Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

super bu sana guzel bi motive olur bu hafta. Ben tartida arti gorunce moralim bozuluyor o gun diyet falan yapmiyorum. ama baktim yarim kilo bile gitmis devam ediyorum. bu hafta guzel sonuclar alicaz insallah

Teşekkür ederim canım, ben de bu kadarını beklemiyordum..
Sen de sabırla devam et, vücut direnç gösteriyor demekki, gidecek elbet

Slm kızlar, napıyorsunuz bakalım?
Ben 350 kalorilik bi kahvaltıdan sonra kızı gezdirmeye çıkardım, şimdi yeşil çayımı içip, spora başlayacağım. Tabi ki kızım erken uyanıp planlarımı bozmazsa... Akşamı da salata çorba ve meyve ile kapatmayı düşünüyorum..

cok iyi ama meyvede seker var diye diyetisyen bana yasaklamisti. bi de yemekten sonra yenen meyve hemen hazmedilmedigi icin bagirsakta asitleniyormus. en iyisi gunduz yemekten once yemek. bende temizlikle cocuklarin odevleriyle aksam yemegiyle ugrasiyorum. ay bi de su icmeye calisiyorum zar zor 2 lt ye tamamladim

Süpersin, tebrik ederim, su konusunda kendini aşmışsın sonunda

Meyveyi genelde akşam 8 den önce yiyorum ama bazen yemekten önce, bazen yemekten sonra yiyordum, bundan sonra yemekten önce yemeye çalışırım

Arkadaslar merhaba. Bende dünden bu yana hastayım bobrek agrisi vardi anlamadık dun şiddetlendi acile de gitmedim covid var diye bugun gittik birkac ilac verdi şimdilik sistit gibi duruyor dedi ama mahvetti beni çok kötüydum özellikle dun. Cok fazla su topladım şişkinlik hissediyordum ama tartıda 2 kilo da fazla çıktım bugün
Menü paylaşamadim yarin devam ederim LAydLiNe

Herkese selam gunu erken kapattim

Kahvaltı 8.30
1 yumurta
1 domates
1 salatalik
1 dilim kaşar
1 yeşil biber
1 dilim ekmek

Öğle yemegi 12.30
Mercimek çorba
Yağsız, nar eksisiz tavuklu salata

17.30 aksam yemeği
Yayla corbasi
1 karnıyarık
1 kasik pilav
2 dilim ekmek

Toplam 2 litre su ama 3 olur yatana kadar
Spor 500 ip

Geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin inşallah.

cok gecmis olsun. Rabbim sifa versin

Benim menüm ise

11:00
Çeyrek ekmeğin yarısı
10 tane küçük dilim patates kızartması
1.5 haşlanmış yumurta
1 kaşık domates sosu

16:00
Yeşil çay

18:30
1 tabak tarhana çorbası
2 küçük patlıcan kurusu dolması
Yarım tabak salata

Birazdan menüme elma, portakal eklersem yaklaşık 850-900 kalori eder. 450 kalori sporla yaktım.

2,5 litre su, 1 saat yürüyüş, yarım saat dışarda gezinti.

Çok geçmiş olsun canım

Bugün menü
Sabah 11.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
1 salatalık
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek

Akşam 16.20
4 et köfte
1 kase yoğurt
Salata
1 avuç kabak çekirdeği

2 lt su içildi. LAydLiNe
Spor
60 dk eliptik yapıldı
90 dk dışarıda tempolu yürüyüş yapıldı
50 dk kızımla yürüyüş yapıldı.

Aysegul 6666 canım ben diyet kolik indirdim beceremedim ...benim kahvaltım hep aynı çok değişmiyor sen bir çok şeyi ezbere biliyorsun sence benim kahvaltı kaç kalori aşağı yukarı söyleyebilirmisin?

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…