Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Vay arkadas gittim 45 dk roman, horon, eskisehir ciftetellisi, kaval ne bulduysam oynadım kaptan LAydLiNe yok hala
Napin diyoduuu pessinus dövün mü?? Önce bi dinle istersen
Yoook o kendisi söyledi beni sopalayın akşam gelmezsem diye. Hu hu kaptan bak sen gelmedin diye takım da toplanamadı

Günaydın kızlar ben aranızda en kısa olanım sanırım 1,62 bu arada dün mebü yazmayı unutmuşum bir yazayım

Kahvaltı 8.30
1 dilim patatesli börek

Öğle 14.30
1,5kepçe yayla çorbası

Akşam 19.00
1,5 kepçe yayla çorbası
Bir dilim patatesli börek

2,5su
1 çay
2, 3 tane de jeliboonn

jelibon nedir o saatte

Yok canım en kısa değilsin velev ki öyle de olsan önemli değil :) menünü yorumlayacak olursam maalesef hiç sağlıklı ve yeterli görünmüyor sanırım daha farklı yiyeceklerle desteklesen daha güzel olurmuş. Akşam börek yerine kahvaltılık yiyeceklerden yesen bile daha faydalı olurmuş. Burada birçok arkadaş yarıştı birçok insanı tanımış olduk elbette ki herkesin metabolizması farklı işliyor diyetlerimiz farklı farklı ama şurada gördüğüm önemli bir şey var. Bedenimiz için çok da faydalı olan yiyeceklerden yiyip sonra diğer her şeyden kısıp kilo da veren arkadaşlar nasılsa gidiyor deyip az tüketime geçtiler istediklerini de yediler. Sonrası bir süreden sonra kilo verimi durdu üstüne almaya başladılar. Kilo vermenin sağlığımız açısından çok faydalı olduğunu düşünüyorum birçok sağlık sorunu azalıyor ya da ortadan kalkıyor ama gel bunu temiz beslenmeyle yapalım. Yakarken kastan değil yağdan yakalım. Ben başarabileceğine inanıyorum. Yoğumluk durumunu bilmiyorum ama belki vaktin olduğunda öğünlerini önceden hazırlayabilirsin yardımı olur sana

Çok haklısın valla haklı söze ne denir. Ya ne biliyim bu ara canım hiç bişey istemiyor sadece deli gibi tatlı istiyorum ama tabi frenliyorum. Birde benim çoğu yiyeceğe meyveye alerjim var o yüzden böyle ne buluyorsam o gün ne yapıyorsam küçük porsiyonlarla yemeye çalışıyorum. 11 aylık bir oğlum var ve diş çıkarıyoruz deli gibi yürümeye çalışıp heryeri dağıtıyoruz o yüzden de pek vakit kalmıyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…