Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

online derste kızımın sorunu yok çok seviyor hatta ama ikizler sıkıntı bizde de işte bir de bütün günders olunca akşama ödeve hevesi kalmıyor.. artık bu hafta cidden depresyona girmen üzereydim her gün beren için ağlıyordum ikizler içinöyle okulları kapandı diye eşim önceki akşam konuştu işte benimle artık şu çocukları düşünmeyi bırak dedi sana söz veriyorum beren baharda okumakta zorlanıyor olursa özel ders ile desteklicem ben online ders için bu kadar kendini yıpratmana gerçekten değmez dedi. biraz daha rahatım şimdi ama içim içimi yiyor gene

yürüyüş yapayım evet sabah herkes uyurken enerjim değişsin bi

kızlar ben bu hafta hiç yediklerime dikkat etmedim dün de yazmıştım dikkat okuduysanız ama geçen hafta kıyafetlerimle tartıldığım için bu hafta eksi çıktım o da bana Allah tarafından demek ki bir lütufmuş resmen yoksa bu hafta artıdayım yani kesin.. telefondan girip eklicem şimdi tartımı

Oldu evet hoşgeldin aramıza:) 5 yıldır ev hanımı yazmışsın öncesinde ne iş yapıyordun merak ettim. Çocuklarla birlikte bırakmışsın anlaşılan
Muhasebe ve asistanlik canim aynen cocuklarla kaldi
Günaydın canlar
Hosgeldin Eyslg lutfen burada kal, motivasyonunu asla düşürme bu is motivasyon isi biliyosun azicik düşünce dagiliyoruz... Dağıldık, toparlanicaz inşallah
Cok teşekkürler canim burdayim

Kizlar doğum gunume 3 hafta kaldi, en azindan 60 olarak girmek istiyorum 7 kilo vermeue calisacagim bu surede. Kacamak yok, cumalari gevseme yok. Insallah basarili olurum

Gecen hafta 75.6
Bu hafta 75.7

Eklentiler

• IMG_20201127_104846.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20201204_103858.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 26
Azmine hayranım bende istiyorum şu an tüm moralim çöktü tartı aldığıma pişman oldum
Burada en azimli ve iradeli benim gercekten benim yerime başkası olsa haftada 1 kilo verse 4 ayda en az 15 kilo vermesi lazim. Ama ben aliskanliklarimi birakamadigim icin maalesef bu kadar oldu totale bakinca fena degil tabi birde fotolarda cok belli oluyor benim oval suratim yusyuvarlak oluyo

Ya ben oturup ağlasam mı napsam yeni aldığım tartı 72,5 gösteriyo eski tartım 69 gösteriyor hangisine inanayım ve devam edeyim ama ben kilo verdiğimi hissediyorum yani o zaman 75 miydim yani napiyim
Gunaydin oncelikle yeni tartiyla devam edecekseniz iki tartiyla birlikte fotograf cekin kaptaniniz gelince tarti farkini ekler
Gecen haftaki tartildiginiz tartida eksi iseniz listeye eksi olarak yazilir moralinizi bozmayin

>İÜ
Benim yüzüm kemiklidir yanaklarım çökük ama şuan bazlamaya benziyorum

Gunaydin oncelikle yeni tartiyla devam edecekseniz iki tartiyla birlikte fotograf cekin kaptaniniz gelince tarti farkini ekler
Gecen haftaki tartildiginiz tartida eksi iseniz listeye eksi olarak yazilir moralinizi bozmayin
Teşekkürler kızlar valla napiyim kabullenip sil baştan başlayalım

Kizlar doğum gunume 3 hafta kaldi, en azindan 60 olarak girmek istiyorum 7 kilo vermeue calisacagim bu surede. Kacamak yok, cumalari gevseme yok. Insallah basarili olurum
İstersen tabi verirsin ama haftada 2 küsur kilo vermek demek bu. Burada onceden bu kiloyu veren arkadaslarimiz oldu Ayşegül guzel ornektir buna sonra vucut korumaya aliyor kendini veremiyor. Ve benimde kendi tecrubem olmayacak hedefler koydum yapamadim da zaten birde bende o iradede yoktu bu ayri da haftada 1 max. 1.5 vermek daha saglikli olur canim. Uzun vadede kilo vermek daha yavas almak demek hizli verdigimizde hizli aliyoruz biliyorsun.
Aysegul 6666 demisken nasıl oldu ailen canim hersey yolundadir umarim sen nasilsin?

Ya ben oturup ağlasam mı napsam yeni aldığım tartı 72,5 gösteriyo eski tartım 69 gösteriyor hangisine inanayım ve devam edeyim ama ben kilo verdiğimi hissediyorum yani o zaman 75 miydim yani napiyim

Canım yeni tartındaki kilo artışını ekleyeceğiz zaten başlangıç kilona da. Yenisiyle devam etmen daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…