- 1 Aralık 2019
- 3.200
- 7.329
- 108
- 42
Geçmiş olsun canım, niye acaba, hasta mısın?Kızlar iki gündür halsizlik beni mahvetti yerimden kalkasim yokevi zar zor kalkıp süpürdüm spor yapamıyor kaç gündür halsizlikten
bazen bana da oluyor. ruh gibi dolasiyorum. eger psikolojik biseyse plan program yap. bende ise yariyor. liste yapiyorum kendime. monotonluk halsizlik yapiyor bende. hergun ayni seyler bikiyor insan artik. pandemi dolayisiyla evdeyiz zaten. bende plan yapiyorum. kendimi gelistirmek icin hedefler koyuyorum. saglikla da ilgili olabilir vitamin eksikligi falan. bi tahlil yaptir istersenKızlar iki gündür halsizlik beni mahvetti yerimden kalkasim yokevi zar zor kalkıp süpürdüm spor yapamıyor kaç gündür halsizlikten
Afiyet olsun kuzum az olmuş menün lahmacun batmadı gözüme ama ikinci kurabiyeyi yemeseymişsin akşam dah iyi olurmuşBenim menüm ise
11:30
Çeyrekten az ekmek
10 küçük patates kızartması
2 kaşık domates sosu
10 yeşil zeytin
1 lokma helva
1 kurabiye
16:00
1 elma
18:00
1 lahmacun
2 kase mercimek çorbası
1 kurabiye
2 litre su, spor yok
Sporun öyle güzel ki, ekmekler erimiştir bence ortim,İyi akşamlar kızlar - 400 görüp coştum her öğün 1 dilim çavdar ekmeği yedim tahmini 1100 kalori almışım. menüm
Kahvaltı 10.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1/2 kk beyaz peynir
Tere roka
Ara 12.00
1 elma
1 ceviz
Öğle 15.00
1 tereyağında yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
Akşam 19.20
150 gr somon sote
1 dilim çavdar ekmeği
Su.2.5 lt
Spor 60 dk orta tempo yürüyüş
30 dk lessie 5 mil
Bilmiyorum ki kuzum değilsemde olcam heralde hasta olmadan önce halsizlik başlar bende umarım hasta olmamGeçmiş olsun canım, niye acaba, hasta mısın?
Bilmiyorum canım iki gündür halsizim psikolojik değil bildiğin kemiklerim sızlıyorbazen bana da oluyor. ruh gibi dolasiyorum. eger psikolojik biseyse plan program yap. bende ise yariyor. liste yapiyorum kendime. monotonluk halsizlik yapiyor bende. hergun ayni seyler bikiyor insan artik. pandemi dolayisiyla evdeyiz zaten. bende plan yapiyorum. kendimi gelistirmek icin hedefler koyuyorum. saglikla da ilgili olabilir vitamin eksikligi falan. bi tahlil yaptir istersen
Geçmiş olsun canım acaba devam ederse gidip bir test mi versen? Koronvirüste de eklem ağrıları çok oluyormuş ya belki öyle bir şeydirBilmiyorum canım iki gündür halsizim psikolojik değil bildiğin kemiklerim sızlıyor
Canim çok istedi ama ikindi saatinde o saatte yemeyim dedim aksam yerim diye düşündüm simdi aklıma geldi yogurt koymuştum masaya unutmusum onuAfiyet olsun canım. Kahvaltı yok öğlen yok akşam coşturmuşsun menüyü yufka ve çiğ köfte öğlen tercih etsen daha iyi olırmuş. Ben de öğlen yemeklerini kendim hazırlamıyorum evde çok tatliş aşık olduğum bi adam var eşimbayılır özenli masalar kurmaya mesleğinden dolayı geceli gündüzlü çalışıyor gündüz evde olduğunda da et balık yapmaya bayılır ben dersteyken o hazırlıyor bana lüpletmesi kalıyor.. Ben genelde tencere yemekleri yaparım bulduğum fırsatta 2 gün onu yediririm
Benim cocukta bisey yemiyor yemeyen cocuk cok zor yaHaklisin canim agirdan aliyorum biraz dun baya kendimi saldim aksam da 1 minik cikolatali gofret yedim.. Benim kizlardan biri cok zorluyor yemek yeme sorunu var tek yedigi kahvalti da patates kızartma
Çoook geçmiş olsun canım dikkat et kendine bundan sonra daha dikkatli olursun artık
Kaptanım kabak detoksu kahvaltımı normal yapıyorum yumurta zeytin peynir 1 dilim ekmek ile öğle ve akşam yemeklerinde kabağı ince ince soyacakla doğrayıp az yağda soteleyip sarmsaklı yoğurt bir tanede ceviz serpiyorum üzerine çok lezzetli oluyor 3 gün yapılıyor bağırsak çalıştırıp metabolizma hızlandırıyor asıl detoksta kahvaltıda kabaktı sanırım ama bende detoksları acımasız bulduğumdn bu şekilde yapıyorum ve kilom durduğunda 1 kg kesin gidiyor ara öğün yapmıyorum ama deneyebilirsin güzel oluyor.
Çok geçmiş olsun canım herşeyin fazlası zarar umarım birdaha ysşamazsın böyle bir acı. doğumdan bile fena yazmışsın tahmin bile edemiyorum. Daha dikkatli ol lütfen sağlığın en önemlisi kilo yavaş yavaş gider sabırlı olmak lazım
canim cok gecmis olsun. onemli olan saglik kilolar gider bi sekilde. diyete odaklan sporu da hafif yap.
Çok teşekkür ederim kızlarBence de çok fazla, senin adına çok sevindim canıminşallah yeni tartında çok daha güzel ve doğru sonuçlar göreceksin
Çok sevindim canım, ben dün çıktığımda kötü bi sonuç gördüm ve biraz saldım ne yazıkki
Bugün de çıkmadım, yarına ne ise halim, çıksın Falım hesabı..
Ayy, çok üzüldüm canım, geçmiş olsun
Herşeyin fazlası zarar, sporun da..
Sen çok yoğun ve ağır sporlar yapıyordun, vücut kaldıramadı demekki
Şimdi iyice dinlen kendine gel, herşeyin başı sağlık. Düzelince hayat boyu sürdürebileceğin hafif sporlar yaparsın, yürüyüş gibi..
Şükür ki daha beteri olmamış, bununla geçmiş olsun canım
Canım merhaba hoşgeldin
merhabaaa hosgeldinMerhaba herkesebeni tanıyanlar bir el sallarmı acaba kimler var merak ettim. Beni tanımayan arkadaşlar sizinle de tanışmak için sabırsızlanıyorum. Birkaç gün oldu diyete başlayalı çok başladım bıraktım korkunç motivasyonsuzdum ama ili gündür Leslie yapınca kendime geldim. Neyse artık görüşürüz bundan kelli :)
Bilmem ki kuzum bi yere çıkmıyorum gelen giden de yok bana kapıyim başkasından valla bilmem bakalım umarım geçer hastane ortamına girmek istemiyorum 10 15 güne rahim filmi çekilcem şimdi gidip riske atmiyim hem pozitif çıksa onu da yapmazlar banaGeçmiş olsun canım acaba devam ederse gidip bir test mi versen? Koronvirüste de eklem ağrıları çok oluyormuş ya belki öyle bir şeydir
Hoşgeldin beybisiiii eskiler de geliyor yaşasınmnMerhaba herkesebeni tanıyanlar bir el sallarmı acaba kimler var merak ettim. Beni tanımayan arkadaşlar sizinle de tanışmak için sabırsızlanıyorum. Birkaç gün oldu diyete başlayalı çok başladım bıraktım korkunç motivasyonsuzdum ama ili gündür Leslie yapınca kendime geldim. Neyse artık görüşürüz bundan kelli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?