Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşgeldin kaptan merak ettik seni. Kızın da mı hasta olmuştu? Geçmiş gitmiş olsun inşallah. Sağlık çalışanlarının karantinası bile kısa anacım. Senin de negatif çıkar inşallah canım testin

Canım yediğinde baya fazla yiyorsun sanki 2 tanesi hayli hayli doyuruyor aslında. Bir de kahvaltılarına dikkat ediyorum çok çok sade. Yumurta peynir zeytin va eklersen protein anlamında da yeterli bir kahvaltı seni idare edecektir. Yediğimiz wasa da neticede karbonhidrat yani protein gibi uzun süreli tok tutamaz.ben de tüketiyorum bu arada denemek isteyenler varsa tavsiye ederim. İçerisinde katkı maddesi olarak da pek bir şey yok

Kızlar ya dünden beri moralim çok bozuk çok yemedim ama ne dokundu stresten mi oldu bilmiyorum ellerim ayaklarım şişti artı bir kilodayım resmen eşim en az bir aylığına yurt dışına gidiyor işi gereği daha dün haberimiz oldu çocuklarla nasıl olacak ne yapacağım noktasında tıkanıp kaldım. Of offf...

Canim mrb, smothie makinrsi almayi dusunuyorum. Sert sebzeleri cekiyomu makine, ayva,havuc vs. Ve tortu seklindemi cikiyo yoksa sulumu

Iyi gunler, dün yazdım mi menü emin değilim kafam baya karışıktı.
Yeşil smoothie diyetinin 3. Günündeyim umarim ödem atmışımdır.

sekeri sadece cayimda tamamen bitirdim.gercekten tamamen kesmeyince olmuyo.ama tamamen kesince de mesela 2 haftadir paketli urun yemedim cayin yaninda bi boşlukta hissettim.ve artik yeter dedim gittim islak kek yaptim yedim 3 4 dilim.birden kesince de acayip istegim olabiliyo ve durduramiyorum.bazi gunlerse istek olmuyo.kafamda bitirmisken boyle istek gelince duramiyorum napcam bilmiyorum.en iyisi spora gitmek.en azindan spora gidince o kadar ugras veriyorum yemeyim diyosun.ama malesef kizim kucuk birakacak kimse yok ve spor salonlari en riskli yerler icinde bu pandemide.offf nese size iyi zayiflamalar cok tutmayim burayi

malesef basta dedigim gibi 2 yasinda bi kizim var surekli takip edemicem bueayi o yuzden gruba katilamicam ebde ikimiziz haliyle hep ilgi istiyo.kendimce bazi seylere dur diyebiliyorum.ama bu aksam cayin yanina tatli biseyler yemek resmen bende bagimlilik yapmis.dun gittim yeter artik deyip islak kek yaptim.2 haftadir yemeyince cok ozlemisim.tatliya bagimli oldugumu anladim.ve ben beynimde bitrdim saniyodum.cayimi hala sekersiz iciyorum.ama dedigin onerini dikkate alicam.cekirdege bayilirim.bi cay bardaginin yarisina lehlebi yarisina kabak cekirdegini yapicam.ve yulaf ezmesi olayini da yapicam tariflere bakip.tatli biseyler gun icinde tuketmezsem depresif oluyorum ben.pekmezle falan atistirmalik hazirlicam en azindan gunduz kahve yanina yerim 2 tane falan.zaten yiyip yiyp sucluluk duygusuna girmek cok fena ya.kesle sporumu duzenli yapabilsem.bi spor salonuna gidebilseydim daha iyi disiplinli olurdum.ben tutmayim buralari size iyi zayiflamalar ne guzel bu hirsla ilerlerseniz cok guzel zayiflarsiniz.darisi bana.

dogru soylusosun pilav yiceme bi tabak yemek yiyim doyyum.onerilerin icin tesekkurler.o sekere bagimligigi bi bitirsem kesinlikle kilo veririm insallah bitirebilirim

Yumurtaya alerjim var bu yüzden siyah zeytinde çok yiyemiyorum fazlası onunda alerji yapıyor. Peynir sürekli yiyorum aslında bakarsanız. Birde bebeğimle kahvaltı yapıyoruz ve öğle yemeğimiz de 14,30 gibi yediğimiz için ve arasında çok saat olduğu için tok tutucu şeyler yemeye çalışıyorum zaten.

Çok geçmiş olsun hadi atlattınız inşallah birgün hepimiz atlatıcaz galiba.

Cnm 1 ay cok degil gelir gecer, kac cocuk var sende yaslari nedir? Hayirlisi olsun, bozma moralini.

Cnm 1 ay cok degil gelir gecer, kac cocuk var sende yaslari nedir? Hayirlisi olsun, bozma moralini.
En az bir ay canım ucu açık iki çocupum var 2 ve 5 yaşlarındalar. Oğlum sağolsun 2 yaş sendromunda fenalardayız üstüne yalnız olacağım sağlıcakla geçer inşallah zaman

11.30da 1 bardak sut, 3 kasik yulaf, 1 kasik kuru uzum, 1 tatlı kaşığı bitter damla çikolata

14.30 1 bardam yoğurt, bir kucuk armut, tarcın

16.30 arpa şehriye çorbası, form çayı

18de sekersiz turk kahvesi, 5 tane tombik soyali fıstık, 1 kuru kayisi, 5 çiğ badem

19da bir tabak etli bezelye yemeği, 1 küçük kase yoğurtlu mor lahana, yeşil cay

Su henüz 2 litre olmadi ama tamamlarim.

Dip köşe temizlik yaptım hareketli bir gundu. Ama hic disari cikmadim. Oglum uyuyunca yuruyuse çıkarım

Menüm

Sabah 8.30
1 dilim tambuğday
0.5 limonlu su
3ceviz
Kk beyaz ve kaşar peynir
Yeşil zeytin

Öğle 14.30
3 kaşık kaşarlı tavuk sote
1 hamburger ev yapımı

Ara öğün tramisu (küçücük)

Akşam 19.00
Yoğurt 1kase
2 tane hurma

2,5su

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…