Allah razı olsun canım benimBaşın sağolsun canım. Allah kalanlara sabır, ömür versin.
LAydLiNe inşallah hasarsız atlatırsınız acil şifalar kaptanım
Sen daha yeni başlamadın mı canım zaten? Aslında kendine bunun bir diyet değil sağlıklı beslenme serüveni olduğunu söylersen işin kolaylaşır diğer türlü beynine kısıtlamayla ilgili mesajı gönderdikçe yasak olarak gördüğün yiyecekleri düşünmeye başlayacaksın. Ayrıca sana hep yazıyorum miktar olarak çok az yiyorsun vücudunun daha fazla yiyecek istemesi çok normalBen biraz diyet yapıyo olmaktan sıkıldım sanırım çok dozunu kaçırmadan biraz ara mı versem yani çok ta kilo vermedim ama psikolojik olarak diyette olmak canımı sıkıyor
Yarım saat yürüyüş yaptım yazmayı unuttumSelam canlar
Bugün 12 de kahvaltı 2 yumurtadan omlet 3 lokma çökelek
Saat 3te 1 mandalina 1 muz
Akşam 6 da
4 yemek kaşığı fırında etli güveç
1 domates
2 bardak ayran bugün sanki menü çok oldu
Sen daha yeni başlamadın mı canım zaten? Aslında kendine bunun bir diyet değil sağlıklı beslenme serüveni olduğunu söylersen işin kolaylaşır diğer türlü beynine kısıtlamayla ilgili mesajı gönderdikçe yasak olarak gördüğün yiyecekleri düşünmeye başlayacaksın. Ayrıca sana hep yazıyorum miktar olarak çok az yiyorsun vücudunun daha fazla yiyecek istemesi çok norma
Maalesef bu hepimiz icin böyle canim diyet olarak bakma bence de..Ben biraz diyet yapıyo olmaktan sıkıldım sanırım çok dozunu kaçırmadan biraz ara mı versem yani çok ta kilo vermedim ama psikolojik olarak diyette olmak canımı sıkıyor
Cok dogru canimSen daha yeni başlamadın mı canım zaten? Aslında kendine bunun bir diyet değil sağlıklı beslenme serüveni olduğunu söylersen işin kolaylaşır diğer türlü beynine kısıtlamayla ilgili mesajı gönderdikçe yasak olarak gördüğün yiyecekleri düşünmeye başlayacaksın. Ayrıca sana hep yazıyorum miktar olarak çok az yiyorsun vücudunun daha fazla yiyecek istemesi çok normal
Selam canımSelam canlar
Bugün 12 de kahvaltı 2 yumurtadan omlet 3 lokma çökelek
Saat 3te 1 mandalina 1 muz
Akşam 6 da
4 yemek kaşığı fırında etli güveç
1 domates
2 bardak ayran bugün sanki menü çok oldu
1 mil leslie bi 15 dakika da yerde kendi kendime yuvarlanip sacma sapan seyler yaptimSahur gece 1.30 1 bardak sut, 3 kasik yulaf, 1 cay kasigi bal, 1 tatli kaşığı bitter damla cikolata, bir minicik muz, form çayı
Iftar 17.45 bir kase keşkek, bir kase kısır, cok az yoğurt
2 litre su
Hemşerim naptın sen haşhaşlı gözleme ve domates peynir zeytin offf öyle uzun zamandır yemiyorum ki nasıl canım istedi tel tel ayrılan sıcacık haşhaşlı... kız aklımı çeldin ne yapacağım ben şimdi???Selam kizlar iyisiniz umarim..
Ben bugun ugrayamadim, arkadasim tasindigi icin ona yardima gittim temizlige. Ama tabi menum olmadi haliyle.
Kahvalti 10.00; 1 has. Yum., Yarim domatrs, 2 dilim ev ekmegi
Oglen saat 14.30; yarim ekmek arasi doner
Aksam 19.30 1 gozleme haşaşli, domates salatasi, 10 yesil zeytin, biraz beynir, 1 küçük kase yogurt (acikmisiz baya)
Bugun menu yok kizlar, spor da yok ama cok yoruldumyarin yine gidecem
Maalesef bu hepimiz icin böyle canim diyet olarak bakma bence de..
Cok dogru canim
Selam canımneresi cok bunun az bile sanki
Allah kabul etsin oruçlarını canım. Menüye gelince sahur çok güzel başlamış da onca saatlik açlığın ardından iştah patlaması olmuş sanırım:) keşkek ve kısır ayrı ayrı yoğun yiyecekler zaten. Neyse sonraki günlerde dengelersin artık:) şu an yaşadığım yerde de keşkek meşhur ama ben alışana kadar baya zaman geçti:) içinde nohut buğday et tarzı şeylet var çok besleyici ama bir tabaktan sonra su bile içmekte zorlanıyorum ben1 mil leslie bi 15 dakika da yerde kendi kendime yuvarlanip sacma sapan seyler yaptimyoruldugum icin tam spor diyemiyorum ama hareket halindeydim
Komsum vermişti dayanamadimAllah kabul etsin oruçlarını canım. Menüye gelince sahur çok güzel başlamış da onca saatlik açlığın ardından iştah patlaması olmuş sanırım:) keşkek ve kısır ayrı ayrı yoğun yiyecekler zaten. Neyse sonraki günlerde dengelersin artık:) şu an yaşadığım yerde de keşkek meşhur ama ben alışana kadar baya zaman geçti:) içinde nohut buğday et tarzı şeylet var çok besleyici ama bir tabaktan sonra su bile içmekte zorlanıyorum ben
Doğru diyorsun ben buralara geldikten sonra keşkeğin ne olduğunu öprendim biziö oralarda yapılmaz hiç:) tabi her yörenin değişik oluyormuş. Burada baya yoğun kıvamlıdır ve genelde fırınlarda yaptırılır küple. Sonra kahvaltı niyetine haşhaşlı çörekle bir güzel yenilir:) :) inanır mısın okullarda kermeslerin, bayram ve düğün sofralarının vazgeçilmezi burada. Ben dediğim gibi fazla aç karnına tüketemiyorum arkadaşlar tabak tabak götürüyorlar tansiyonumu oynatıyor:)Komsum vermişti dayanamadimcok buyuk degildi porsiyonu aslında. Ve sulu kivamdaydi. Herkes o kadar degisik yapıyor ki
Günaydın canım pazartesiden beri sesi çıkmadı kaptanın umarım iyidirGünaydın arkadaşlar ... umarım rahatsız olan arkadaşımız iyidir... güzel bir gün dilerim herkese
Evet ya menü yazan kaçıyo direkKızlar nerelerdesiniz kimseden ses seda yok takım iyice sessizleştiLusi rakibem nerelerdesn hani yarışıyorduk
Canım valla yalan yok iyice uzaklaşıyorum ben de hevesim kaçıyor kimse yokEvet ya menü yazan kaçıyo direk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?