek
2 hurma
Su 1,5 lt den biraz fazla sanirim
Spor Sabah 9- 10 arasi tempolu yuruyus
Bugun cnm cok tatli cekti ve zaten regl oldum
Teşekkürler canım, amin inşallah. SağolasınCanim benim çok gecmis olsun. Allah sifa versin size ve tüm hastalaradikkat et sende canım. Dualarimiz sizlerle
Amiin, inşallah. Allah razı olsunÇok iyi anlarım bende gurbetteyim Allah acil şifalar versinbir an önce anneciğine babacığına kavuşursun inşallah
İnşallah canım, çok teşekkür ederimCanim cok gecmis olsun Allah sifa versin, arkadasimin babasi atlatti 70 lerdeydi yasi, biraz uzun surdu ama atlatti. Insallah sizinkiler de tez zamanda iyilesir.
Cnm çok geçmiş olsun nasillarda simdi iyilermiAmiin, inşallah. Allah razı olsun
Çok halsiz ve iştahsızlar, annem çok az yiyor, babam nerdeyse hiçbir şey yemiyor. İyice çökmüşler, zayıflamışlar.Ayakta durmakta, konuşmakta bile zorlanıyorlar.Cnm çok geçmiş olsun nasillarda simdi iyilermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?