- 18 Aralık 2020
- 477
- 1.004
- 33
- 40
super bu sana guzel bi motive olur bu hafta. Ben tartida arti gorunce moralim bozuluyor o gun diyet falan yapmiyorum. ama baktim yarim kilo bile gitmis devam ediyorum. bu hafta guzel sonuclar alicaz insallahBenim tartı kafayı mı yedi, yoksa ödem mi attım bilmiyorum kızlar
Cuma: 69.7
Pazartesi: 68.5
Gerçi hafta sonu dikkat ettim, sporum da iyiydi ama yine de bu kadar gitmiş olamaz. Cumartesi de 68.8 çıkmıştım ve yine şaşırmıştım..
Sanırım 4-5 aydır diyeti ve sporu bıraktığım için bi anda diyete ve spora başlayınca vücudum toplu ödem atıyor. 96 kilo ile diyete ilk başladığımda da ilk hafta 3 kilo birden gitmişti.
Teşekkür ederim canım, ben de bu kadarını beklemiyordum..harika canımmmben bu kadar kilo vermek için atmadığım takla kalmıyor hahah
benim vucudum şuan ısrarla tutuyor kendini başkası benim yerimde olsa bu kadar spora ilk haftadan rahat 3 kilo verirdi ... birde ben diyeti bıraksamda sporu hiç bırakmadım akşam mutalaka arkadaşlarla yürüyüşe çıkıyorduk vucud bu spora alışık... ama çok çok az yiyorum eskiye oranla yinede gitmiyor kitledi kendini
cok iyi ama meyvede seker var diye diyetisyen bana yasaklamisti. bi de yemekten sonra yenen meyve hemen hazmedilmedigi icin bagirsakta asitleniyormus. en iyisi gunduz yemekten once yemek. bende temizlikle cocuklarin odevleriyle aksam yemegiyle ugrasiyorum. ay bi de su icmeye calisiyorum zar zor 2 lt ye tamamladimSlm kızlar, napıyorsunuz bakalım?
Ben 350 kalorilik bi kahvaltıdan sonra kızı gezdirmeye çıkardım, şimdi yeşil çayımı içip, spora başlayacağım. Tabi ki kızım erken uyanıp planlarımı bozmazsa... Akşamı da salata çorba ve meyve ile kapatmayı düşünüyorum..
Süpersin, tebrik ederim, su konusunda kendini aşmışsın sonundacok iyi ama meyvede seker var diye diyetisyen bana yasaklamisti. bi de yemekten sonra yenen meyve hemen hazmedilmedigi icin bagirsakta asitleniyormus. en iyisi gunduz yemekten once yemek. bende temizlikle cocuklarin odevleriyle aksam yemegiyle ugrasiyorum. ay bi de su icmeye calisiyorum zar zor 2 lt ye tamamladim
Meyveyi genelde akşam 8 den önce yiyorum ama bazen yemekten önce, bazen yemekten sonra yiyordum, bundan sonra yemekten önce yemeye çalışırımcok iyi ama meyvede seker var diye diyetisyen bana yasaklamisti. bi de yemekten sonra yenen meyve hemen hazmedilmedigi icin bagirsakta asitleniyormus. en iyisi gunduz yemekten once yemek. bende temizlikle cocuklarin odevleriyle aksam yemegiyle ugrasiyorum. ay bi de su icmeye calisiyorum zar zor 2 lt ye tamamladim
Geçmiş olsun canımArkadaslar merhaba. Bende dünden bu yana hastayım bobrek agrisi vardi anlamadık dun şiddetlendi acile de gitmedim covid var diye bugun gittik birkac ilac verdi şimdilik sistit gibi duruyor dedi ama mahvetti beni çok kötüydum özellikle dun. Cok fazla su topladım şişkinlik hissediyordum ama tartıda 2 kilo da fazla çıktım bugün
Menü paylaşamadim yarin devam ederimLAydLiNe
cok gecmis olsun. Rabbim sifa versinArkadaslar merhaba. Bende dünden bu yana hastayım bobrek agrisi vardi anlamadık dun şiddetlendi acile de gitmedim covid var diye bugun gittik birkac ilac verdi şimdilik sistit gibi duruyor dedi ama mahvetti beni çok kötüydum özellikle dun. Cok fazla su topladım şişkinlik hissediyordum ama tartıda 2 kilo da fazla çıktım bugün
Çok geçmiş olsun canımArkadaslar merhaba. Bende dünden bu yana hastayım bobrek agrisi vardi anlamadık dun şiddetlendi acile de gitmedim covid var diye bugun gittik birkac ilac verdi şimdilik sistit gibi duruyor dedi ama mahvetti beni çok kötüydum özellikle dun. Cok fazla su topladım şişkinlik hissediyordum ama tartıda 2 kilo da fazla çıktım bugün
Canım sabah az olmuş iyi dayanmışsınselam kizlar
sabah 10 da haslanmis 2 yumurta
2 lt su
aksam 7 de yogurtlu havuc kabak salatasi
2 kasik da nohut pilav
1 kare bitter cikolata
Bence genel anlamda çok az olmuş zatenCanım sabah az olmuş iyi dayanmışsın
Geçmiş olsun canımArkadaslar merhaba. Bende dünden bu yana hastayım bobrek agrisi vardi anlamadık dun şiddetlendi acile de gitmedim covid var diye bugun gittik birkac ilac verdi şimdilik sistit gibi duruyor dedi ama mahvetti beni çok kötüydum özellikle dun. Cok fazla su topladım şişkinlik hissediyordum ama tartıda 2 kilo da fazla çıktım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?