Sorma çıtırlık yolunda devamRica ederim canımbiraz daha fit olacaksın kahretsin
genelde bildirimde sıkıntımız olmazdı ama valla numarası yok
Ay evet ya numarası varsa kaptanda vardır. Kızcağızın işleri kalabalığı bitmedi demek ki takıma da fazla uğrayamıyor*** 13. Takım 700. Etap ***SONUNCU
candy_candy(126.7///%)
Restful (/78.7///%)
pessinus (67.3///%)
Lusi (65.8///%)
LAydLiNe (73.5///%)
13. Takım ortalaması: %
genelde bildirimde sıkıntımız olmazdı ama valla numarası yok
Kaptanım selamlar
Tartı fotoğraflarına bakarken tesadüf gördüm çok geçmiş olsunartık ensemizde maalesef bu hastalık listenize ben bakarım merak etmeyin
Bu arada yeni gelenlere kendimi tanıtayım.
Adım Elif. 40 yaşındayım. 89.9 kg ile takımdan ayrıldım. 103 kg ile geri döndüm.
Siz siz olun takımdan ayrılmayın.
Eki Görüntüle 2724319
Ben şokama diğer tartıldığım akşam üzeriydi ve hormon ilaçlarıma başladım çift ilaç içiyorum aynı zamanda az yiyip emzirdim limonlu su çok içtim bu yüzden ödem de attım yoksa 3 kg çok geldi gözüme ama çooook mutlu oldum
Amanın 65 ti benim hedefimteşekkür ederim kaptanım ilgilendiğin için ben de kendimi avutuyordum az kaldı diye
Çok geçmiş olsun canım tekrardan Allah acil şifalar versin. Ben de kendimi eve kapattım resmen en son cumartesi ya da pazar gibi çıkmıştım. Apartmanda alt kat komşum hemşireydi ailece olmuşlar 1.5 yaşındaki çocuğuna kadar hatta bakıcısı onun ailesi falan. İyice korktum. Dışarı sadece eşim çıkıyor. Ya her şeyi geçtim bir süre hayatımız böyle izole şekilde devam edecek uyum sağlamaya çalışıyoruz ama dediğin gibi bir tayfa var ki hiçbir şeyi umursamayan birçok insanın vebaline giren... sözün bittiği nokta o oluyor. İnşallah üstesinden gelinecek. Ben de stresteyim eşim yurtdışına gidecek büyük ihtimal çocuklarla hasta olursam nasıl olacak endişesindeyimKızlar henüz geçmişi okuyamadım. Geçmiş olsun diyen herkese çok çok teşekkürler.
Eşimin sadece genel vücut ağrısı var ama çok şiddetli. Bir de baş ağrısı. Öksürük ve ateş gibi diğer belirtilerin hiç biri yok. Ben genel anlamda iyiyim çok şükür. Büyük ihtimal bende de var ama test yaptırmadım. Ya da bendeki baş ağrısı psikolojik bilmiyorum. Evde hepimiz maskeyle dolaşıyoruz. Çocuklarda dahil. Hiç dışarı çıkmadık öğrendikten sonra. Ama testi sabah yaptırmıştı eşim. Ben akşama kadar çalıştım hastanede. Akşama doğru gelmiş filyasyon ekibi. İlaçlarını bırakmışlar. Ben sürekli yemek ve temizlik derdindeyim. Evden dışarı çıkamamak çok ama çok kötü bir his. İnşallah bir an önce kurtuluruz bu hastalıktan tüm dünya olarak. Şimdi geçmişi okuyamam ama akşama geleceğim mutlaka. Hem genel listeyi yapmak için hem de sizlerle sohbet muhabbet etmek için. Listeyi yapıp çıkacağım şimdi. İki hafta deneme süresini dolduran ve bugün doğru bildirim yapan herkesi alacağım listeye. Yeni gelen arkadaşlar telaş yapmasın lütfen
Yani büyük ölçüde evde olacağım kaptanım haftanın bir günü okula gideceğiz sanırım. Şu işlerine düzene oturtabilirsem sporumu da güzel güzel yapabilirim. İlk karantina süreci iyi geçmişti spor yapmış kilo da vermiştim umarım yine öyle olurAz kaldı tabii ki. Artık evdesin okula da gitmeyeceksin. Bence ben döndükten sonra birlikte çabucak kurtulabiliriz bu fazlalıktan.Bırakma sakın kendini.
Umarım ailecek hızlıca toparlarsınız kaptanımTeşekkür ederim kaptanımMaalesef ki öyle. Keşke herkes önlemini alsa da yayılmasa ama dikkat etmiyor artık kimse. Ben hastanede o kadar dikkat ettim kendime ama eve eşimden geldi. Test yaptırmadığım için hasta mıyım değil miyim onu da bilmiyorum ama şükür iyi olmaya çalışıyorum.
Umarım ailecek hızlıca toparlarsınız kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?