Olsun kaptanim önemli degilZipzip- kaptanım seni de sürekli rahatsız ediyorum ama tartı farkı - yönde benim kafa karıştı iyice bi el atıverseniz yanlış bir şeyler yapmasak
Allahım Allahım tüm kk seferber oldu nasıl sorun yarattıysam
Canım ya onca işin gücün arasında uğraştırdım çok üzüldüm inan ki. Tartı işiyle uğraşırken dışarıdaki işlerim de gecikti yetişemedim. Bugün tuhaf bir şekilde başladı ya hayır olsun inşallahÖyle deme canım yaaaa bu hepimizin başına gelebilir. Çok normal bir şey. Sadece kurallar gereği neler yapabiliriz onu öğrenmemiz lazım. Yoksa dert etme.
Sıkma sen canını. Halledilir her şey. Bazen böyle her şey üst üste geliyor maalesef.Canım ya onca işin gücün arasında uğraştırdım çok üzüldüm inan ki. Tartı işiyle uğraşırken dışarıdaki işlerim de gecikti yetişemedim. Bugün tuhaf bir şekilde başladı ya hayır olsun inşallah
Aynen kaptanım kural yerine gelsin hak geçmesin sıkıntı yokÖyle deme canım yaaaa bu hepimizin başına gelebilir. Çok normal bir şey. Sadece kurallar gereği neler yapabiliriz onu öğrenmemiz lazım. Yoksa dert etme.
Kac kg ile baslamistiniz tebrikler bencede 55 durulmasi gereken bi noktaGünaydın kızlar tebrik ederim herkesikaptanım ben 55 i gördüm durdurmam lazım kendimi sabah bi gayret kalkıp 40 dk spor yaptım umarım devamını getirebilirim
Cnm 51 kiloya kadar inmiştim ben geri almaya başladım onu durdurmam lazımKac kg ile baslamistiniz tebrikler bencede 55 durulmasi gereken bi nokta
Aynen kaptanım kural yerine gelsin hak geçmesin sıkıntı yok
pessinus bahtsız Bedevi sıkıntı yapma :)) eski tartı tamamiyle bozulduğu için şuan yapacak birşey yok dün tartıldığını buna yakın bir kg geldiğini iletiyorsun bencede sıkıntı yok yinede bahar kaptana durumu yazarız varsa bir ihlal durumu etap raporunda bizi bilgilendirir LAydLiNe kaptanım
Emnis kaptanım sorma bahtsız bedeviyimAynen kaptanım kural yerine gelsin hak geçmesin sıkıntı yok
pessinus bahtsız Bedevi sıkıntı yapma :)) eski tartı tamamiyle bozulduğu için şuan yapacak birşey yok dün tartıldığını buna yakın bir kg geldiğini iletiyorsun bencede sıkıntı yok yinede bahar kaptana durumu yazarız varsa bir ihlal durumu etap raporunda bizi bilgilendirir LAydLiNe kaptanım
Bir şey yapmadık kaptanım kolay gelsinTeşekkür ederim kaptanım
O zaman fenaCnm 51 kiloya kadar inmiştim ben geri almaya başladım onu durdurmam lazımboyum kısa 1.57 kilo hemen gösteriyo kendini o yüzden, 69/70 kilo cvarıydım diyete başladığımda şuan 52/53 e sabitlemeye çalışıyorum
Yok kaptan kahvaltımı yapmıştımSouldfly canım yeni aldığın tartıyla aç karnına mı tartılmıştın?
Yok kaptan kahvaltımı yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?