- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 42
Biz kızımla bahçeye inip kıyıda köşede birikenleri toplayıp kardan adam yaptık balkonumuza getirdik çok keyifli dahada yağacakmış yarını iple çekiyoruz kartopu oynamak karda yuvarlanmak için. Daha önce sivastagdık bikaç aydır buradayız oraya okadar güzel yağardıki özlemle bekliyoruz. Alışık değiliz sıcak kışlaraGünaydın, herkese
Kayseri'de de 3-4 gün önce kar yağmıştı, kardan adam yapıp kartopu oynamıştık ama bugün çıkan güneş çoğunu eritti..
Amin canım heryere bol bol yağsın kar.. çok keyifli kar olmadan kışın anlamı olmuyorYaa ne güzel amasya taraflarında hala yok darısı bize:)
Nasılsın canimGünaydınlar kızlar
İyiyim canım pazar pazar ev halleri işte sen nasılsın birax daha toparladın mı?Nasılsın canim
burda da kar var hava mis gibi. cocuklar asagi inip eglendi. simdi de film actik. tabi cips cay cekirdek... neyse aksam telafi ederim :)Merhaba herkese ,
Nasıl geçiyor pazar günü burada hava kapalı ve çok yağmurlu tam film izleme modu
Temizlik yaptım bitti.. kızımla biraz kitap okuyacağız sonra keyif yaparım
Üff bence denemeyin bağımılık yapıyor resmen ben 2 bardak çayla bir paket bitiriyorum vallaCanim züber in lokmalik meyve topları var ondan denemeni tavsiye ederim
Yaz canım gene de sen görelim facianın boyutunu neler lüpletmişsin. Arada böyle olması iyiymiş biyerde okumuştum çok olmasında tabi vücudu şaşırtmak amaçlıBugün yediklerimi ne ben yazayım nede siz okuyun facia ☹☹ işte spor yapmadığım günler iştahım çok açılıyor o yüzden kendimi spora veriyorum.. mecbur yarın tekrar spora döneceğim iştahımı dizginliyor gerçekten
Ben sevemedim hurma kayısı ezmişler gibi bişeydi topları denemedim ama mantık aynı sağlıklı meyve şekeriyle bişeyler yaptıklarını düşündüğümden diğerlerini almadım. Diyetisyende diyet uygulayan arkadaşım yer dururdu netten koliyle alırdıÜff bence denemeyin bağımılık yapıyor resmen ben 2 bardak çayla bir paket bitiriyorum valla
Canım menülerin hiç sağlıklı görünmüyor. Hadi bugün kaçamaklar olmuş ama çok az kalori alıyorsun ve protein yok denecek kadar az. Bir yerden sonra kilo veremeyeceksin vücut kendini korumaya alacak. Bence daha sağlıklı menüler hazırlamalısıneyvah eyvah haftasonu diye kacamaklar artmis. neyseki yalniz degilmisim :)
sabah 12 de patatesli omlet
oglen 4 te 2 bardak cay, cekirdek, cips, yarim cikolata
aksam 8 de yogurtlu havuc kabak
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?