Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iyi aksamlar kızlar. Haftaiçi biraz daha aktif olsak hep birlikte keske.
Benimle birlikte detoks yapmak isteyen varsa cok sevinirim. 3 gun yapmak istiyorum yeşil smoothie detoksunu.
Sabah 12.00
Yeşil smoothie

Akşam yemeği 17.00
Mercimek çorbası
Fırın biftek
3 4 dilim fırın patates
1 kasik bezelye salatası
1 kaşık humus

Toplam 3 litre su

Günaydın dünkü menüm
Sabah sade kahve 2 hurma sabah 8

Öğlen dörtte bir gözleme ayran saat 2

Akşam saat 6
Balık yeşillik 1 dilim ekmek
Bana sorarsaniz çok çok az olmuş. O gun öyle denk gelmis olabilir, arada bir olur belki. Ama devamli bu sekilde beslenmek sağlığınızı bozabilir

Merhabalar, cuma gunu ufak bir dogum gunu olayi vardi oglumun, o yuzden kacamak oldu tabi iki guntur o kacamagi dengelemeye calisiyorum ama havalar yagmurlu, evde de spor yapamadım maalesef.
Bugunku menum,
Sabah 10.00 civari kahvalti
1 bardak sut, 1 dilim kizarmis ekmek, 2 kk ezine peynir, bol domates salatalik
Ikindi 14.00 gibi
1 kase yogurt ustune taze meyveler ve kuru yemisli musli
Aksam 18.30
1 dilim somon
Su 1.5 lt ancak olmustur

13 gibi kahvaltiya oturduk, ogluma cay döküldü yandı hastane eczane derken bir lokma yemedim
16 gibi el açması kiymali börek yedim bir dilim.
20 gibi 3 kaşık pilav, cacik, tavuk çevirme

8200 adım

Simdi yesil cayimi salladim yarin sağlıklı beslenmeli bir sabaha uyanırım umarım. Ama yarin da akşamüstü yeğenlerim yazlıktan gelecek pogaca kek falan istediler umarım yemem

Menüm
8.30 kahvaltı
Nesguik bir kase
0.5 limonlu su

Öğlen 14.00
Patates kızarması 2 servir çatalı ile
4dilim dana füme salam
2 dilim çiçek ekmek

Akşam 19.00
Nesguik

2lt su az önce yani saat 12 de de bir kase yoğurt yedim

Daha önceki menüleriniz için fazla yorumda bulunamayacağım ama çok sağlıksız görünüyor bugünkü. Nesquick şeker oranı oldukça yüksek kalorisi de aynı şekilde. Kahvaltılık bir şeyler yeseniz bile daha faydalı olur düşüncesindeyim. Yine siz bilirsiniz tabi ama önceliğimiz her şeyin ötesinde sağlıklı yaşam olursa bir şeyleri değiştirme yolunda daha sağlam adımlarla ilerleriz

Günaydınlar kızlar kimse bir şey yazmamış grlin bakalım nerelerdesiniz? Pazartesi kilo bildirimimi yapmış olayım
Cuma 67.1
Bugün 67.3
Bugün daha az bekliyordum kilomu ama böyle çıktı sağlık olsun:)

Gunaydin kizlar, ben hastayim bogaz bas gitti bende. Sabah tartilmadim, cocugu okula goturdum direk yattim geri, simdi bir seyler yiyorum ancak. LAydLiNe
nasil oldunuz kaptanim ev durumlari nasil, sen de var mi bir sey?

Iyi gunler, nasılsınız diyet nasil gidiyor?
Bugün sabah kahvaltısını biraz abartılı yaptım galiba. Kahvaltı sonrası pişman oldum ama karar verdim bu hafta tartıya kadar daha temiz besleneceğim en azından sonuçlarını görmüş olayım işe yaradı mı yaramadı mı diye. Sizin nasıl gidiyor?

Geçmiş olsun koronavirüs değildir umarım.
Yani 2,3 gun once de yazmistim aslinda evet suphelenmedi degilim ama simdiye atesim cikardi duyu kaybi olurdu diye dusunuyorum ki cigerleri cok hassas bir insanim, hafif gecirecegimi zannetmem. Galiba hava degisimi, yorgunluk bir de moralsizlik vardi bu hafta hepsi birlesti gece de soguk oldu baya.
Insallah degilimdir

İnşallah öyledir canım belirtiler herkeste farklı farklı oluyormuş ya ondan dedim birçok kişide ateş de olmuyormuş çünkü. Allah acil şifalar versin diyelim

yulaf ezmesi derken bildigimiz marketteki taneli yulafi rondodan mi geciriyoruz yoksa direk süte mi karistiriyoruz ay hic yulaf ezmesi yemedim.yicem artik madem tok tutuyo
Ben ince öğütülmüş alıyorum ince öğütülmüş bulamazsan rondodan bir iki geçirebilirsin

Malesef cok olumlu bir gun olmadi

Sabah 2 bardak su

11de 1 bardak süt, 1 cay kaşığı bal, 3 kasik yulaf, 1 küçücük muz, 1 kaşık kuru üzüm

16.30da bir kucuk ev pogacasi, 1 kasik fellah köfte, yarım dilim havuçlu cevizli kek, yesil cay

19.30 yogurtlu corba

Su 2 litre

Haklısınız bu aralar canım bişe yemek istemiyor bunları da yani mideme bişe gitsin diye yedim. Ama sağolun önerinizi dikkate alıp daha sağlıklı besleneceğim bugün öyle yaptım mesela

Menüm
8.30 kahvaltı
.0.5 limonlu su
3 ceviz
Yeşil zeytin
1 dilim ekmek

Öğle 13.30
Sebze çorbası 2 kepçe
Kk kavurma
Burger 1 tane

Akşam 18.00
Kavurma 3 lokma
1kase yoğurt

2.5 su
2 bardak çay
Ballı susamlı gevrek 2 avuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…