Çok çok şiddetli olduğu zaman kafamı duvarlara vurduğumu biliyorum ama şükür şuan öyle değilim.Menü şahane canım
Canım menü genel anlamda güzel ama form çayları çok sağlıklı gelmiyor yerine başka bir şeyler mi tercih etsen?
Canım kuruyemiş ne kadar miktar olarak ve öğünler zararsız gibi görünse de bence miktar olarak fazla görünüyor. Misal peynir sağlıklı ama aşırıya kaçtığında vücuda bolca yağ da almış oluyorsun. Kuruyemişte de mesela günlük ihtiyacın 28 gr civarında olduğunu okumuştum bir yerde onun da fazlası yağ olarak döner.marbling yazmış zaten öğünleri saatleriyle paylaşıyoruz. Ayrıca günlük spor eklemeye çalışırsan menüne faydası dokunacaktır. Çok fazlan yok belki ama senin işin bizden zor olabilir ideal kilo sınırlarında olduğun için o yüzden daha dikkatli olman işine yarar.
Çok geçmiş olsun canım yakın arkadaşımın da migreni var ağrılar geldiği zaman ne kadar kötü hale geldiğini biliyorum Allah kolaylık versin
Kaçta yedigime hic dikkat etmedim ya o yüzden yazmadim. Kuruyemis konusunda kesinlikle haklisin abartı yiyorum farkindayim yıllardır yuzumde hic sivilce cikmazdi yeniden sivilce cikarmaya basladimCanım kuruyemiş ne kadar miktar olarak ve öğünler zararsız gibi görünse de bence miktar olarak fazla görünüyor. Misal peynir sağlıklı ama aşırıya kaçtığında vücuda bolca yağ da almış oluyorsun. Kuruyemişte de mesela günlük ihtiyacın 28 gr civarında olduğunu okumuştum bir yerde onun da fazlası yağ olarak döner.marbling marbling yazmış zaten öğünleri saatleriyle paylaşıyoruz. Ayrıca günlük spor eklemeye çalışırsan menüne faydası dokunacaktır. Çok fazlan yok belki ama senin işin bizden zor olabilir ideal kilo sınırlarında olduğun için o yüzden daha dikkatli olman işine yarar.
63.35 le basladim iste 5 kg fazlam var kahvaltim cok ta kötü degil ya ekmek yerine peynir zorladim isteCanim kahvalti 2 kisilik gibibunlarin yarisini yemen gerekiyor sanki ve 1 dilim ekmek mutlaka.
Birde menulerini saatleriyle birlikte yazarsan duzenli olup olmadigini takip edebiliriz. Cig kuruyemis ne kadar mesela??
Aksamda sikinti yok bence. Birde canim kac kiloydun hatirlayamadim kusura bakma.
Su bende icemiyorum zorluyorum ama
If nasil gecti etkisi oldu muMadem ki herkes menüleri yazmış ben de bugünkü menümü paylaşayım. Diyet menüsü değil okurken göreceksiniz zaten. 5 gün if denemesi yaptım dün akşam kendimi biraz kötü hissettim bugün serbest gün yaptım üstüne çocuklar da çok sevdiği için browni yapmıştım biraz fazla kaçırdım affınıza sığınıyorum. Nefsim köreldi şükür bir süre yemem
10.00
1 yumurtayla menemen,2 wasa,yarım avokado,1 tk tahin pekmez tahini yoğun,1.5 kadar ceviz çoook az bal
14.30
1 kocaman kupa sütlü kahve,2 dilim brownie
19.00
1 kepçe brokoli çorbası,3-4 kaşık mantarı bol mantarlı tavuk sote,bir tabak yeşil salata
Akşam yemeği ardından neden yedim bilmiyorum bir dilim daha brownie ve günü kapattım.
Su 2.5 lt,50 dk pilates
Selam canım nasılsın ?Takıma yine hafta sonu sessizliği çöktü herkes nerelerde kaçamak peşinde misiniz bakalım? Öğünler olarak çok dikkat edemesem de sporumu yaptım kendimi daha iyi hissettim. Tavsiye ederim kızlar insan huzur buluyor esnedikçe.
50 dk pilatesi şuraya bırakayımLusi nerelerdesin canım?
Tam if gibi yapamadım deneme oldu diyebilirim pazartesiden cumaya uyguladım. Bana en çok faydası akşam yemeği sonrası atıştırmaları konusunda oldu çünkü muhakkak az çok bir şeyler yiyordum. Ben faydasını gördüm kiloda eksilme olarak İnşallah devam edebilirsem bir süre devam etmeyi düşünüyorumIf nasil gecti etkisi oldu mu
İyiyim canım çocukları uyutma faslındayımSelam canım nasılsın ?
Spor yapman harika darısı bana inşallah
Saat biraz ilerledi uyku modundayken aslında pek yapılmıyor gibi. Vücut kendini uyumaya hazırlamış oluyor belki yarın en uygun vakitte başlayabilirsinSizin sporlari okuyunca acaba kalkip spor yapsammi diyorum ama tam gaza gelemdimuykuyla spor arasinda biyerdeyim
Bu arada ekmek yemekten bu kadar korkmayın vücudumuzun ekmekten alacağımız karbonhidrata da ihtiyacı var özellikle kahvaltılarda tam buğday,çavdar gibi ekmekler tüketilebilir63.35 le basladim iste 5 kg fazlam var kahvaltim cok ta kötü degil ya ekmek yerine peynir zorladim isteekmek zaafim yememeye çalışıyorum bir orta boy kase kadar tükettim butun gun kuruyemis
Doğru diyorsun canım run Lusi run demek istiyorum otur bacım yassah yassah diyor içimdeki realist kadınİyiyim canım çocukları uyutma faslındayımsen nasılsın? Yaparsın canım bugün geçti ama koskocaman 6 gün daha var bir yerden başlarsan devamı geliyor
Oyle yaptim canim ilk gune 15 dk cardio yapabildim zorlandim oldukcaSaat biraz ilerledi uyku modundayken aslında pek yapılmıyor gibi. Vücut kendini uyumaya hazırlamış oluyor belki yarın en uygun vakitte başlayabilirsin
Kardiyo bana da biraz ağır geliyor iyi dayanmışsın yine:Oyle yaptim canim ilk gune 15 dk cardio yapabildim zorlandim oldukca
Gunaydin canimGünaydınlar kızlar
Günaydınlar kızlar
Tünaydın demirbaşlarGünaydın
Gunaydin canimve günaydın herkese
Gel sen de katıl canım ortamı aktif tutmaya çalışıyoruz hemşerimleTünaydın demirbaşlar
Kaptanla konuşalım size fazla mesai ücreti yazsın
Olur bir acı kahve yapın da içekGel sen de katıl canım ortamı aktif tutmaya çalışıyoruz hemşerimle
53 kilo mu diyeceğim de bi arkadaşım var 48 kiloymuş bu ne len nasıl kilo bu dedim istemsizce sonra bi de gadınım diye geziyorlar çırpı bacaklarıylaGünaydın kızlar, uzun zamandır aktif spor yapmıyodum baya hamlamışım heryerim ağrıyı bugünama sabah 54 ü gördüm geri baya ödem yapmış vücudum demekki cumaya 53 olurum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?