Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydınlar

9.30ta kalktık oğlumla. Online derslerim var artık, sabah 1 saat ona katıldım. 11de kahvalti ettim. Insallah bu sekilde bir duzen gelir hayatıma

500 ml salatalik ve limon dilimli su

11de 3 dilim sucukla 1 yumurta, 1 kk dan az beyaz peynir, salatalik, kivircik, 3 siyah 3 yeşil zeytin, yeşil çay

Sucukla ilgili ne dusunuyorsunuz? Yagli ve baharatli oldugu için tuz ve yag koymuyorum. Ama dengeler mi bilmiyorum.

Hep saglikli başlayıp gece patlamasi yasıyorum

Komsum merzifonlu. Onlar baya pure kivaminda yapıyor tavuklu.
Annem diri yapar etli.
Cok degisik yapanlar var. Guzel olmayinca yenmiyor bi de muhtemelen o yorelerde ek gıdaya keskekle basladiklari icin akışkanlardır. Size ağır gelmesi ondan olabilir. Zaten bugday bakliyat şişirir

Hadi bakalım inşallah düzene girer canım:)
Sucuğa gelince arada tüketildikten sonra bence sorun yok ben de tüketirken hiç yağ koymuyorum. Ama tabi içerisinde kullanılan yağları düşününce sık tüketildiğinde özellikle vücudumuza çok da iyi geleceğini düşünmüyorum

Komşun buralardanmış desene aslı orjinali kırmızı etle yapılan canım buralarda. Muhtemelen tavuk kolaylık olduğundan tavuklu yapıyordur macun kıvamında yapıyorlar hatta. Aynen nohut çok severim ama yiyince şişiyorum dediğin gibi

eyvah ben geldim herkes kaçıyor...ama benim verilecek çok kilom var...:))) sağlık olsun kimsenin ruh durumu zaten bu aralar iyi değil... umarım herkes için en kısa zamanda herşey yoluna girer

eyvah ben geldim herkes kaçıyor...ama benim verilecek çok kilom var...:))) sağlık olsun kimsenin ruh durumu zaten bu aralar iyi değil... umarım herkes için en kısa zamanda herşey yoluna girer
Aslinda diyet bazen ruhsal olarak da güçlendiriyor.
Kendime bakıyorum diyet yaparken. Cilt bakimi, el ayak bakimi, dislerimi daha iyi fircaliyorum, saçlarımı daha cok tarıyorum
Zaten cogunlukla evde oldugumuz bu günlerde, iyi geliyor

Merakta kalmayın diye geldim kızlar
Pazartesi ve salıyı çok kötü geçirdim. Bakanlığın verdiği ilaçları kullanmaya başladım. Şimdi de onlar halsizlik ve iştahsızlık yapıyor. Bol bol su içmeye çalışıyorum. Eskiye göre daha iyiyim şükür ama öyle hafif atlatanlardan olamadım. Çok kötü bir hastalık lütfen dikkat edin kendinize. Geçmişi okuyamadım. Geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler

Allah acil şifalar versin canım bir an önce toparlan da gel aramıza

Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
Sabah 10da 3 çatal yaş pasta
Saat 1de
1 yumurtadan menemen bikac zeytin
Saat 3te yarım portakal bir mandalina
Saat 5.30da 1 tabak sulu tavuklu patates
1 kase yoğurt

Iyi aksamlar herkese

Kahvaltım 8.30 yesil smoothie

Ogle yemegi 12.30
Yogurt corbasi
2 dilim tavuk gogsu
Salata

Aksam yemegi 18.30
1 tane mercimek koftesi
1 kasik havuc tarator
1 elmali kurabiye
2 kasik magnolia

3 litre su
Yarim saat yürüyüş

Selam kizlar
8:30 30 dk spor hafif cardio
9.30 yesilcay
10 kahvaltı 2 yumurta omlet 1kk beyaz peynir
11. 00cig findik 10 ad civarı
15.00 eristeli yesil mercimek corbasi yarin kase
18.00 1 tabak karnabahar graten 3 kasik yogurt 4 kasik kavurmali pilav
20.00 badem findik 1 avuc
Sanirim. Meyvede yerim cok az gunu oyle kapatirim su 1.5 lt ye tamamlicam

Cook gecmis olsun kaptanim acil sifalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…