Başınız sagolsun canim... Allah rahmet eylesin, devri daim olsun diyelimCanım bugün kahvaltıyi apar topar yaptım malesef amcamı kaybettik cenazeye gitmek için atistirdim sadece abur cuburlar da hem açıkmış hemde adetimin ilk günü diye tatlı krizim tuttu
Başın sağolsun cnmCanım bugün kahvaltıyi apar topar yaptım malesef amcamı kaybettik cenazeye gitmek için atistirdim sadece abur cuburlar da hem açıkmış hemde adetimin ilk günü diye tatlı krizim tuttu
Allah razı olsun kuzum amin inşallah canım dostlar sağ olsunBaşınız sagolsun canim... Allah rahmet eylesin, devri daim olsun diyelim
Allah razı olsun kuzum sizler sağ olun dostlar sağ olsunBaşın sağolsun cnm
Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsunCanım bugün kahvaltıyi apar topar yaptım malesef amcamı kaybettik cenazeye gitmek için atistirdim sadece abur cuburlar da hem açıkmış hemde adetimin ilk günü diye tatlı krizim tuttu
Allah razı olsun kuzum benim dostlar sağ olsunAllah rahmet eylesin canım başınız sağolsun
Başın sağolsun canım. Allah kalanlara sabır, ömür versin.Canım bugün kahvaltıyi apar topar yaptım malesef amcamı kaybettik cenazeye gitmek için atistirdim sadece abur cuburlar da hem açıkmış hemde adetimin ilk günü diye tatlı krizim tuttu
HoşgeldinPozitif çıkmasına çok üzüldüm ne hale geldik...artık bu hastalığı duyunca normal karşılar olduk...lakin hergün 100 lerce ölmeye başladık...
Hayat devam ediyor malesef....
Bende menümü paylaşayım...bugün araniza katıldım... düzensizliği yavaş yavaş alicam inşallah...
Kahvaltı yapamadım...öğlen altıvia yoğurt...akşam lahana sarması az yedim...bol bol su... iki fincan kahve ve biraz nar yedim fakat daha düzenli olucak inşallah... birde kilo bildirimlerini nereye yapıyoruz kızlar bilgi verirseniz çok sevinirim ve tabi hangi gün ... sevgiler iyi geceler
Çok teşekkür ederim ve herkese günaydınHoşgeldinkilo bildrimini cuma günleri fotoğraflı olarak burada paylaşıyoruz canım
GunaydinPozitif çıkmasına çok üzüldüm ne hale geldik...artık bu hastalığı duyunca normal karşılar olduk...lakin hergün 100 lerce ölmeye başladık...
Hayat devam ediyor malesef....
Bende menümü paylaşayım...bugün araniza katıldım... düzensizliği yavaş yavaş alicam inşallah...
Kahvaltı yapamadım...öğlen altıvia yoğurt...akşam lahana sarması az yedim...bol bol su... iki fincan kahve ve biraz nar yedim fakat daha düzenli olucak inşallah... birde kilo bildirimlerini nereye yapıyoruz kızlar bilgi verirseniz çok sevinirim ve tabi hangi gün ... sevgiler iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?