Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sende benim gibisin bitene kadar gidip gelip tırtıklıyon demi bende geçen hafta 3 kaşık tatlısı yaptım 2 günde 8 dilim yedim bitirdim hepsini
Sorma canım ya manyak bir huy bitene kadar içim rahat etmiyorneyse şükür bundan sonrası daha rahat. Akşam kahvemi de içtim oh mis

Hani su?? Bakalim kac damacana icmissin
Kis geldi yine cok iciyomusun?

İyi akşamlar arkadaşlar

Bir migren sonrası tır çarpmış gibi olsam da diyeti bozmadım

Sabah 9.30
Yarım litre limonlu su
1 portakal 2 ceviz

Öğle 14.30
Yoğurt çorbası1 kepçe
Yumurtalı patates salatası 2 kaşık
Tere, biber, salatalık domates

Akşam 19.00
Yoğurt çorbası 1 kepçe
Köri soslu tavuk 2 yemek kaşığı
1 dilim tam tahıllı ekmek

3 lt su hala da içmeye devam ediyorum
2 bardak çay

İyi aksamlar
Menumumu vereyim spor yapicam

10.00 -- 2 yk yogurt icine; 1 yk yulaf, 1 ceviz, yarim yesil elma, bir ince parca erik pestil

13.30 -- 1.5 yumurta dan borona (bazi yorelerde cilbir bizde borana ), 2 dilim ev ekmegi, 5 yrsil zeytin

18.30 -- 1 tabak etli nohut yemegi, 7 yk pirinc pilavi, yesil salata

2 fincan yesil cay sinirsiz normal cay

Su 1lt kadar ictim ama simdi spor yapicam ya 1 lt de oyle icerim acayip susuyorum spor yaparken

Diyet listene uymaya başladın mı canım? Liste böyleyse sorun yokdeğil diyeceğim ama genel olarak çok az alıyorsun besin. Umarım kilo verebilirsin uzun vadede

Diyet listene uymaya başladın mı canım? Liste böyleyse sorun yokdeğil diyeceğim ama genel olarak çok az alıyorsun besin. Umarım kilo verebilirsin uzun vadede
Evet bugünden itibaren başladım çok şükür. Ama her hafta başka birşey uygulayacağım çünkü sürekli devam edilmemesi gerekirmiş. Bu hafta sıvı diyeti yapacağım. Sürekli sıvı besleneceğim bakalım.

Kızlar pazartesileri hala kilo bildirimi yapıyoruz değil mi?
Cuma 66.5
Pazartesi 66.4
Şükür çok uzun bir süreden sonra bir pazartesi eksideyim az da olsa

merhaba öncelikle davetiniz için teşekkür ediyorum.yeni başladığım için hatam olursa lütfen ikaz edin.katılım formunu gördüm eksiksiz doldurarak takım kaptanımıza mı gönderiyoruz...bir de son olarak 21 gün şekersiz zorunlu değil sanırım değil mi...açıklama sonunda okudum ... kendi diyetimizle yola devam edebiliriz sanırım.... tekrar takım arkadaşlarıma başarılar ve bol eksili günler dilerim

Formu burada paylaşacaksın canım. Aynen öyle zorunlu değil. Hoş geldin yeniden aramıza.

Kızlar ben henüz iyileşemedim. Bugün 5. gün ve maalesef aynı şekilde devam ediyor hastalık. Bugün sabah hastaneye gidip test yaptırdım. Akşama çıkar sonucu. Ben gelemiyorum diye lütfen boşlamayın kendinizi, üzülüyorum ben bu duruma. Merak etmeyin diye yazayım dedim. Test sonucunu haber veririm mutlaka

Formu burada paylaşacaksın canım. Aynen öyle zorunlu değil. Hoş geldin yeniden aramıza.
13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :gngesad
İsim (İsteğe Bağlı ):aslı
Mesleginiz:memur
Yaşınız :39
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:izmir
Boyunuz :178 cm
Kilonuz:102
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :çocukluğumdan beri hep tombiştim.Ancak doğum yaptıktan sonra hep alıp verdim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : tabiyki bir kadın olarak öncelikle fiziksel güzelliğim için ama elbette sağlığımda elden gidiyor.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…