Ne zaman geliyor eniste bey?Günaydın kızlar. Nasılsınız? Hafta sonu şekerli şeyleri iyice kaçırdım karar verdim bugünden itibaren dikkat edeceğim. Eşim gelene kadar kilo vereceğim.miladım olsun bugün:)
Günaydın
Nasılsınız ?? Burasi cok sessiz yahu ben geldim diyeyse gideyim
Günaydın kızlar. Nasılsınız? Hafta sonu şekerli şeyleri iyice kaçırdım karar verdim bugünden itibaren dikkat edeceğim. Eşim gelene kadar kilo vereceğim.miladım olsun bugün:)
Ne zaman geliyor eniste bey?
En azından 25-26 gün var canım ucu açık birazBen bu mesajı kaçırmışımBen de dün aynı kararı vermiştim. Akşama kadar iyi gittim. Akşam bozdum. Sabah yine verdim aynı kararı. Karara uyana kadar vermeye devam edeceğim Pes etmek yok. Eşin ne zaman gelecek? Gerçi Ebru sormuş ama ben de merak ettim
Hayirlisiyla gelsin inşallahEn azından 25-26 gün var canım ucu açık birazhayırlısıyla gelsin inşallah. O gittiği yerde spor ve diyet yapmaya başladı ben de burada bir şeyler yapmalıyım o yüzden bugün başladım. Bakalım hayırlısı artık
Ödemdir o ödemAy bu arada kızlar sabah tartıda 68.5 gördüm şok oldum resmen
Ay bu arada kızlar sabah tartıda 68.5 gördüm şok oldum resmen
Ben dede bugün kaçamaksız gidiyor diyebilirim kahvaltı sonrası atıştırmadım hiçbir şey akşama da balık salata var. Spor da inşallah oğlumu uyutur uyutmaz yapacağımBen de 75 li bir rakam gördüm ama parmaklarım odun gibi şiş. Büyük ihtimal ödem. Çünkü iki günde 1,5 kilo almam imkansız. Sen de çok sıkma canını. Düzelecektir mutlaka. Bugün kaçamaksız gidiyorum şimdiye kadar. Akşamı da atlatırsam süper olacak. Akşama menü bekliyorum senden de. Ayrıca bugün spor günü. Unutmayın spor yapacağız.
Gunaydin kizlar, iyice iyilesip geldim. Haftasonu abartmadim, sadece spor yapamadim, artik bugun spora geri donuyorum. Simdilik iyi gitti bu 1 hafta hatta istahim hic yok bugun niyeyse. Yilbasina kadar tam 1 ay var. Ne dersiniz 1 ayda 4,5 kilo verir miyiz? Yaklasik 1 beden kuculuruz
Geçmiş olsun canım.. ayy hadi insallah verelim yaaGunaydin kizlar, iyice iyilesip geldim. Haftasonu abartmadim, sadece spor yapamadim, artik bugun spora geri donuyorum. Simdilik iyi gitti bu 1 hafta hatta istahim hic yok bugun niyeyse. Yilbasina kadar tam 1 ay var. Ne dersiniz 1 ayda 4,5 kilo verir miyiz? Yaklasik 1 beden kuculuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?