Komsum merzifonlu. Onlar baya pure kivaminda yapıyor tavuklu.Doğru diyorsun ben buralara geldikten sonra keşkeğin ne olduğunu öprendim biziö oralarda yapılmaz hiç:) tabi her yörenin değişik oluyormuş. Burada baya yoğun kıvamlıdır ve genelde fırınlarda yaptırılır küple. Sonra kahvaltı niyetine haşhaşlı çörekle bir güzel yenilir:) :) inanır mısın okullarda kermeslerin, bayram ve düğün sofralarının vazgeçilmezi burada. Ben dediğim gibi fazla aç karnına tüketemiyorum arkadaşlar tabak tabak götürüyorlar tansiyonumu oynatıyor:)
Hadi bakalım inşallah düzene girer canım:)Günaydınlar
9.30ta kalktık oğlumla. Online derslerim var artık, sabah 1 saat ona katıldım. 11de kahvalti ettim. Insallah bu sekilde bir duzen gelir hayatıma
500 ml salatalik ve limon dilimli su
11de 3 dilim sucukla 1 yumurta, 1 kk dan az beyaz peynir, salatalik, kivircik, 3 siyah 3 yeşil zeytin, yeşil çay
Sucukla ilgili ne dusunuyorsunuz? Yagli ve baharatli oldugu için tuz ve yag koymuyorum. Ama dengeler mi bilmiyorum.
Hep saglikli başlayıp gece patlamasi yasıyorum
Komşun buralardanmış desene aslı orjinali kırmızı etle yapılan canım buralarda. Muhtemelen tavuk kolaylık olduğundan tavuklu yapıyordur macun kıvamında yapıyorlar hatta. Aynen nohut çok severim ama yiyince şişiyorum dediğin gibiKomsum merzifonlu. Onlar baya pure kivaminda yapıyor tavuklu.
Annem diri yapar etli.
Cok degisik yapanlar var. Guzel olmayinca yenmiyorbi de muhtemelen o yorelerde ek gıdaya keskekle basladiklari icin akışkanlardır. Size ağır gelmesi ondan olabilir. Zaten bugday bakliyat şişirir
Ben izne ayrılacağım canım sanırım diyete motive olamıyorumKızlar nerelerdesiniz kimseden ses seda yok takım iyice sessizleştiLusi rakibem nerelerdesn hani yarışıyorduk
Aslinda diyet bazen ruhsal olarak da güçlendiriyor.eyvah ben geldim herkes kaçıyor...ama benim verilecek çok kilom var...:))) sağlık olsun kimsenin ruh durumu zaten bu aralar iyi değil... umarım herkes için en kısa zamanda herşey yoluna girer
Allah acil şifalar versin canım bir an önce toparlan da gel aramızaMerakta kalmayın diye geldim kızlar
Pazartesi ve salıyı çok kötü geçirdim. Bakanlığın verdiği ilaçları kullanmaya başladım. Şimdi de onlar halsizlik ve iştahsızlık yapıyor. Bol bol su içmeye çalışıyorum. Eskiye göre daha iyiyim şükür ama öyle hafif atlatanlardan olamadım. Çok kötü bir hastalık lütfen dikkat edin kendinize. Geçmişi okuyamadım. Geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler
Maşallah cnm ben 2 gündür regli bahanesiyle yapmıyorumKızlar bugün sporumu da yapabildim çok şükür 10 dk kardiyo 50 dk pilates. Tüm vücudu esnettim kuş gibi hissediyorum kendimi
Ben de oldum olacağım şimdi hazır gelmemişken yapmaya çalışıyorum. Bir de kendime söz verdim eşim gelene kadar değişim yaratacağım:)Maşallah cnm ben 2 gündür regli bahanesiyle yapmıyorum
Ne kadar vaktin varda cnm güzel hedef olmuş vallaBen de oldum olacağım şimdi hazır gelmemişken yapmaya çalışıyorum. Bir de kendime söz verdim eşim gelene kadar değişim yaratacağım:)
İki haftam daha var canım:)Ne kadar vaktin varda cnm güzel hedef olmuş valla
Varmış vaktin cnm 2 hftada çok şey değişirİki haftam daha var canım:)
Aynen şimdiden fark ediliyor zaten görüntü olarak da. Bakalım cuma ölçülerimi alayım da bakalım ne yönde değişim var:)Varmış vaktin cnm 2 hftada çok şey değişir
Cook gecmis olsun kaptanim acil sifalar diliyorumMerakta kalmayın diye geldim kızlar
Pazartesi ve salıyı çok kötü geçirdim. Bakanlığın verdiği ilaçları kullanmaya başladım. Şimdi de onlar halsizlik ve iştahsızlık yapıyor. Bol bol su içmeye çalışıyorum. Eskiye göre daha iyiyim şükür ama öyle hafif atlatanlardan olamadım. Çok kötü bir hastalık lütfen dikkat edin kendinize. Geçmişi okuyamadım. Geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?