Anlayabiliyorum durumunu canım Allah kolaylık versin zor süreçler. Ben de evde iki canavarla mücadele halindeyim oğlum da 2 yaşınd ve sayesinde sendromdan sendroma koşuyoruzÇok haklısın valla haklı söze ne denir. Ya ne biliyim bu ara canım hiç bişey istemiyor sadece deli gibi tatlı istiyorum ama tabi frenliyorum. Birde benim çoğu yiyeceğe meyveye alerjim var o yüzden böyle ne buluyorsam o gün ne yapıyorsam küçük porsiyonlarla yemeye çalışıyorum. 11 aylık bir oğlum var ve diş çıkarıyoruz deli gibi yürümeye çalışıp heryeri dağıtıyoruz o yüzden de pek vakit kalmıyor maalesef
Çarpıldım valla mide yanmasındanakşam yemeğini 19 da yemişsin ya ordan dedim bu en aşağı saat 8 dir 8 de jelibon mu yenir çarpılır insan
Onu börek de yapmış olabilir. Benim midem sindiremiyor yufkayı yanıyor şişiyor midemÇarpıldım valla mide yanmasından
Tamamdır haftaya yarışıyoruz o zamanolur haftaya yarışalım ben de regl im şuan zaten
Evet olabilir, bende bu hafta salmış hissediyorum ama daha sıkı tutmam lazım 20 kg verecem daha nasıl olacaksaOnu börek de yapmış olabilir. Benim midem sindiremiyor yufkayı yanıyor şişiyor midem
20 kg fazla değil mi canım? İdeal kilonun da altı oluyor. Benim de ideal kiloya bakacak olursak 57-58 ama 60 lar bana yeter diye düşünüyorumEvet olabilir, bende bu hafta salmış hissediyorum ama daha sıkı tutmam lazım 20 kg verecem daha nasıl olacaksa
49, 65 arası ideal kilo 50 olursam 2 kilo kafadan alırsam zaten olmamı20 kg fazla değil mi canım? İdeal kilonun da altı oluyor. Benim de ideal kiloya bakacak olursak 57-58 ama 60 lar bana yeter diye düşünüyorum
Allah sana da kolaylık ve sabır versin vallahaAnlayabiliyorum durumunu canım Allah kolaylık versin zor süreçler. Ben de evde iki canavarla mücadele halindeyim oğlum da 2 yaşınd ve sayesinde sendromdan sendroma koşuyoruzsaniyeler içinde oyuncakları ablasının yap-bozlarını ve bilimum ev eşyalarını dağıtıyor kendini tehlikelere atıyor hepimizde zorluklar var yani:) dediğim gibi yiyeceklerini akşamdan gündüzden vs vaktin olduğunda hazırlayabilir kendine günlük yiyecek planı yapabilirsin. Alerjik durumlar kısıtlıyor da olsa seni yazılı hale getirirsen yiyeceklerini kolaylık olur. Ne yapacağını yiyeceğini bilerek hareket edersin. Kararsız olduğum ya da düşünmediğim zamanlar yeme konusunda ben de çok saçmalıyorum ne bulursam yiyorum ama bir dur demek lazım. Bak avantajın var bize göre hem emziriyorsun hem de bolca hareketin var avantaja dönüştür bunu:)
Birşey soracağım birde hepiniz annesiniz anladığım kadarıyla ben sezeryanla doğum yaptım ve karnımın alt kısmı tam ameliyat yerinin üstünde sarkma var napıcam ben? Tavsiyeniz var mı? Doğumdan önce 52 kg baklavaları olan biriydim ben ya böyle görünce acayip psikolojim bozuluyor
Ben de dümdüz olan duymadım desem sezeryan sonrasıHoşgeldin sarkık göbekler diyarına
Çare bulan varsa beri gelsin
YaaaaHoşgeldin sarkık göbekler diyarına
Çare bulan varsa beri gelsin
Çok geçmiş olsun canım neyin var acaba?Herkese iyi aksamlar
Bugün baya rahatsızlandım işten ciktim eve geldim. Strese dayalı baş ağrısı sanırım, biraz ise yaradı pek bir sey yiyemedim :)
Kahvaltı 8.00
Filtre kahve
Fıstık ezmeli muz
Öğle yemeği 12.00
2 muz
200 ml süt
Akşam yemeği 18.00
Yarim porsiyon döner ama onu bile yiyemedim
Toplam 4 litre su
Maalesef egzersiz yapamadim hic halim yoktu
Tesekkur ederim, migren ağrım tuttu ama şimdi iyiyim şükür:)Çok geçmiş olsun canım neyin var acaba?
Aman migren falan olmasın dikkat etHerkese iyi aksamlar
Bugün baya rahatsızlandım işten ciktim eve geldim. Strese dayalı baş ağrısı sanırım, biraz ise yaradı pek bir sey yiyemedim :)
Kahvaltı 8.00
Filtre kahve
Fıstık ezmeli muz
Öğle yemeği 12.00
2 muz
200 ml süt
Akşam yemeği 18.00
Yarim porsiyon döner ama onu bile yiyemedim
Toplam 4 litre su
Maalesef egzersiz yapamadim hic halim yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?