Tesekkurler canim kaptanım.Geçmiş olsun canım, aynı zamanda da mutlu yıllar
Oğlum gece anne biri islik çalıyor diyip durdu.Günaydın herkese
Kayseri de dün gece kuvvetli fırtına vardı, sabaha kadar esti, sesten doğru dürüst uyuyamadım, sabah azaldı biraz ama hala da esmeye devam ediyor..
Kaynanam bi tepsi el açması baklava getirdi, bugun şerbetini döktü, kara kara düşünüyorum yemeden nasıl duracağım diye
Canım menüne dikkat edip 2 dilim yiyebilirsin bence kalorisini yakmayı göze alıp amaGünaydın herkese
Kayseri de dün gece kuvvetli fırtına vardı, sabaha kadar esti, sesten doğru dürüst uyuyamadım, sabah azaldı biraz ama hala da esmeye devam ediyor..
Kaynanam bi tepsi el açması baklava getirdi, bugun şerbetini döktü, kara kara düşünüyorum yemeden nasıl duracağım diye
Geçmiş olsun oğluşuna.. Doğum günü kutlu olsun minnağın benimde kızım bikaç ay sonra 4 yaşında olacak. Şimdiden konsept belirliyor deniz kızı olacakmış 3 kişilik parti yapıcam bende
1 dilim yersen gerisi gelir mi? Eğer gelmezse 1 dilim yiyebilirsin ama bir an önce onu evdekilere yedirt yoksa gözünün önünde durması hiç iyi olmazGünaydın herkese
bende fatsecret indirdim dun. fazla ac kaliyorum ve gercekten vucut kitlik moduna giriyor gram veremiyorum kac gundur. dun sadece 300 kalori yemisim iyi bayilmamisimBen kullanıyorum diyet kolikte indirdim ama onda yiyecekleri bulurken çok zamn kaybediyorum elim alışmadığından belki ama fatsecret daha pratik geliyor bana
300 müüübende fatsecret indirdim dun. fazla ac kaliyorum ve gercekten vucut kitlik moduna giriyor gram veremiyorum kac gundur. dun sadece 300 kalori yemisim iyi bayilmamisimguzel oldu bu uygulama. hergun 1000 kalori yeter
1 dilim yedim ve kaldırdım gözümün önünden tepsiyi. İnşallah başka yemeyeceğim.Ayyyy o konseptler öldürdü bizi her yıl yeni konseptAma onlar mutlu oldukça bizler mutlu oluyoruz
1 dilim yersen gerisi gelir mi? Eğer gelmezse 1 dilim yiyebilirsin ama bir an önce onu evdekilere yedirt yoksa gözünün önünde durması hiç iyi olmaz
canım oğluşunun doğum günü kutlu olsun nice güzel yaşları olsunTesekkurler canim kaptanım.
Tesekkur ederim canım benim.canım oğluşunun doğum günü kutlu olsun nice güzel yaşları olsun
bursada da müthiş bir lodos vardı ona rağmen çıktık oğlumla yürüyüşe.. baklava mııııı oyyy.. öğledenönce yersin sporu da artırırsın olmaz mı ki???Günaydın herkese
ayy 300 de çok az ya 1000 kal altına inmemk lazım aslındabende fatsecret indirdim dun. fazla ac kaliyorum ve gercekten vucut kitlik moduna giriyor gram veremiyorum kac gundur. dun sadece 300 kalori yemisim iyi bayilmamisimguzel oldu bu uygulama. hergun 1000 kalori yeter
Öyle yaptım canım, 1 dilim yedim, 1,5 saat yürüyüş yaptım üstünebursada da müthiş bir lodos vardı ona rağmen çıktık oğlumla yürüyüşe.. baklava mııııı oyyy.. öğledenönce yersin sporu da artırırsın olmaz mı ki???
Kalori olarak çok etmez ama komple karbonhidrat olmuş menün. Vitamin ve protein olarak da daha dengeli olsaydı daha sağlıklı olurduIyi akşamlar hanımlar bugün saçma bir gün oldu
10 30 da yarım dilim kabak tatlısı
1 tane lokum
2 de 1 kuru patlıcan dolması
4 bucukta da 2 tane kaytaz böreği 3 bardak çay
1 saat yürüyüş suyu çok icmedim 1 bucuk ama yatana kadar 2 bucuk yaparım
Kaytaz börekleri de bunlar hanımlar
Geçmiş olsun canımAllah acil şifa versin inşallah.
Çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Tesekkur ederimÇok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Bol bol su iç lütfen. İdrar yolu ve böbreğin en iyi tedavi yöntemi su. İnşallah bir an önce atlatırsın.
Canım evden sabah çıktım 4te döndüm yemeğe vakit bulamadım yapmayada ablam eve gelirken bikac kaytaz verdi sicaktida yedim valla evet tadı güzel mini lahmacun gibi ama bunun tadı daha güzel yarın düzgün beslenecegim ıspanak falan yapacam bugün de öyle olsunKalori olarak çok etmez ama komple karbonhidrat olmuş menün. Vitamin ve protein olarak da daha dengeli olsaydı daha sağlıklı olurdu
Kaytaz da küçük müş, ama çok leziz görünüyormini lahmacun gibi
Menun çok güzel çok güzel dengelemissin ekşili çorba nasıl oluyor bi tarif verir misinKızlar, akşamdan beri Kayseri'de çok güzel kar yağıyor, yerler kar tuttu bile, millet kar oynuyo dışarda...
Benim menüm ise:
11:30
Çeyreğin çeyreği ekmek
1 tavada yumurta
6 yeşil zeytin
14:00
1 baklava, çeyrek muz
17:00
1 elma, 1 portakal
18:30
1.5 tabak eşkili çorba
1 lokma ekmek
2.5 litre su,
1.5 saat yürüyüş
900 kalori yedim, sporla 600 kalori yaktım
Maşallah sana ya nasıl beceriyorsun o kadar sporu bak şimdi senin yüzünden 2 mil lesli yapcamBugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta haşlanmış
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Salatalık
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek
Akşam 16.30
Tonbalıklı salata
3 yk bulgur pilavı
12 tane yer fıstığı
2 lt su içildi.LAydLiNe
Sabah
60 dk eliptik yapıldı
20 dk yürüyüş bandında yürüdüm
10 dk bölgesel hareket yapıldı
Akşam
90 dk tempolu yürüyüş yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?