Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar iki gündür halsizlik beni mahvetti yerimden kalkasim yok evi zar zor kalkıp süpürdüm spor yapamıyor kaç gündür halsizlikten
bazen bana da oluyor. ruh gibi dolasiyorum. eger psikolojik biseyse plan program yap. bende ise yariyor. liste yapiyorum kendime. monotonluk halsizlik yapiyor bende. hergun ayni seyler bikiyor insan artik. pandemi dolayisiyla evdeyiz zaten. bende plan yapiyorum. kendimi gelistirmek icin hedefler koyuyorum. saglikla da ilgili olabilir vitamin eksikligi falan. bi tahlil yaptir istersen

İyi akşamlar kızlar - 400 görüp coştum her öğün 1 dilim çavdar ekmeği yedim tahmini 1100 kalori almışım. menüm
Kahvaltı 10.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1/2 kk beyaz peynir
Tere roka

Ara 12.00
1 elma
1 ceviz

Öğle 15.00
1 tereyağında yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin

Akşam 19.20
150 gr somon sote
1 dilim çavdar ekmeği

Su.2.5 lt
Spor 60 dk orta tempo yürüyüş
30 dk lessie 5 mil

Afiyet olsun kuzum az olmuş menün lahmacun batmadı gözüme ama ikinci kurabiyeyi yemeseymişsin akşam dah iyi olurmuş

Sporun öyle güzel ki, ekmekler erimiştir bence ortim, yarın sen beni geçeceksin muhtemelen, şimdiden tebrikler.
Ben 2 gündür spor yapamadım, ve son 3 gündür menülerimde kaçamaklarım çoğaldı

Bilmiyorum canım iki gündür halsizim psikolojik değil bildiğin kemiklerim sızlıyor

selam kizlar
sabah 11 de 1 omlet biraz zeytin peynir 2 dilim beyaz ekmek
oglen 3 te sekerli turk kahvesi
aksam bir kase bulgur bir kase de yesil fasulye
spor yok su 3 bardak
simdi de bir avuc cekirdek citledim

Canim çok istedi ama ikindi saatinde o saatte yemeyim dedim aksam yerim diye düşündüm simdi aklıma geldi yogurt koymuştum masaya unutmusum onu
Bu ara anormal bir unutkanlık var bende
Benim esim asla yapmaz unv.de evde kendi kalıyormuş anlatıyor sunu güzel yaparım bunu yaparım diye ama
Haklisin canim agirdan aliyorum biraz dun baya kendimi saldim aksam da 1 minik cikolatali gofret yedim.. Benim kizlardan biri cok zorluyor yemek yeme sorunu var tek yedigi kahvalti da patates kızartma
Benim cocukta bisey yemiyor yemeyen cocuk cok zor ya

Iyi aksamlar kizlar
Bugun anneannemi covid aşısı yapıldı onunla ilgilenirken pek dikkat edemedim

Sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
Havuc

Ogle yok onun yerine ikindi yedim

5 adet mercimek kofte
Salata

5000 adım
1.5 lt su

Merhaba herkese beni tanıyanlar bir el sallarmı acaba kimler var merak ettim. Beni tanımayan arkadaşlar sizinle de tanışmak için sabırsızlanıyorum. Birkaç gün oldu diyete başlayalı çok başladım bıraktım korkunç motivasyonsuzdum ama ili gündür Leslie yapınca kendime geldim. Neyse artık görüşürüz bundan kelli :)

Nasıl bir yol izleyeceğim onu da diyeyim
Hergün mutlaka yeşil çay detoksu1 lt ve 1,5 lt su
Haftada 3 gün 30-45 dk Leslie
Sabah 10:00/11:00 arası kahvaltı akşam 16:00/17:00 yemek ve belki ara öğün

Çoook geçmiş olsun canım dikkat et kendine bundan sonra daha dikkatli olursun artık

canim cok gecmis olsun. onemli olan saglik kilolar gider bi sekilde. diyete odaklan sporu da hafif yap.

Çok teşekkür ederim kızlar evet artık daha hafif sporlar yapacam gittiği kadar herşeyin başı sağlık

Kac gundur cok fena beslendim. Guya diyetisyene gittim ama zerre saglikli beslenmedim listeye sadik kalamadim. Spor hak getire reglim 6 gun gecikti. Yarin yartoda kac kilo arti gorecegim belli degil

merhabaaa hosgeldin

Geçmiş olsun canım acaba devam ederse gidip bir test mi versen? Koronvirüste de eklem ağrıları çok oluyormuş ya belki öyle bir şeydir
Bilmem ki kuzum bi yere çıkmıyorum gelen giden de yok bana kapıyim başkasından valla bilmem bakalım umarım geçer hastane ortamına girmek istemiyorum 10 15 güne rahim filmi çekilcem şimdi gidip riske atmiyim hem pozitif çıksa onu da yapmazlar banaacil cekilmem lazım martta tedaviye başlayacaz kısmetse

Hoşgeldin beybisiiii eskiler de geliyor yaşasınmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…