Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Oğlum gece anne biri islik çalıyor diyip durdu. Sesten bizde uyuyamadık.Balkona bile çıkamıyoruz korkudan.Ucuyor disari resmen.Artik kar gelecek galiba.
Baklavaya hayır demekte çok zor.Baya zor bir sınav bekliyor seni canım ya.

Canım menüne dikkat edip 2 dilim yiyebilirsin bence kalorisini yakmayı göze alıp ama

Geçmiş olsun oğluşuna.. Doğum günü kutlu olsun minnağın benimde kızım bikaç ay sonra 4 yaşında olacak. Şimdiden konsept belirliyor deniz kızı olacakmış 3 kişilik parti yapıcam bende

Ayyyy o konseptler öldürdü bizi her yıl yeni konsept Ama onlar mutlu oldukça bizler mutlu oluyoruz
1 dilim yersen gerisi gelir mi? Eğer gelmezse 1 dilim yiyebilirsin ama bir an önce onu evdekilere yedirt yoksa gözünün önünde durması hiç iyi olmaz

Ben kullanıyorum diyet kolikte indirdim ama onda yiyecekleri bulurken çok zamn kaybediyorum elim alışmadığından belki ama fatsecret daha pratik geliyor bana
bende fatsecret indirdim dun. fazla ac kaliyorum ve gercekten vucut kitlik moduna giriyor gram veremiyorum kac gundur. dun sadece 300 kalori yemisim iyi bayilmamisim guzel oldu bu uygulama. hergun 1000 kalori yeter

bende fatsecret indirdim dun. fazla ac kaliyorum ve gercekten vucut kitlik moduna giriyor gram veremiyorum kac gundur. dun sadece 300 kalori yemisim iyi bayilmamisim guzel oldu bu uygulama. hergun 1000 kalori yeter
300 müüü
Çok sağlıksız olur, ben de bi ara 600-700 le beslenmiştim, ilk günler güzel kilo verdim ama sonra vucut kıtlık moduna girdi ve 3 hafta kadar gram veremedim. Aman ha diyim, o kadar az ve sağlıksız beslenme. Boşa kürek çekersin sonra benim gibi

1 dilim yedim ve kaldırdım gözümün önünden tepsiyi. İnşallah başka yemeyeceğim.
Sabah ta az yemiştim zaten 1 tane baklava yiyeceğimi düşünerek

merhaba kızlar ,
spor yap, evi toparla, yemek hazırlığı derken ancak gelebildim... kızımın dersi başladı bende sizlere bakayım dedim

bursada da müthiş bir lodos vardı ona rağmen çıktık oğlumla yürüyüşe.. baklava mııııı oyyy.. öğledenönce yersin sporu da artırırsın olmaz mı ki???
ayy 300 de çok az ya 1000 kal altına inmemk lazım aslında

Iyi akşamlar hanımlar bugün saçma bir gün oldu
10 30 da yarım dilim kabak tatlısı
1 tane lokum
2 de 1 kuru patlıcan dolması
4 bucukta da 2 tane kaytaz böreği 3 bardak çay
1 saat yürüyüş suyu çok icmedim 1 bucuk ama yatana kadar 2 bucuk yaparım
Kaytaz börekleri de bunlar hanımlar

Eklentiler

• 20210113_164757.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 44
Kalori olarak çok etmez ama komple karbonhidrat olmuş menün. Vitamin ve protein olarak da daha dengeli olsaydı daha sağlıklı olurdu
Kaytaz da küçük müş, ama çok leziz görünüyor mini lahmacun gibi

Kızlar, akşamdan beri Kayseri'de çok güzel kar yağıyor, yerler kar tuttu bile, millet kar oynuyo dışarda...
Benim menüm ise:

11:30
Çeyreğin çeyreği ekmek
1 tavada yumurta
6 yeşil zeytin

14:00
1 baklava, çeyrek muz

17:00
1 elma, 1 portakal

18:30
1.5 tabak eşkili çorba
1 lokma ekmek

2.5 litre su,
1.5 saat yürüyüş
900 kalori yedim, sporla 600 kalori yaktım

Geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin inşallah.

Çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Bol bol su iç lütfen. İdrar yolu ve böbreğin en iyi tedavi yöntemi su. İnşallah bir an önce atlatırsın.
Tesekkur ederim
Cok ağrım var tam ıyiyim diyorum yine başlıyor
Usuttum herhalde. Birde donem bitiyor ders isleri de var çok bitkinim

Bugün menü
Sabah 11.00
2 yumurta haşlanmış
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Salatalık
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 kızarmış form ekmek

Akşam 16.30
Tonbalıklı salata
3 yk bulgur pilavı
12 tane yer fıstığı

2 lt su içildi. LAydLiNe
Sabah
60 dk eliptik yapıldı
20 dk yürüyüş bandında yürüdüm
10 dk bölgesel hareket yapıldı
Akşam
90 dk tempolu yürüyüş yapıldı

Kalori olarak çok etmez ama komple karbonhidrat olmuş menün. Vitamin ve protein olarak da daha dengeli olsaydı daha sağlıklı olurdu
Kaytaz da küçük müş, ama çok leziz görünüyor mini lahmacun gibi
Canım evden sabah çıktım 4te döndüm yemeğe vakit bulamadım yapmayada ablam eve gelirken bikac kaytaz verdi sicaktida yedim valla evet tadı güzel mini lahmacun gibi ama bunun tadı daha güzel yarın düzgün beslenecegim ıspanak falan yapacam bugün de öyle olsun

Menun çok güzel çok güzel dengelemissin ekşili çorba nasıl oluyor bi tarif verir misinben bi mercimekli biliyorum onu da sevmiyorum bi de domatesli yapmayı biliyorum

Maşallah sana ya nasıl beceriyorsun o kadar sporu bak şimdi senin yüzünden 2 mil lesli yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…