Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok geçmiş olsun kaptanim dikkat edin kendinize

Geçmiş olsun kaptanım.
Ben artık çoğumuzun yakalanacağını düşünüyorum.
Duam yakalanmamak değil hafif atlatmak konusunda.

27 yaşındayım:) menopoz sandık ama değilmiş nasip :))

maşallah annene valla :)

çok güzel menü tebrik ederim ama su inşallah 500 ml de kalmamıştır

çok çok geçmiş olsun canım.. inşallah bir an önce sağlıklarına kavuşurlar

gene harika bir menü
Tahini sevmiyorum tahinsizde olurmu acep

olur neden olmasın ama adı ali nazik olur

Merhaba arkadaşlar.
Ben takımdan ayrılmıştım ama fazlasıyla artı olarak geri geldim.
Beni hala takıma kabul dermisiniz.
89.9 kg ile ayrılmıştım şu anda 103 kg mım.
devam edebilir miyim.

nolur devam et nolur seni çok özledim

kaptanım çok çok geçmiş olsun. inşallah hafif atlatır ve en kısa sürede sağlığına kavuşur

Geçmiş olsun canım, inşallah hafif atlatır, bazen aynı evdeki kişilere bulaşmıyor. Sizde çok dikkat edin kendinize, Allah şifa versin inşallah canım

Merhaba arkadaşlar.
Ben takımdan ayrılmıştım ama fazlasıyla artı olarak geri geldim.
Beni hala takıma kabul dermisiniz.
89.9 kg ile ayrılmıştım şu anda 103 kg mım.
devam edebilir miyim.
Meraba canım hoşgeldin, bende uzun zamandır yokum buralarda, annem babam korona oldu, dualarını bekliyorum

Devam edeceğim inşallah.
Yoksa olmuyor.
Burası motive ediyordu beni candy_candy

Geçmiş olsun kaptanım size ve çocuklarınıza geçmeden atlatır eşiniz inşallah

Hedef kilonuza inmeniz yeterli bence ki çokta kalmamış gibi sanki

Geçmiş olsun kaptanim
Meraba canım hoşgeldin, bende uzun zamandır yokum buralarda, annem babam korona oldu, dualarını bekliyorum
Geçmiş olsun

Merhaba bu hafta daha iyiyiz takım olarak inşallah ben geçen perşembe katılmıştım bu hafta listeye girer miyim acaba bana da motivasyon olurdu

Cok gecmis olsun cnm, insallah sorunsuz atlatir

Merhaba hanimlar, bugun biraz kotuyum sanki. Oglumun dogum gunu yarin, bugun okulda ufak bir sey olacak sinifta, sadece marketeer acik zaten, buldugum seyleri aldim ayarladim bir seyler gonderdim. Bugun de evde bonibonlu kurabiye ve islak kek yapıyorum yarin evde bir mum ufler diye, bugun sabah da ayni markete gittim bu arada.
Bir tuhaflik var ustumde, cok derinden gelen bir bas agrisi var, midem bulaniyor kaziniyor gibi elim kolum tutmuyor, moralim bozuldu, regl oldugum icindir belki. Keki olculu yapıyorum, sekeri yavan geliyor surekli, bir anda korktum kendimden covid mi acaba fln ne bileyim oyle iste, degildir muhtemen.

Bu arada yeni gelenlere kendimi tanıtayım.
Adım Elif. 40 yaşındayım. 89.9 kg ile takımdan ayrıldım. 103 kg ile geri döndüm.
Siz siz olun takımdan ayrılmayın.
Hosgeldin cnm ben de bu cuma geri geldim evt belli bir kiloya dusup o kiloyu da en az 1 sene koruyuncaya kadar buralarda olmak lazim.

İnşallah bir şey yoktur canım sadece regldendir umarım. Her şeyden korkar olduk ya. Allah hepimize kolaylıklar versn bir an önce çaresi bulunsun inş şu hastalığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…