- 28 Mart 2013
- 12.870
- 17.459
- 498
Kusura bakmayın girip cevap yazamadım bir türlü:)Oglen yemenize sevindim. Gun cok güzel. Sadece tatlı olmamışkeske oglen saatinde olabilseydi
Su da spor da şahane. Ben 3 litre icsem tuvaletten cikamam
Sporu aksam mi yapıyorsunuz?
Kahveyi bilemedim, genelde 2 fincani gecmeyin diyorlar. Ben zorla 1 turk kahvesi içiyorum midemi bastirsin diye, hic sevmiyorum. bu yuzden kahveyle ilgili olumsuz bilgiler de kalmis olabilir aklimda
Akıllı tartı aldım yağ kemik falan ölçen gelsin bakalım merak ediyorumEğer imkanın varsa al tabii çok daha iyi olur
Hayırlı olsun canım güle güle kullan memnun kalırsın umarım:)Akıllı tartı aldım yağ kemik falan ölçen gelsin bakalım merak ediyorum
İnşallah tatlım çoknta uygun gelsin iyise tavsiye ederimHayırlı olsun canım güle güle kullan memnun kalırsın umarım:)
Sıkıyor canımı ister istemez kaptanım moralim bozuluyor. Kendi yerimde saymamı geçtim takıma faydam yok
Ben her gün yeşil çay içiyorum canım ya ama tartılma işini yapamıyorum maalesefnet söylüyorum sen tartı stresinden şişmiyorsanbaya bir süredir sende bu oluyor. kimsenin takıma faydası yok zate bu aralar şu liste fayda bilmem ne olayını kafandan sil bakim artık ya bi kere de senin faydan olmasın ne olacak
bu hafta günde iki kupa yeşil çay iç 1 kupa da kiraz sapı içsen süper olur. suyun gayet iyi hafif düzenli yürüyüş yap. tartılma hafta içi asla ama asla tartılma, hatta hiç tartıyı düşünme bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?