Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Hafta sonu şekerli şeyleri iyice kaçırdım karar verdim bugünden itibaren dikkat edeceğim. Eşim gelene kadar kilo vereceğim.miladım olsun bugün:)

Ben bu mesajı kaçırmışım Ben de dün aynı kararı vermiştim. Akşama kadar iyi gittim. Akşam bozdum. Sabah yine verdim aynı kararı. Karara uyana kadar vermeye devam edeceğim Pes etmek yok. Eşin ne zaman gelecek? Gerçi Ebru sormuş ama ben de merak ettim

Ne zaman geliyor eniste bey?

En azından 25-26 gün var canım ucu açık biraz hayırlısıyla gelsin inşallah. O gittiği yerde spor ve diyet yapmaya başladı ben de burada bir şeyler yapmalıyım o yüzden bugün başladım. Bakalım hayırlısı artık

Ay bu arada kızlar sabah tartıda 68.5 gördüm şok oldum resmen

Hayirlisiyla gelsin inşallah halledersin, hallederiz

Ay bu arada kızlar sabah tartıda 68.5 gördüm şok oldum resmen

Ben de 75 li bir rakam gördüm ama parmaklarım odun gibi şiş. Büyük ihtimal ödem. Çünkü iki günde 1,5 kilo almam imkansız. Sen de çok sıkma canını. Düzelecektir mutlaka. Bugün kaçamaksız gidiyorum şimdiye kadar. Akşamı da atlatırsam süper olacak. Akşama menü bekliyorum senden de. Ayrıca bugün spor günü. Unutmayın spor yapacağız.

Gunaydin kizlar, iyice iyilesip geldim. Haftasonu abartmadim, sadece spor yapamadim, artik bugun spora geri donuyorum. Simdilik iyi gitti bu 1 hafta hatta istahim hic yok bugun niyeyse. Yilbasina kadar tam 1 ay var. Ne dersiniz 1 ayda 4,5 kilo verir miyiz? Yaklasik 1 beden kuculuruz

Ben dede bugün kaçamaksız gidiyor diyebilirim kahvaltı sonrası atıştırmadım hiçbir şey akşama da balık salata var. Spor da inşallah oğlumu uyutur uyutmaz yapacağım

Veririz bence. Vermeliyiz de Geçmiş olsun canım bu arada. Geçmişi okuyamadım. Umarım önemli bir şey yoktur.

Geçmiş olsun canım.. ayy hadi insallah verelim yaa

Iyi aksamlar hanımlar

Kahvaltı 9.00
1.5 kaşık yulaf 1 bardak sütten yulaf lapası
Yarim muz 5 6 frambuaz 5 6 bogurtlen
Filtre kahve

Öğle yemeği 12.30
Bir dilim su böreği
Çay

Akşam yemeği 18.30
Bacak çorba
3 4 kasik Tavuk döner
Ayran

2 litre su
1 Saat yürüyüş
15 dk karın

İyi akşamlar kızlar ben de menümü paylaşayım
9.30
Orta boy patatesli omletin 1/3 ü,2 dilim sucuk,2 wasa,1 kaşık kaymak,1 tatlı kaşığına yakın bal,yarım avokado
19.00
1 kepçe ezogelin çorbası,1 dilim fırın somon salata,1.5 dilim tam buğday ekmeği
Su şimdilik 3 lt,15 dk leslie,30 dk pilates

İyi akşamlar
Kahvalti 10.00; 4 yk yumurta salatasi, 5 yesil zeytin, 1 dilim beyaz peynir, 1 dilim cavdar ekmegi

Oglen 15.00; 2 dilim cavdar ekmeginden kasarli sucuklu tost, 2 dilimden de peynirli tost, yarim domates, 5 yesil zeytin

Saat 17.00 yarim armut, 4 parca mandalin

Aksam 19.30; 1 kase mercimek çorbası, yeşil salata

Spor yapmak istemiyor canim yine roman oynarım motive oluyorum hem kibos dan hap koydum hap koydum...
Kara gozlu cingenemde cok iyi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…