Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok çok şiddetli olduğu zaman kafamı duvarlara vurduğumu biliyorum ama şükür şuan öyle değilim.

Kaçta yedigime hic dikkat etmedim ya o yüzden yazmadim. Kuruyemis konusunda kesinlikle haklisin abartı yiyorum farkindayim yıllardır yuzumde hic sivilce cikmazdi yeniden sivilce cikarmaya basladim

63.35 le basladim iste 5 kg fazlam var kahvaltim cok ta kötü degil ya ekmek yerine peynir zorladim iste ekmek zaafim yememeye çalışıyorum bir orta boy kase kadar tükettim butun gun kuruyemis

If nasil gecti etkisi oldu mu

Sizin sporlari okuyunca acaba kalkip spor yapsammi diyorum ama tam gaza gelemdim uykuyla spor arasinda biyerdeyim

Selam canım nasılsın ?
Spor yapman harika darısı bana inşallah

If nasil gecti etkisi oldu mu
Tam if gibi yapamadım deneme oldu diyebilirim pazartesiden cumaya uyguladım. Bana en çok faydası akşam yemeği sonrası atıştırmaları konusunda oldu çünkü muhakkak az çok bir şeyler yiyordum. Ben faydasını gördüm kiloda eksilme olarak İnşallah devam edebilirsem bir süre devam etmeyi düşünüyorum

Selam canım nasılsın ?
Spor yapman harika darısı bana inşallah
İyiyim canım çocukları uyutma faslındayım sen nasılsın? Yaparsın canım bugün geçti ama koskocaman 6 gün daha var bir yerden başlarsan devamı geliyor

Sizin sporlari okuyunca acaba kalkip spor yapsammi diyorum ama tam gaza gelemdim uykuyla spor arasinda biyerdeyim
Saat biraz ilerledi uyku modundayken aslında pek yapılmıyor gibi. Vücut kendini uyumaya hazırlamış oluyor belki yarın en uygun vakitte başlayabilirsin

63.35 le basladim iste 5 kg fazlam var kahvaltim cok ta kötü degil ya ekmek yerine peynir zorladim iste ekmek zaafim yememeye çalışıyorum bir orta boy kase kadar tükettim butun gun kuruyemis
Bu arada ekmek yemekten bu kadar korkmayın vücudumuzun ekmekten alacağımız karbonhidrata da ihtiyacı var özellikle kahvaltılarda tam buğday,çavdar gibi ekmekler tüketilebilir

İyiyim canım çocukları uyutma faslındayım sen nasılsın? Yaparsın canım bugün geçti ama koskocaman 6 gün daha var bir yerden başlarsan devamı geliyor
Doğru diyorsun canım run Lusi run demek istiyorum otur bacım yassah yassah diyor içimdeki realist kadın

Günaydın kızlar, uzun zamandır aktif spor yapmıyodum baya hamlamışım heryerim ağrıyı bugün ama sabah 54 ü gördüm geri baya ödem yapmış vücudum demekki cumaya 53 olurum ben

Günaydın kızlar, uzun zamandır aktif spor yapmıyodum baya hamlamışım heryerim ağrıyı bugün ama sabah 54 ü gördüm geri baya ödem yapmış vücudum demekki cumaya 53 olurum ben
53 kilo mu diyeceğim de bi arkadaşım var 48 kiloymuş bu ne len nasıl kilo bu dedim istemsizce sonra bi de gadınım diye geziyorlar çırpı bacaklarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…