- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
Tesekkur ederim canımÇok çok geçmiş olsun canım. PCR testi bazen pozitif olduğu halde negatif çıkabiliyor. Şikayetler devam ederse mutlaka testi tekrar ettirin. Üzüntüden ateş yükseleceğini hiç sanmıyorum. Şimdi nasılsınız?
Sagol canim yok baska belirti yoktuÇok geçmiş olsun canım üzüldüm inşallah bian evvel iyileşirsiniz. Temasınız hiç yokmuş belki soğuk algınlığı falandır kovidin diğer belirtileri varmıydı eklem ağrısı özellikle tat alamama.. Bazı sabahlar bend ekendimi kovit olmuş gibi hissediyorum hemen bişeylerin tadına bakıp evde kendime test yapıyorum. Tabiki kesin değil ama belirtilerden kaçını gösteriyorsunuz testlerin yanlış çıkma durumuda var
Cok şükür canim cok iyiyizGünaydın canim inşallah bugun daha iyisinizdir
Merhaba, ismim Merve. Aranıza bugün itibariyle katıldım.
Aralıklı oruç yapıyorum. Bugün öğlen 12de 6 kaşık yeşil mercimek yemeği, 4 adet eti form üzerine sürdüğüm yarım avokado yedim. Akşam yemeğine kadar yeşilçay ve Türk kahvesi tükettim. İşten döndüğümde de bir muzun yarısı ile 2 ceviz yedim ardına 5 kaşık kadar yeşil mercimek yemeği ile 2 kaşık karnıbahar yemeği yedim. 9 gibi de spor yapmayı planlıyorum. Tabi şuana kadar 3 lt. su içtiğimi de ayrıca belirtmek isterim. :) Yarın öğlen 12'ye kadar bir şey yemek yok artık.
* mehter takımları iki ileri bir sağa selam iki ileri bir sola selam olarak ilerlerler. Geri adım atılmaz sebebi Türklüğün fıtratında geri adım atma yoktur mesajı vermek. Konuyu hiç bilmiyorum kusura bakmayın müzikçi olunca dayanamadım yazdımGünaydın kızlar
Mehter takımı gibi bi ileri bi geri gidiyorum bugun 85 çıktım
Bu hafta pek dikkat edemedim 19 şubatta diyetisyene gidicem hemen toparlayim
Evet kaptan tabiki inşallahNihayet bu kez doğru bildirim oldu3 hafta öncesine göre eksidesin ama bu iyi bir sonuç değil biliyorsun. Haftaya çok daha iyisini bekliyorum canım senden.
Güzel bilgi teşekkürler* mehter takımları iki ileri bir sağa selam iki ileri bir sola selam olarak ilerlerler. Geri adım atılmaz sebebi Türklüğün fıtratında geri adım atma yoktur mesajı vermek. Konuyu hiç bilmiyorum kusura bakmayın müzikçi olunca dayanamadım yazdım
Nasiiiii yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?