Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçmiş olsun canım hsg nedir acaba? Bugün kaldığın yerden devam edersin hiç sorun değil

Geçmiş olsun canım hsg nedir acaba? Bugün kaldığın yerden devam edersin hiç sorun değil
Rahim filmi canım çok teşekkür ederim bugün devam edemeyecek gibiyim canım ya yine adet görüyormuş gibiyim filmden kaynaklı. Çok sinir bozucu

Rahim filmi canım çok teşekkür ederim bugün devam edemeyecek gibiyim canım ya yine adet görüyormuş gibiyim filmden kaynaklı. Çok sinir bozucu
Sağlık olsun canım nasılsa toparlayacaksın bir yerde:)

Sağlık olsun canım nasılsa toparlayacaksın bir yerde:)
Aynen canım kalan kilolar yapışmış gibi azar azar gidiyor zaten çok sinir oldum spor yapıyorum diyetide çok nadir aksatıyorum ama haftalık 100 gram gidiyor resmen

LAydLiNe kaptanım başta senden sonra grup arkadaşlarımdan özür dilerim.Bildirim yapmayı atladım ve takımı olumsuz etkiledim.Ben günleri unutmuşum.O kadar yogun kalabalık geçiyor ki.Eşim koronaya yakalandı.Eltim ve kaynım çocuklariyla bizdelerdi bir haftadır.Şimdi onlarda gidemedi.Hep beraber bizde karantinadayız.Bi atlatamadım yoğunluğu.Bizde şu anda belirti yok ama buyuk ihtimal bizde de çıkar.
Eşimin sürüntü negatif ama kan testi pozitif.
Sizde de aynı durum var sanirim mesajlarda denk geldim ama alintilayamadim.Hepimize geçmis olsun hafif gecer inşallah

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

Allah razi olsun canım.Bir de bebeğim su çiçegi oldu.Allahtan o hafif geciriyor çok zorlanmıyor.Bunda da vardır bi hayır diyorum.
Genelde insanın başına bir şeyler gelince üst üste gelir. Hep bunların birer sınav olduğunu düşünmüşümdür. Sınavında kolay gelsin canım Allah kolaylıklar versin kuzucuğuna da geçmiş olsun çabucak atlatır inşallah

Çok geçmiş olsun canım.
Çok üzüldüm. Nasıllar şimdi.
Dualarım sizinle canım.
Sağol canım, çok halsiz ve iştahsızlar, babamı ambulansla hastaneye götürüp getirdik. Ne yazıkki hiçbir şey yemek istemiyor hala dualarınızı bekliyorum, inşallah iyileşirler de burdan size müjde veririm

Çok gecmıs olsun cnm

Çok geçmiş olsun

Iyi aksamlar hanımlar
Kahvaltı 12.30
2 kaşık menemen
5 zeytin
3 4 dilim domates
2 salatalik

Akşam yemeği 17.30
1 lahmacun
Ayran

Aralarda bolca kahve
4 litre su

7 km yuruyus
30 dk karın
10 dk bacak calistim

Allah acil şifalar versin canım

Dün rahatsızdım menüyü yazamadım dünkü menüm

Kahvaltı 9.00
0.5 limonlu su
3 wasa
1kk peynir
2 ceviz

Ara öğün

Leblebi
Mısır gevreği
Haşlanmış mısır

Akşam
Tavuk döner
Su 2lt

Günaydın dünkü menüm
Sabah sade kahve 2 hurma sabah 8

Öğlen dörtte bir gözleme ayran saat 2

Akşam saat 6
Balık yeşillik 1 dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…