Yasasinnn hosgeldin canim cok sevindimGünaydın millet nasılsınız nasıl gidiyor ben bikac ay önce izne ayrıldım eskilerden kimse kaldı mı bilmiyorum 6 kilo verip öyle izne ayrıldım amma verdiklerimi alıp geri geldimkaptanım beni takıma alır mısın 64 ile izne ayrıldım 70 olarak geri geldim bikac ay içinde kilo vermem lazım
Bitti kuzum bittiOy benim canim nerdesin sen yaaa geldiğimde sizi bulamayinca üzüldüm ben iyiyim sen nasılsınbitirdiniz mi isleri? en son zeytinleri topladiniz galiba.
Teşekkürler beybisiiiYasasinnn hosgeldin canim cok sevindim
İyi hadi gecmis olsun cok calistin cok yoruldun dinlen artik... İyiyim bende 3 ay calistim grldim iste benimde isler bitti evdeyim artık. Ben ayrildigimda 74 falandim en son suan 76 civari takiliyorumBitti kuzum bittiartık evdeyim evde durmak yaradi valla bende eskilerdengörünce sevindim sen nasılsın nasıl gidiyor sende izne ayrılmıştın ne zaman döndün ben artilarla geri geldim
Neyseki sen çok almamissinİyi hadi gecmis olsun cok calistin cok yoruldun dinlen artik... İyiyim bende 3 ay calistim grldim iste benimde isler bitti evdeyim artık. Ben ayrildigimda 74 falandim en son suan 76 civari takiliyorumamann canimiz sağolsun napalim alirizda veririz de
Geldim bi 2-3 hafta yine ugrayamadim Antakyadan misafirimiz geldi. Diyodum ya hep yakinlarim var diyezeytinimiz, yagimiz, kunefemiz, icli koftemiz geldi şükür
Kaptancim malesef 10 gundur sadece ilacla tuvalete çıkabiliyorum. Artik korkuyorum ilac kullanmayinca yapamayacak miyim diyeF filmgibi kayboldun ortalıklardan? Nerelerdesin, iyi misin? @Just a perfect day sen nerelerdesin canım sesin soluğun çıkmıyor.
İyi akşamlar kızlar sabah 11.30 da,
1 dilim beyaz peynir, 1 dilim kaşar peyniri
Domates,salatalık,biber
1 haşlanmış yumurta
1 wasa üzerine 1 tatlı kaşığı acuka ve hindi füme
5 tane zeytin
15.30 ara öğün, incirli yulaflı smoothie
Akşam 17.30; fırında somon ve yeşil salata
Suyu yatmadan 2 litreye tamamlıcam, 25 dk.hitt kardiyo yaptım
Beslenmende sikinti yok gibi.. bence ilacada alistirmasan bol su, bitki cayi, birde duzenli beslendiginde duzene girecektir sporda var zaten duzene girer üzülmeKaptancim malesef 10 gundur sadece ilacla tuvalete çıkabiliyorum. Artik korkuyorum ilac kullanmayinca yapamayacak miyim diye5 gun oruc tuttum o mu etkiledi bilmiyorum. Yanlis beslensem de, menu yazmaya devam edeceğim
12.30 biberli sucuklu 1 yumurta, 2 dilim salam, beyaz peynir, salatalik, 1 zeytin
15.30 form cayi, 1 baklava
16.30da yeşil cay
18de 1 küçük elma
19.30 nohutlu kofteli corba, 4 minik sogan dolmasi, yogurt, salata
45 dk yürüyüş
2 litre su
Belki gece yine çıkarım yürüyüşe
Canim kahvalti 2 kisilik gibiSelam kizlar
Kahvalti 2 haşlanmış yumurta 10 zeytin ve limitsiz peynir
Ara ogun cig kuruyemis karışık
Aksam 3 4 parca karnabahar yarim patates 3 4 kasik et sote 2 ad manti
Ara ogun ceyrek muz 1 dilim hurma badem suyu yine cok icemedim
Yarina kacamaksiz kalabilecekmiyim bilmiyorum
Gecmis olsun canim neren agrisa canin orada derler ya2 gündür acayip bir migren ağrısıyla baş ediyorum o yüzden öğünler menüler birbirine girdi, zaten ne yediysem çıkarıyorum o yüzden yazamıyorum arkadaşlar
Mücveri fırında da deneyebilirsin aslında güzel oluyor öyle de ekstra yağa ihtiyaç da olmuyor. Menünün geri kalanı gayet güzel böyle devamGelsin menummm ve ben spora başladım yine
Sabah saat 10.00; 2 yk yogurt içine yarim elma, 1 ceviz, 1 yk yulaf, 2 kucuk parca erik pestili (sekersiz, kendimiz yaptik)
Saat 15.30; 3 parca sebze mucver(yagsiz yapiyorum kabak, patates, yesillik, sogan, az un, yumurta kizartirken toplamda 2 yk yag gitmemistir), ev ekmegi normal ekmegin ceyregi kadar firindan sicak cikinca zaten tereyag kaçınılmazdı, 5 yesil zeytin, biraz beyaz peynir
Cok yetti aksam yemedim yemek ama suan aciktim sanki mucver yiyecegim 2 adet ekmeksiz
30 dk hitt kardiyo
Spor yaptigim icin su icebildim 2 yi gecer yatasiya kadar.
Menü şahane canımİyi akşamlar kızlar sabah 11.30 da,
1 dilim beyaz peynir, 1 dilim kaşar peyniri
Domates,salatalık,biber
1 haşlanmış yumurta
1 wasa üzerine 1 tatlı kaşığı acuka ve hindi füme
5 tane zeytin
15.30 ara öğün, incirli yulaflı smoothie
Akşam 17.30; fırında somon ve yeşil salata
Suyu yatmadan 2 litreye tamamlıcam, 25 dk.hitt kardiyo yaptım
Canım menü genel anlamda güzel ama form çayları çok sağlıklı gelmiyor yerine başka bir şeyler mi tercih etsen?Kaptancim malesef 10 gundur sadece ilacla tuvalete çıkabiliyorum. Artik korkuyorum ilac kullanmayinca yapamayacak miyim diye5 gun oruc tuttum o mu etkiledi bilmiyorum. Yanlis beslensem de, menu yazmaya devam edeceğim
12.30 biberli sucuklu 1 yumurta, 2 dilim salam, beyaz peynir, salatalik, 1 zeytin
15.30 form cayi, 1 baklava
16.30da yeşil cay
18de 1 küçük elma
19.30 nohutlu kofteli corba, 4 minik sogan dolmasi, yogurt, salata
45 dk yürüyüş
2 litre su
Belki gece yine çıkarım yürüyüşe
Canım kuruyemiş ne kadar miktar olarak ve öğünler zararsız gibi görünse de bence miktar olarak fazla görünüyor. Misal peynir sağlıklı ama aşırıya kaçtığında vücuda bolca yağ da almış oluyorsun. Kuruyemişte de mesela günlük ihtiyacın 28 gr civarında olduğunu okumuştum bir yerde onun da fazlası yağ olarak döner.Selam kizlar
Kahvalti 2 haşlanmış yumurta 10 zeytin ve limitsiz peynir
Ara ogun cig kuruyemis karışık
Aksam 3 4 parca karnabahar yarim patates 3 4 kasik et sote 2 ad manti
Ara ogun ceyrek muz 1 dilim hurma badem suyu yine cok icemedim
Yarina kacamaksiz kalabilecekmiyim bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım yakın arkadaşımın da migreni var ağrılar geldiği zaman ne kadar kötü hale geldiğini biliyorum Allah kolaylık versin2 gündür acayip bir migren ağrısıyla baş ediyorum o yüzden öğünler menüler birbirine girdi, zaten ne yediysem çıkarıyorum o yüzden yazamıyorum arkadaşlar
Menulerde sikinti yok canısı brownieler iste seninde bildigin gibi.. sen hep yapmiyosun boyle şeyler zaten arada olur oyleMadem ki herkes menüleri yazmış ben de bugünkü menümü paylaşayım. Diyet menüsü değil okurken göreceksiniz zaten. 5 gün if denemesi yaptım dün akşam kendimi biraz kötü hissettim bugün serbest gün yaptım üstüne çocuklar da çok sevdiği için browni yapmıştım biraz fazla kaçırdım affınıza sığınıyorum. Nefsim köreldi şükür bir süre yemem
10.00
1 yumurtayla menemen,2 wasa,yarım avokado,1 tk tahin pekmez tahini yoğun,1.5 kadar ceviz çoook az bal
14.30
1 kocaman kupa sütlü kahve,2 dilim brownie
19.00
1 kepçe brokoli çorbası,3-4 kaşık mantarı bol mantarlı tavuk sote,bir tabak yeşil salata
Akşam yemeği ardından neden yedim bilmiyorum bir dilim daha brownie ve günü kapattım.
Su 2.5 lt,50 dk pilates
Eskilere nazaran baya azalttım canım çocuklarla birlikte bugün keyif yapmak istedim yarından itibaren normale döneceğim inş.Menulerde sikinti yok canısı brownieler iste seninde bildigin gibi.. sen hep yapmiyosun boyle şeyler zaten arada olur oyle
Tadini hic sevmiyorum zorla içiyorum. Bagirsaklarimi hareketlendirmesi için.Canım menü genel anlamda güzel ama form çayları çok sağlıklı gelmiyor yerine başka bir şeyler mi tercih etsen?
Aynen öyle valla. Emzirdiğim için ilaç alamıyorum canım ya çekiyorum valla dr gittim tabi ama tedavisi yok zaten ağrı kesiciler falan klasikGecmis olsun canim neren agrisa canin orada derler yailac falan aliyomusun bununla ilgili dr a falan gittin mi?? Migrenini tetikleyen illaki birsey vardir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?