Geçmiş olsun canım hsg nedir acaba? Bugün kaldığın yerden devam edersin hiç sorun değilSelam kızlar dün menümü yazamadım kusura bakmayın. Anestezili Hsg çekildiğim için kahvaltıyı ultra geç yaptım. Spor yok zaten dün hiç yürüyemedim.
Gelelim menüye
Kahvaltı saat 15:00
Tavuk çorbası, 2yk makarna, yeşil salata, 1 kase yoğurt. ( Bu menü hastanenin verdiği)
Akşam 18.30
2 dilim beyaz ekmek ve melemen.
Su bi 4 litre vardır herhalde anestezinin etkisinden kurtulmak için bayağı içtim ama hesaplamadım.
Rahim filmi canım çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım hsg nedir acaba? Bugün kaldığın yerden devam edersin hiç sorun değil
Sağlık olsun canım nasılsa toparlayacaksın bir yerde:)Rahim filmi canım çok teşekkür ederimbugün devam edemeyecek gibiyim canım ya yine adet görüyormuş gibiyim filmden kaynaklı. Çok sinir bozucu
Aynen canımSağlık olsun canım nasılsa toparlayacaksın bir yerde:)
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinLAydLiNe kaptanım başta senden sonra grup arkadaşlarımdan özür dilerim.Bildirim yapmayı atladım ve takımı olumsuz etkiledim.Ben günleri unutmuşum.O kadar yogun kalabalık geçiyor ki.Eşim koronaya yakalandı.Eltim ve kaynım çocuklariyla bizdelerdi bir haftadır.Şimdi onlarda gidemedi.Hep beraber bizde karantinadayız.Bi atlatamadım yoğunluğu.Bizde şu anda belirti yok ama buyuk ihtimal bizde de çıkar.
Eşimin sürüntü negatif ama kan testi pozitif.
Sizde de aynı durum var sanirim mesajlarda denk geldim ama alintilayamadim.Hepimize geçmis olsun hafif gecer inşallah
Allah razi olsun canım.Bir de bebeğim su çiçegi oldu.Allahtan o hafif geciriyor çok zorlanmıyor.Bunda da vardır bi hayır diyorum.Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin
Genelde insanın başına bir şeyler gelince üst üste gelir. Hep bunların birer sınav olduğunu düşünmüşümdür. Sınavında kolay gelsin canım Allah kolaylıklar versin kuzucuğuna da geçmiş olsun çabucak atlatır inşallahAllah razi olsun canım.Bir de bebeğim su çiçegi oldu.Allahtan o hafif geciriyor çok zorlanmıyor.Bunda da vardır bi hayır diyorum.
Sağol canım, çok halsiz ve iştahsızlar, babamı ambulansla hastaneye götürüp getirdik. Ne yazıkki hiçbir şey yemek istemiyor halaÇok geçmiş olsun canım.
Çok üzüldüm. Nasıllar şimdi.
Dualarım sizinle canım.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun kaptanim
Geçmiş olsun
Çok gecmıs olsun cnmLAydLiNe kaptanım başta senden sonra grup arkadaşlarımdan özür dilerim.Bildirim yapmayı atladım ve takımı olumsuz etkiledim.Ben günleri unutmuşum.O kadar yogun kalabalık geçiyor ki.Eşim koronaya yakalandı.Eltim ve kaynım çocuklariyla bizdelerdi bir haftadır.Şimdi onlarda gidemedi.Hep beraber bizde karantinadayız.Bi atlatamadım yoğunluğu.Bizde şu anda belirti yok ama buyuk ihtimal bizde de çıkar.
Sizde de aynı durum var sanirim mesajlarda denk geldim ama alintilayamadim.Hepimize geçmis olsun hafif gecer inşallah
MerhabaElektrik ve internet olduğu sürece sorun yok
Çok geçmiş olsunLAydLiNe kaptanım başta senden sonra grup arkadaşlarımdan özür dilerim.Bildirim yapmayı atladım ve takımı olumsuz etkiledim.Ben günleri unutmuşum.O kadar yogun kalabalık geçiyor ki.Eşim koronaya yakalandı.Eltim ve kaynım çocuklariyla bizdelerdi bir haftadır.Şimdi onlarda gidemedi.Hep beraber bizde karantinadayız.Bi atlatamadım yoğunluğu.Bizde şu anda belirti yok ama buyuk ihtimal bizde de çıkar.
Allah acil şifalar versin canımLAydLiNe kaptanım başta senden sonra grup arkadaşlarımdan özür dilerim.Bildirim yapmayı atladım ve takımı olumsuz etkiledim.Ben günleri unutmuşum.O kadar yogun kalabalık geçiyor ki.Eşim koronaya yakalandı.Eltim ve kaynım çocuklariyla bizdelerdi bir haftadır.Şimdi onlarda gidemedi.Hep beraber bizde karantinadayız.Bi atlatamadım yoğunluğu.Bizde şu anda belirti yok ama buyuk ihtimal bizde de çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?