- 18 Aralık 2020
- 477
- 1.004
- 33
- 40
Yavaş ilerlediği için sanırım öyle bir tabir kullanılmış* mehter takımları iki ileri bir sağa selam iki ileri bir sola selam olarak ilerlerler. Geri adım atılmaz sebebi Türklüğün fıtratında geri adım atma yoktur mesajı vermek. Konuyu hiç bilmiyorum kusura bakmayın müzikçi olunca dayanamadım yazdım
İşte işin ucunda böyle ödül olunca çok güzel oluyor hafifi tatlı atışmalar bize yarıyor böyle böyle zayıflıyoruz. Biz burada çok yaptık yarışmalar hatırlayanlar vardır geceleri bile mesajlaşıyorduk açşıktan uyuyamaz gelir buraya yazardık çok güzel kilolar verildi burada. O yüzden istediğin gibi bana takılabilirsin hayatında görebileceğin en alınmayan insanımdırAramıza hoşgeldin. Aralıklı orucu bende denemiştim ama yeme aralarında çok coşmuşumki 60la başladığım diyetim 2 haftanın sonunda 62.5 olarak üzerime yapışmıştıkaç kilosun hedefin kaç ve yarışmaya nerden katılıyorsun
Hadi bakalım sen önce bir benim gibi 59.9 olda sonra görüşelim nihahaha.. İlk mezun ben olucam belli bir sürem var çünkü para ödülünü kazanmam için eşimle karşılıklı kilo verdikçe para kazanıyoruz.. Tabi eşim yerinde sayıyor bir kuruş kazanamadı ben 59 da voleyi vurcam 57 ve 55 ödüllerinide mayısa kadar almam lazım..
Amin darısı bize inşallahGonul83 canım kızdırayım azcık seni dedim ama çok mu olduki bende 5 hafta önce 65. 5 kiloydum diyete başlayınca ilk günler ödemler seri bişekilde gitti ve 64 le gerçek zorlu sürece başladım şükür 59.9 oldum 60 demiyorum illaki 59.9 artık darısı sana ve hepimizin başına hedeflenen kiloyu tez vakitte bulalım.. 57 yi ben kendime çok yakıştırıyorum 54 55 lere inmek en büyük halim 2 yıl önce yaptım 54le mezun olmuştum ki sende eski mezunsun başaracağına inancım tam..
Ay ne güzeldir şu 5 Li rakamları görmek :) tebrik ederim.Günaydınlar
22 Ocak Cuma 60.4
29 Ocak Cuma 59.8
Fark - 600 gr
İlk hafta olduğu için öyle bakalım haftaya ne olacak zurnanın zırt dediği yere geliyorumNasiiiii yanii
Bayılıyorum 5 Li rakamlara maşallah ne yap ne et bir daha 6 lı rakamlara gelmeGünaydın kızlar.
Geçen hafta:59.9kg
Bu hafta Eki Görüntüle 2771789
Fark :- 450gr.
Aslında o kadar detoksa fazla olabilirdi ama buna şükür diyorum.
naptin sen oyle yaa masallah diyim de nazar degmesin.
Yanlış hesaplamışsınDetoks grubumuzun sonuçları
1.Gonul83 65.7 64.5 fark -2.200gr
2.bi-zuzu 61.0 59.8 fark - 1200gr
3.dira90 59.9 59.4 fark - 500 gr
4.afrasyab08 65.5 65.7 fark +200gr
Hernekadar tam uyamasakta ben 3. Gün bıraksamda güzel sonuçlar var tebrik ederim..afrasyab08 senin durumunu çözemedim nasıl +200 oldun umarım haftaya hızlı bir inişle başlarsın. Herkese bol eksili günler
Detoks grubumuzun sonuçları
1.Gonul83 Gonul83 65.7 64.5 fark -2.200gr
2.bi-zuzu bi-zuzu 61.0 59.8 fark - 1200gr
3.dira90 dira90 59.9 59.4 fark - 500 gr
4.afrasyab08 afrasyab08 65.5 65.7 fark +200gr
Yaa evet sen detoksa başladığında 65.7 idin genel verdiğinden sanırım heycan yapıp yanlış hesaplamışım evet sende 1200 gr vermişsin ozamn ikimize kupaYanlış hesaplamışsın
İkimiz birinciyiz tebrik ederim
az su ictim nerdeyse hic icmedim. detoksu da aksam uygulayabildim. sabah dikkat etmedim. liste hazirliycam artik cok kotu hirslandim. geldigimden beri iki kilo verebildim olacak is degilDetoks grubumuzun sonuçları
Hernekadar tam uyamasakta ben 3. Gün bıraksamda güzel sonuçlar var tebrik ederim..afrasyab08 senin durumunu çözemedim nasıl +200 oldun umarım haftaya hızlı bir inişle başlarsın. Herkese bol eksili günler
kacamak-su-hareketsizlik ne ararsan vardi bu hafta. alisverise cikip bi menu listesi yapicam boyle olmayacak cunkuSıkma canını. Haftaya düzeltirsin. Geçen hafta ben menüleri hiç takip edemedim. Kaçamak mı yaptın? Su içme durumun nasıl?
Kuzum bişeyleri değiştirmen gerekiyor dediğin gibi suyu en az 2 lt içmeye bak hergün 1 fincan yeşilçay iç akşam 6 da son yemek ye hergün 15 dklıkta olsa spor yap.az su ictim nerdeyse hic icmedim. detoksu da aksam uygulayabildim. sabah dikkat etmedim. liste hazirliycam artik cok kotu hirslandim. geldigimden beri iki kilo verebildim olacak is degil
Bu hafta detoks 2gun yaptım ama unuttuğum bisey var ilaçlar hastane falan derken sonuç normal gibi geldi.Yalniz ben haftaya yeniden yapmayı dusunuyorum.Detoks grubumuzun sonuçları
* mehter takımları iki ileri bir sağa selam iki ileri bir sola selam olarak ilerlerler. Geri adım atılmaz sebebi Türklüğün fıtratında geri adım atma yoktur mesajı vermek. Konuyu hiç bilmiyorum kusura bakmayın müzikçi olunca dayanamadım yazdım
bende yapmayi dusunuyorum insallah bu hafta en azindan 1 kilo giderBu hafta detoks 2gun yaptım ama unuttuğum bisey var ilaçlar hastane falan derken sonuç normal gibi geldi.Yalniz ben haftaya yeniden yapmayı dusunuyorum.
Haftasonu eşim evde.Pazartesj başlıcam mecburen.bende yapmayi dusunuyorum insallah bu hafta en azindan 1 kilo gider
Kardeş kardeş ele ele şampiyonlukYaa evet sen detoksa başladığında 65.7 idin genel verdiğinden sanırım heycan yapıp yanlış hesaplamışım evet sende 1200 gr vermişsin ozamn ikimize kupa
İstersen seni yakın takip edeyim ensende olayım mıaz su ictim nerdeyse hic icmedim. detoksu da aksam uygulayabildim. sabah dikkat etmedim. liste hazirliycam artik cok kotu hirslandim. geldigimden beri iki kilo verebildim olacak is degil
Bu hafta detoks 2gun yaptım ama unuttuğum bisey var ilaçlar hastane falan derken sonuç normal gibi geldi.Yalniz ben haftaya yeniden yapmayı dusunuyorum.
Kızlar tam uymasakta detoksa yaptık hemen yapmayın bence biraz süre geçsin haftaya yapın daha sağlıklı olurbende yapmayi dusunuyorum insallah bu hafta en azindan 1 kilo gider
Kızlar tam uymasakta detoksa yaptık hemen yapmayın bence biraz süre geçsin haftaya yapın daha sağlıklı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?