Baktım canım. kızımı uyuturken bende uyumazsam yapıcam inşallahBana da diyetisyen evde yürüyüş diye bir program önerdi 45 dk bi bak istersen cnm
Din kültürü ve Ahlak Bilgisi canım. Sen de mi öğretmensin? Geçmişi kaçırmış olabilirimBransin ne canim?
Züber lokma ne ola ki? Güzel menü benceSABAH
1 yumurta
1 dilim keci peyniri
1 havuç
Maydonoz nane
7 zeytin
2 ceviz
1.ara
2 tane karabugday patlagi
1tk fistik ezmesi
2.ara
1 bardak badem sutu/kahve
2 tane Züber lokma
Aksam
200 gr. Firinda balik
Salata
7000 adim
2 lt su
Ayy canım, utandım şimdi.Ben ikimizide düşüneyim sen benden gizli spor yap şimdi kalkıp iki göbek atayım bari senin hatrına
Kaygana ne ola ki, gözleme gibi mi? Öyleyse sabah ki ve akşamki lavaş ve gözleme aynı günde biraz fazla olmuş sanki, gerisi güzelKızlar ben bugün biraz coştum. Menüm
Kahvaltı 10:00
Tereyağında bir yumurta
5 siyah zeytin
1/2 kk beyaz peynir
20 cm çapında lavaş ekmek
2 yk kahvaltılık sos
Bolca maydonoz
Ara 12.00
küçük mandalinanın yarısı
15 cm muzun yarısı
Ara 14.30
Eti gong pirinç patlaklı cips 17 gr kadar
2 tane çikolatalı minik draje
Akşam 17.30
2 kepçe şehriye çorbası
20 cm çapında ıspanaklı kaygana
Su 2.5 lt
Spor yok
Ah kuzum kıyamam yap tabi sporunu ben memnun olurumAyy canım, utandım şimdi.
Yok canım, aslında akşam yürüyüş yapmak hiç adetim değildir, öyle bi planım yoktu, gündüz kızı uyutunca yürüyebiliyorum ancak ama bugun kızı canlı derslerimden dolayı öğleden sonra uyutamadım, akşama doğru desr bitti ve kız da ters bi vakitte uyuyunca ben de son anda fırsatı değerlendireyim dedim.
Geçen yıl da burda yarışırken 2 li gruplar oluyorduk, rakibimizle hem birbirimizle yarışıyorduk, hemde birbirimizi destekleyerek diğer gruplara karşı toplam yüzdelik bazında yarışıyorduk, çok eğlenceli oluyordu. Yani her 2 kişilik ekibin verdiği yüzdelik kilo toplanıyordu, toplamda en çok veren ekip kazanıyordu.
Ekipler oluştuysa yine öyle yapabiliriz
Kaygana ne ola ki, gözleme gibi mi? Öyleyse sabah ki ve akşamki lavaş ve gözleme aynı günde biraz fazla olmuş sanki, gerisi güzel
Artık sende benim hatrıma göbek mi atarsın, mekik mi çekersin, halay mı çekersin merakla bekliyorum
Turkce bende daha hiç yapmadım ama haftada 2 gün yap dedi ban daCanım teşekkür ederim ben de Lessienin 3 mil yada 5 milini yapıyorum ama o dediğin nasıl bişey türkçeyse deneyebilirim walk walk walk darladı beni
Öğretmen grubundayim bendeDin kültürü ve Ahlak Bilgisi canım. Sen de mi öğretmensin? Geçmişi kaçırmış olabilirim
Züber lokma ne ola ki? Güzel menü bence
Ayy canım, utandım şimdi.
Yok canım, aslında akşam yürüyüş yapmak hiç adetim değildir, öyle bi planım yoktu, gündüz kızı uyutunca yürüyebiliyorum ancak ama bugun kızı canlı derslerimden dolayı öğleden sonra uyutamadım, akşama doğru desr bitti ve kız da ters bi vakitte uyuyunca ben de son anda fırsatı değerlendireyim dedim.
Geçen yıl da burda yarışırken 2 li gruplar oluyorduk, rakibimizle hem birbirimizle yarışıyorduk, hemde birbirimizi destekleyerek diğer gruplara karşı toplam yüzdelik bazında yarışıyorduk, çok eğlenceli oluyordu. Yani her 2 kişilik ekibin verdiği yüzdelik kilo toplanıyordu, toplamda en çok veren ekip kazanıyordu.
Kaygana ne ola ki, gözleme gibi mi? Öyleyse sabah ki ve akşamki lavaş ve gözleme aynı günde biraz fazla olmuş sanki, gerisi güzel
Artık sende benim hatrıma göbek mi atarsın, mekik mi çekersin, halay mı çekersin merakla bekliyorum
Canim züber in lokmalik meyve topları var ondan denemeni tavsiye ederimDin kültürü ve Ahlak Bilgisi canım. Sen de mi öğretmensin? Geçmişi kaçırmış olabilirim
Züber lokma ne ola ki? Güzel menü bence
Ayy canım, utandım şimdi.
Cok yediğinde aksam protein alırsan kurtarırsın canımKızlar ben bugün biraz coştum. Menüm
Kahvaltı 10:00
Tereyağında bir yumurta
5 siyah zeytin
1/2 kk beyaz peynir
20 cm çapında lavaş ekmek
2 yk kahvaltılık sos
Bolca maydonoz
Ara 12.00
küçük mandalinanın yarısı
15 cm muzun yarısı
Ara 14.30
Eti gong pirinç patlaklı cips 17 gr kadar
2 tane çikolatalı minik draje
Akşam 17.30
2 kepçe şehriye çorbası
20 cm çapında ıspanaklı kaygana
Su 2.5 lt
Spor yok
Züberin antep fıstıklı çikolatalısını denedim hiç beğenmedim ona okadar para verip alacağıma hurmanın içine cevizimi koyar yerim kafasına geçtim diğerlerinide denemedim. Sağlıklı kalori ama pikolata yesem aynı kalori daha mutlu olacaktımCanim züber in lokmalik meyve topları var ondan denemeni tavsiye ederim
Aslında 1200 kalori oldu çok değil ama sağlıklıda değil aburcuburlarım var minikte olsaCok yediğinde aksam protein alırsan kurtarırsın canım
Mutlaka yogurt olsun menü de
Kilon düşük zaten kuzum yavaş vermek lazım kalıcı olması için normalden iki eksik yiyerek takılabilirsin aburcuburu minimuma indirerekİyi akşamlar kızlar bugünkü menümde yok yokyazıyım dicemde o kadar çok şey yedimki hatırlamıyorum
Ne güzel, branş ne?Öğretmen grubundayim bende
Hiç duymadım, bi araştırayımCanim züber in lokmalik meyve topları var ondan denemeni tavsiye ederim
Olsun, çok iyi yapmışsınAysegul 6666 kuzum 13 dk ancak dayanabildim hoptek tadında çok yoruldum bıraktım spordan sayılmaz ama yarın sıkı yapcam
Canım internetten araştırdım, gördüğüm kadarıyla pahalı bi ürün, kalorisini de araştırdım, 1 top 120 kalori civarında. Yani meyve topu gibi duruyo ama, içinde çikolata, fındık ezmesi vs, farklı tadlar var.Canim züber in lokmalik meyve topları var ondan denemeni tavsiye ederim
yapmak istersen evde de benzeri atıştırmalıklar hazırlayabilirsin canım zaten. hurmayla hazırlanan çok tarif var. dediğin gibi meyve de yenilebilir yerine baya yüksekmiş kalorisiCanım internetten araştırdım, gördüğüm kadarıyla pahalı bi ürün, kalorisini de araştırdım, 1 top 120 kalori civarında. Yani meyve topu gibi duruyo ama, içinde çikolata, fındık ezmesi vs, farklı tadlar var.
Yani bana pek sağlıklı gibi gelmedi ilk etapta, onu yiyeceğime sağlıklı taze meyve yerim diye düşünüyorum, tabi tercih meselesi
Yaa ne güzel amasya taraflarında hala yok darısı bize:)Günaydınlar.. İstanbulada kar yağdı oynamalık olmadı yerler ama çatılar tuttu.. bugün inşallah tamamlanır yerlerde kar olsun lütfen oynayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?