- 28 Mart 2013
- 12.870
- 17.470
- 498
Bugün çok daha iyi görünüyor menün canım sadece ballı susamlı gevrek nedir onu bilemedim. Ya diyet söz konusu olunca insan çok az yemeliymiş gibi düşünüyor birden çok az yemeye geçiyor bir süre kilo veren kişi bir süreden sonra verememeye başlıyor kıtlık moduna giriyor. Bence yeterli ve dengeli beslenmeyle gidiyor ancak.Menüm
8.30 kahvaltı
.0.5 limonlu su
3 ceviz
Yeşil zeytin
1 dilim ekmek
Öğle 13.30
Sebze çorbası 2 kepçe
Kk kavurma
Burger 1 tane
Akşam 18.00
Kavurma 3 lokma
1kase yoğurt
2.5 su
2 bardak çay
Ballı susamlı gevrek 2 avuç
Günaydın canım birkaç gündür iyice terkedilmiş gibi burasıGunaydin kizlar
Herkes nerelerde?
Hastasi olanlar iyidir inşallah?
MerhabaMerhaba
Çok geçmiş olsun.LAydLiNe kaptanım başta senden sonra grup arkadaşlarımdan özür dilerim.Bildirim yapmayı atladım ve takımı olumsuz etkiledim.Ben günleri unutmuşum.O kadar yogun kalabalık geçiyor ki.Eşim koronaya yakalandı.Eltim ve kaynım çocuklariyla bizdelerdi bir haftadır.Şimdi onlarda gidemedi.Hep beraber bizde karantinadayız.Bi atlatamadım yoğunluğu.Bizde şu anda belirti yok ama buyuk ihtimal bizde de çıkar.
Eşimin sürüntü negatif ama kan testi pozitif.
Sizde de aynı durum var sanirim mesajlarda denk geldim ama alintilayamadim.Hepimize geçmis olsun hafif gecer inşallah
Gunaydin kizlar
Herkes nerelerde?
Hastasi olanlar iyidir inşallah?
Bence harika bir gun olmus.Selam kızlar dünkü menüm
Sabah 7:00
Haşlanmış yumurta, 1 adet yeşil biber, yarım domates ve salatalık, 3 adet yeşil zeytin, yarım açma
Ara 10:00
1 çay bardağı sade kefir ve 1 adet muz ile gün kurusu
Öğle 13:00
1 kase mercimek çorbası,bol yeşillikli salata,2 yk nohut yemeği
Ara 16:00 1 adet kurabiye (maalesef)
Akşam 17:30
Mercimek çorbası,3 yk zeytinyağlı kabak yemeği ve 3 yk erişte pilavı. 4 yk yoğurt
Su 2 litre
Spor 5 dk hızlı ip atlama ve 12 bin adım yürüyüş
Evet çok haklısın aynen katılıyorumBugün çok daha iyi görünüyor menün canım sadece ballı susamlı gevrek nedir onu bilemedim. Ya diyet söz konusu olunca insan çok az yemeliymiş gibi düşünüyor birden çok az yemeye geçiyor bir süre kilo veren kişi bir süreden sonra verememeye başlıyor kıtlık moduna giriyor. Bence yeterli ve dengeli beslenmeyle gidiyor ancak.
Ek olarak11.30da bir haslanmis yumurta, 1 salatalik, 5 siyah zeytin, 3 yesil zeytin, 1 kk beyaz peynir, yeşil çay
14.30 bir kucuk mandalina
16da bir kucuk yerli muz
17de sekersiz turk kahvesi, 1 kuru kayisi, 4 taze badem, 10 15 tane kuru üzüm
19da hindi suyuyla yayla çorbası, 4 kaşık zeytinyağlı pirasa, 3 kaşık zeytinyağlı taze fasulye, bir minik ev pogacasi
Kibris tatlısını keske daha oglen saatlerinde ve yarim dilim olarak yiyebilseydiniz.Menüm
Kahvaltı 8.30
0.5 limonlu su
4wasa
Kk peynir
Yeşil zeytin
Ara öğün
Türk kahvesi leblebi şekeri bir avuç
Öğle14. 30
1kepçe sebze çorbası
Küçük kase yoğurt
1dilim tambuğday ekmek
Ara öğün
4 tane çavdarlı form bisküvi
Akşam 19.00
Et sote 3 yemek kaşığı
1dilim kıbrıs tatlısı
Daha çay içemedim bebekten ama 2 bardak sade çay içerim, bugün işlerim yoğundu su bile içmeye vakit bulamadım çok 1,5 anca olmuştur
Evet tatlı piyangodan çıktı aslında hiç yemeyecektim ama...Kibris tatlısını keske daha oglen saatlerinde ve yarim dilim olarak yiyebilseydiniz.
Hic yememeyi degil de, dogru miktarda ve dogru saatte yemeyi ogrendigimizde kilo verebilecegiz galiba.
Suyu mutlaka 2 yapin, saat daha erken 2 bardak icebilirsiniz :)
Wasa tercih etmenizin sebebi nedir? Hic yemedim kalorisi nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?