- 28 Mart 2013
- 12.870
- 17.472
- 498
Bana sorarsaniz çok çok az olmuş. O gun öyle denk gelmis olabilir, arada bir olur belki. Ama devamli bu sekilde beslenmek sağlığınızı bozabilirGünaydın dünkü menüm
Sabah sade kahve 2 hurma sabah 8
Öğlen dörtte bir gözleme ayran saat 2
Akşam saat 6
Balık yeşillik 1 dilim ekmek
Daha önceki menüleriniz için fazla yorumda bulunamayacağım ama çok sağlıksız görünüyor bugünkü. Nesquick şeker oranı oldukça yüksek kalorisi de aynı şekilde. Kahvaltılık bir şeyler yeseniz bile daha faydalı olur düşüncesindeyim. Yine siz bilirsiniz tabi ama önceliğimiz her şeyin ötesinde sağlıklı yaşam olursa bir şeyleri değiştirme yolunda daha sağlam adımlarla ilerlerizMenüm
8.30 kahvaltı
Nesguik bir kase
0.5 limonlu su
Öğlen 14.00
Patates kızarması 2 servir çatalı ile
4dilim dana füme salam
2 dilim çiçek ekmek
Akşam 19.00
Nesguik
2lt su az önce yani saat 12 de de bir kase yoğurt yedim
Bugün sabah kahvaltısını biraz abartılı yaptım galiba. Kahvaltı sonrası pişman oldum ama karar verdim bu hafta tartıya kadar daha temiz besleneceğim en azından sonuçlarını görmüş olayım işe yaradı mı yaramadı mı diye. Sizin nasıl gidiyor?Iyi gunler, nasılsınız diyet nasil gidiyor?
Geçmiş olsun koronavirüs değildir umarım.Gunaydin kizlar, ben hastayim bogaz bas gitti bende. Sabah tartilmadim, cocugu okula goturdum direk yattim geri, simdi bir seyler yiyorum ancak.LAydLiNe
nasil oldunuz kaptanim ev durumlari nasil, sen de var mi bir sey?
Yani 2,3 gun once de yazmistim aslinda evet suphelenmedi degilim ama simdiye atesim cikardi duyu kaybi olurdu diye dusunuyorum ki cigerleri cok hassas bir insanim, hafif gecirecegimi zannetmem. Galiba hava degisimi, yorgunluk bir de moralsizlik vardi bu hafta hepsi birlesti gece de soguk oldu baya.Geçmiş olsun koronavirüs değildir umarım.
İnşallah öyledir canım belirtiler herkeste farklı farklı oluyormuş ya ondan dedim birçok kişide ateş de olmuyormuş çünkü. Allah acil şifalar versin diyelimYani 2,3 gun once de yazmistim aslinda evet suphelenmedi degilim ama simdiye atesim cikardi duyu kaybi olurdu diye dusunuyorum ki cigerleri cok hassas bir insanim, hafif gecirecegimi zannetmem. Galiba hava degisimi, yorgunluk bir de moralsizlik vardi bu hafta hepsi birlesti gece de soguk oldu baya.
Insallah degilimdir
Ben ince öğütülmüş alıyorum ince öğütülmüş bulamazsan rondodan bir iki geçirebilirsinyulaf ezmesi derken bildigimiz marketteki taneli yulafi rondodan mi geciriyoruz yoksa direk süte mi karistiriyoruz ay hic yulaf ezmesi yemedim.yicem artik madem tok tutuyo
Haklısınız bu aralar canım bişe yemek istemiyor bunları da yani mideme bişe gitsin diye yedim. Ama sağolun önerinizi dikkate alıp daha sağlıklı besleneceğimDaha önceki menüleriniz için fazla yorumda bulunamayacağım ama çok sağlıksız görünüyor bugünkü. Nesquick şeker oranı oldukça yüksek kalorisi de aynı şekilde. Kahvaltılık bir şeyler yeseniz bile daha faydalı olur düşüncesindeyim. Yine siz bilirsiniz tabi ama önceliğimiz her şeyin ötesinde sağlıklı yaşam olursa bir şeyleri değiştirme yolunda daha sağlam adımlarla ilerleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?