Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

*** 13. Takım 700. Etap ***SONUNCU

candy_candy(126.7///%)
Restful (/78.7///%)
pessinus (67.3///%)
Lusi (65.8///%)
LAydLiNe (73.5///%)

13. Takım ortalaması: %
LAydLiNe

*** 13. Takım 701. Etap ***

candy_candy(126.7/125,6/1,1/%0,868)
Restful (78.7/
pessinus (67.3/67,1/0,2/%0,297)
Lusi (65.8/65,4/0,4/%0,608)
LAydLiNe (73.5/

13. Takım ortalaması: %

HatueL yok mu kızlar
genelde bildirimde sıkıntımız olmazdı ama valla numarası yok

Ay evet ya numarası varsa kaptanda vardır. Kızcağızın işleri kalabalığı bitmedi demek ki takıma da fazla uğrayamıyor

Kaptanım selamlar
Tartı fotoğraflarına bakarken tesadüf gördüm çok geçmiş olsun artık ensemizde maalesef bu hastalık listenize ben bakarım merak etmeyin

Teşekkür ederim kaptanım Maalesef ki öyle. Keşke herkes önlemini alsa da yayılmasa ama dikkat etmiyor artık kimse. Ben hastanede o kadar dikkat ettim kendime ama eve eşimden geldi. Test yaptırmadığım için hasta mıyım değil miyim onu da bilmiyorum ama şükür iyi olmaya çalışıyorum.

Ben maalesef evde hareketsizlik, regl ve stresten artıdayım.

Eklentiler

• F29A44CB-628B-4874-8ED5-BFF97AF56922.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 25
Bu arada yeni gelenlere kendimi tanıtayım.
Adım Elif. 40 yaşındayım. 89.9 kg ile takımdan ayrıldım. 103 kg ile geri döndüm.
Siz siz olun takımdan ayrılmayın.

Canım hoş geldin yeniden. Kötü bir dönüş olmuş ama birlikte başaracağız

Kızlar henüz geçmişi okuyamadım. Geçmiş olsun diyen herkese çok çok teşekkürler.

Eşimin sadece genel vücut ağrısı var ama çok şiddetli. Bir de baş ağrısı. Öksürük ve ateş gibi diğer belirtilerin hiç biri yok. Ben genel anlamda iyiyim çok şükür. Büyük ihtimal bende de var ama test yaptırmadım. Ya da bendeki baş ağrısı psikolojik bilmiyorum. Evde hepimiz maskeyle dolaşıyoruz. Çocuklarda dahil. Hiç dışarı çıkmadık öğrendikten sonra. Ama testi sabah yaptırmıştı eşim. Ben akşama kadar çalıştım hastanede. Akşama doğru gelmiş filyasyon ekibi. İlaçlarını bırakmışlar. Ben sürekli yemek ve temizlik derdindeyim. Evden dışarı çıkamamak çok ama çok kötü bir his. İnşallah bir an önce kurtuluruz bu hastalıktan tüm dünya olarak. Şimdi geçmişi okuyamam ama akşama geleceğim mutlaka. Hem genel listeyi yapmak için hem de sizlerle sohbet muhabbet etmek için. Listeyi yapıp çıkacağım şimdi. İki hafta deneme süresini dolduran ve bugün doğru bildirim yapan herkesi alacağım listeye. Yeni gelen arkadaşlar telaş yapmasın lütfen

Canım maalesef bu hafta listeye alamıyorum seni. Deneme süren kurallara göre henüz dolmamış. Ama harika bir kilo vermişsin tebrikler. Haftaya da aynı performansı bekliyorum çünkü listeye gireceksin.

Amanın 65 ti benim hedefimteşekkür ederim kaptanım ilgilendiğin için ben de kendimi avutuyordum az kaldı diye

Az kaldı tabii ki. Artık evdesin okula da gitmeyeceksin. Bence ben döndükten sonra birlikte çabucak kurtulabiliriz bu fazlalıktan. Bırakma sakın kendini.

Çok geçmiş olsun canım tekrardan Allah acil şifalar versin. Ben de kendimi eve kapattım resmen en son cumartesi ya da pazar gibi çıkmıştım. Apartmanda alt kat komşum hemşireydi ailece olmuşlar 1.5 yaşındaki çocuğuna kadar hatta bakıcısı onun ailesi falan. İyice korktum. Dışarı sadece eşim çıkıyor. Ya her şeyi geçtim bir süre hayatımız böyle izole şekilde devam edecek uyum sağlamaya çalışıyoruz ama dediğin gibi bir tayfa var ki hiçbir şeyi umursamayan birçok insanın vebaline giren... sözün bittiği nokta o oluyor. İnşallah üstesinden gelinecek. Ben de stresteyim eşim yurtdışına gidecek büyük ihtimal çocuklarla hasta olursam nasıl olacak endişesindeyim

Az kaldı tabii ki. Artık evdesin okula da gitmeyeceksin. Bence ben döndükten sonra birlikte çabucak kurtulabiliriz bu fazlalıktan. Bırakma sakın kendini.
Yani büyük ölçüde evde olacağım kaptanım haftanın bir günü okula gideceğiz sanırım. Şu işlerine düzene oturtabilirsem sporumu da güzel güzel yapabilirim. İlk karantina süreci iyi geçmişti spor yapmış kilo da vermiştim umarım yine öyle olur

Umarım ailecek hızlıca toparlarsınız kaptanım

*** 13. Takım 701. Etap ***

candy_candy (126.7/125.6/1.1/%0.868)
Restful (78.7///%)
Bildirim yapmadı
pessinus (67.3/67.1/0.2%0.297)
Lusi (65.8/65.4/0.4/%0.608)
LAydLiNe (73.5/74.1/-0.6/%-0.816)
Ceylinimdeceylinim (68.6/68.4/0.2/%0.292) Yeni Üye Baş. Tarihi: 05.11.2020 Baş. Kilosu: 71.3 Hedef: 60

suhas (60.3/60/0.043/%0.071) 695. etapta bildirimsiz izne ayrılan üyenin kilosu 7'ye bölündü.

13. Takım ortalaması: % 0.189

*** 13. Takım 701. Etap Free listesi ***

krtp86 (53.9///%) 682. Etapta 51.7 kilo ile mezun olan üye
filmgibi (64.5/67.7//%) Yeni üye Baş.Tarihi: 19.09.2019 Baş. Kilosu: 66 Hedef:62

Listemizi paylaştım kızlar. Listeyi kötü etkilediğim için çok üzgünüm. Ceylinimdeceylinim canım artık listedesin. Hayırlı olsun hepimize. Hedef kilonu 58 değil de 60 yaptım. Hedefe yaklaştığın zaman duruma göre aşağıya çekebiliriz ama şu an boyuna göre ideal kilon 60, suhas canım sen de artık listedesin. Haftaya daha iyi bir performans bekliyorum senden. Akşama yeniden geleceğim çünkü liste yapma sırası daha önce aldığımız cezaya göre yine bizde. Öpüyorum kocaman hepinizi. Lütfen dikkatli olun

Bugün kimse yemek yemedi mi yoksa herkes kaçamak mı yaptı? Menü bekliyorum herkesten. Sonuç listelerini hazırladım. Maalesef bu hafta da sonuncu olduk. Artık kendimize gelmemiz gerekiyor diye düşündükçe, dedikçe hep bir aksilik çıkıyor. Hadi bu kez bir aksilik çıkmadan çabalayalım biraz. Artık madem bir çoğumuz evdeyiz. Daha iyi şeyler yapalım. Ben haftaya çarşambaya kadar evdeyim. Menüleri kontrol için yeniden geleceğim.

Bu kadar artıda olduğum icin bugun ne bulsam yedim.

12de 2 dilim cavdar ekmeğine kaşarlı sucuklu tost

14te 1 şöbiyet

16da 2 çatal kadayıf tatlısı

19da 1 kk beyaz peynir, 5 zeytin, yarim dilim cavdar ekmeği, cok cok az sucuklu yumurta, 1 dilim pastırma

Reglden dolayi seker isteğim cok yüksek. Buzdolabim bozuk yemek yapabileceğim pek birsey yok. Yani bahane hep var

Bugün tartıda istediğim eksiyi göremeyince biraz sinirlendim açıkçası bu hafta tamamen katı bir sekilde diyeti sürdüreceğim. Ekmek, şeker asla tüketmeyeceğim.
Kahvaltı 8.20
1 haşlanmış yumurta
3 salatalik

Akşam yemeği 17.30
Mercimek çorbası
3 4 kaşık yeşil salata
1 kase yogurt
1 kaşık tavuk sote

Aralarda mandalina ve kahve tükettim.
3 litre kadar su ictim

Toplam 7 km yürüdüm
30 dakika karın çalıştım

Yarin evdeyim daha çok spor yapmaya çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…