Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bransin ne canim?
Din kültürü ve Ahlak Bilgisi canım. Sen de mi öğretmensin? Geçmişi kaçırmış olabilirim
SABAH

1 yumurta
1 dilim keci peyniri
1 havuç
Maydonoz nane
7 zeytin
2 ceviz

1.ara
2 tane karabugday patlagi
1tk fistik ezmesi

2.ara
1 bardak badem sutu/kahve
2 tane Züber lokma

Aksam
200 gr. Firinda balik
Salata

7000 adim
2 lt su
Züber lokma ne ola ki? Güzel menü bence
Ben ikimizide düşüneyim sen benden gizli spor yap şimdi kalkıp iki göbek atayım bari senin hatrına
Ayy canım, utandım şimdi.
Yok canım, aslında akşam yürüyüş yapmak hiç adetim değildir, öyle bi planım yoktu, gündüz kızı uyutunca yürüyebiliyorum ancak ama bugun kızı canlı derslerimden dolayı öğleden sonra uyutamadım, akşama doğru desr bitti ve kız da ters bi vakitte uyuyunca ben de son anda fırsatı değerlendireyim dedim.
Geçen yıl da burda yarışırken 2 li gruplar oluyorduk, rakibimizle hem birbirimizle yarışıyorduk, hemde birbirimizi destekleyerek diğer gruplara karşı toplam yüzdelik bazında yarışıyorduk, çok eğlenceli oluyordu. Yani her 2 kişilik ekibin verdiği yüzdelik kilo toplanıyordu, toplamda en çok veren ekip kazanıyordu.
Ekipler oluştuysa yine öyle yapabiliriz
Kaygana ne ola ki, gözleme gibi mi? Öyleyse sabah ki ve akşamki lavaş ve gözleme aynı günde biraz fazla olmuş sanki, gerisi güzel
Artık sende benim hatrıma göbek mi atarsın, mekik mi çekersin, halay mı çekersin merakla bekliyorum

Ah kuzum kıyamam yap tabi sporunu ben memnun olurumdediğin gibi ortalama almak daha bi coşturur rakip değil ekip tadında güzel olur.
Kaygana karadeniz tarafında yumurta su az unla yapılan krepten daha az un kullanılarak yapılan bi arasıcak aslında ben ıspanaklısını çokseverim yeşil soğanda konur enfes olur gözleme gibi değilde krepten daha hafif diyebiliriz.

Canım teşekkür ederim ben de Lessienin 3 mil yada 5 milini yapıyorum ama o dediğin nasıl bişey türkçeyse deneyebilirim walk walk walk darladı beni
Turkce bende daha hiç yapmadım ama haftada 2 gün yap dedi ban da

Öğretmen grubundayim bende

Canim züber in lokmalik meyve topları var ondan denemeni tavsiye ederim

Cok yediğinde aksam protein alırsan kurtarırsın canım
Mutlaka yogurt olsun menü de

Züberin antep fıstıklı çikolatalısını denedim hiç beğenmedim ona okadar para verip alacağıma hurmanın içine cevizimi koyar yerim kafasına geçtim diğerlerinide denemedim. Sağlıklı kalori ama pikolata yesem aynı kalori daha mutlu olacaktım

Kaptancım bana bir hafta müsade eder misin? Oğlumun doğum günü var bu hafta davetti temizlikti ne yediğimi bile unutuyorum. Bildirim yapamıyorum rahatsız hissediyorum. Zaten zayıflama shake karışımı falan da aldım. Bu haftadan sonraki hafta sıkı bir şekilde başliyicam. LAydLiNe

Öğretmen grubundayim bende
Ne güzel, branş ne?
Hiç duymadım, bi araştırayım
Aysegul 6666 kuzum 13 dk ancak dayanabildim hoptek tadında çok yoruldum bıraktım spordan sayılmaz ama yarın sıkı yapcam
Olsun, çok iyi yapmışsın
Ben de 21:00 gibi 1 elma, 1 mandalin, yarım portakal yedim, saati ve miktarı iyi olmadı ama genelde bu saatlerde tüm aile meyve yiyoruz, çocuklar yerken bende eşlik ettim

Canım internetten araştırdım, gördüğüm kadarıyla pahalı bi ürün, kalorisini de araştırdım, 1 top 120 kalori civarında. Yani meyve topu gibi duruyo ama, içinde çikolata, fındık ezmesi vs, farklı tadlar var.
Yani bana pek sağlıklı gibi gelmedi ilk etapta, onu yiyeceğime sağlıklı taze meyve yerim diye düşünüyorum, tabi tercih meselesi

yapmak istersen evde de benzeri atıştırmalıklar hazırlayabilirsin canım zaten. hurmayla hazırlanan çok tarif var. dediğin gibi meyve de yenilebilir yerine baya yüksekmiş kalorisi

selam kizlar
sabah 11 de patatesli omlet
oglen 4 te orta sekerli turk kahvesi
aksam 7 de yogurtlu kabak havuc
saat 9 da bir kase patlamis misir, bir kase cekirdek
1,5 lt su
spor yok temizlige verdim bu hafta kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…