Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım bugün kahvaltıyi apar topar yaptım malesef amcamı kaybettik cenazeye gitmek için atistirdim sadece abur cuburlar da hem açıkmış hemde adetimin ilk günü diye tatlı krizim tuttu
Başınız sagolsun canim... Allah rahmet eylesin, devri daim olsun diyelim

Canım bugün kahvaltıyi apar topar yaptım malesef amcamı kaybettik cenazeye gitmek için atistirdim sadece abur cuburlar da hem açıkmış hemde adetimin ilk günü diye tatlı krizim tuttu
Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsun

Başın sağolsun canım. Allah kalanlara sabır, ömür versin.

LAydLiNe inşallah hasarsız atlatırsınız acil şifalar kaptanım

Bugün menüm

Kahvaltı 8.30

Öğle 14.30
Köri soslu mantarlı tavuk 2 kaşık
Ispanaklı ev eriştesi 2 kaşık

Akşam 19.00
4 tatlı kaşığı muhallebi. (bebeğime yapmıştım yemedi ben yedim)
2 bardak çay
3lt su
10dk 7 egzersiz

LAydLiNe cok gecmis olsun hafif atlatirsiniz umarim.
Menüye gelince
Kahvalri 9.00 tereyagli soganli omlet 6 zeytin 2k.k. Beyaz peynir salatalik
11.00 elmali muzlu pankek 2 kucuk boy
Ara ogun yarim cay bardagi cig kuruyemis
18.00 Aksam yarim kase yayla corba yarım porsiyon yesil fausulye 1 dilim ekmek salata mantarli makarna 1 kaşık
20.30 ceyrek hurma ceyrek muz
Su cok icemedim yine 1lt falan

Pozitif çıkmasına çok üzüldüm ne hale geldik...artık bu hastalığı duyunca normal karşılar olduk...lakin hergün 100 lerce ölmeye başladık...

Hayat devam ediyor malesef....

Bende menümü paylaşayım...bugün araniza katıldım... düzensizliği yavaş yavaş alicam inşallah...

Kahvaltı yapamadım...öğlen altıvia yoğurt...akşam lahana sarması az yedim...bol bol su... iki fincan kahve ve biraz nar yedim fakat daha düzenli olucak inşallah... birde kilo bildirimlerini nereye yapıyoruz kızlar bilgi verirseniz çok sevinirim ve tabi hangi gün ... sevgiler iyi geceler

Hoşgeldin kilo bildrimini cuma günleri fotoğraflı olarak burada paylaşıyoruz canım

Gunaydin
Artik yakinlarimizda duyuyoruz, gercekten normal gelmeye basladi artik sasirmiyoruz bile ne üzücü
Canim menuleri saatleriyle paylaşıyoruz. Paylastikca duzene girecektir. Souldfly in da dedigi gibi Cuma günleri resimleriyle birlikte paylaşıyoruz.

merhaba arkadaşlar... Ben iki öğün besleniyorum... Aslında biraz düzen oturtmaya çalıştığım için sanırım zamanla menüler daha net olucaktir.gelelim bugün ne yedim ?

öğlen 12:00 de bir yumurta , bir silim beyaz peynir , 3 zeytin bir bardak çay ve bir dilim tam buğday ekmeği

akşam 17;30 mercimek çorbası , brokoli salatası ve 1 dilim tam buğday ekmeği ve yarım portakal

yaklaşık 1.5 litre su fakat yatana kadar tamamlıycam 2, 5 litreyi...

meyve aslında sabah olmalıydı ama ben yine de yedim çünki canım çok istedi sanırım tatlı ihtiyacı oldu...

gayet keyifliyim aslında ... sizin gördüğünüz yanlışlıklar olursa ikaz edin lütfen...iyi akşamlar...sevgiler

Merhaba hanimlar iyi aksamlar.
LAydLiNe kaptanim cok gecmis olsun.

Kahvaltı 10-11 arasi
Yesil smoothie (yanima aldim yavas yavas ictim)
Icerigi yarım avokado, 10 15 dal maydanoz, 1 salatalik, yarim limon, 1 parca zencefil, yeşil elma ve su.

Ogle yemegi 14.00
Muz ve sekersiz sicak çikolata

Aksam yemegi 18.30
2 kaşık kadar ispanak yemegi
2 kasik yogurt
5 6 adet balik kraker :)

3 litre su ictim toplam uyuyana kadar 4 olur.
45 dk yürüyüş

Ben biraz diyet yapıyo olmaktan sıkıldım sanırım çok dozunu kaçırmadan biraz ara mı versem yani çok ta kilo vermedim ama psikolojik olarak diyette olmak canımı sıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…