Teşekkür ederimInstagram'da Derya Güven diye bi kadin var. Pilatesci anne hesabin adı. Cok güzel Spor hareketleri paylaşıyor. İnceleyebilirsiniz
Çok teşekkürler bugün ona bakacağım. Çok iddalı görünüyorAğır gelebilir belki ama Chloe Ting'in karın programı bence çok etkili hareketleri daha hafif tempoda yapmanı öneririm
TebriklerrrBugün 26/27 beden kot pantolonum vardı
Bir deneyim dedim zor bela da olsa düğmemi kapattım 68 kg civarında mümkün değil birbirine bile yaklaşmıyordu düğme ve ilik
Bugün kavuştular büyük bir aşkla
işte ya bunlar süper gelişmeler maşallahBugün 26/27 beden kot pantolonum vardı
Bir deneyim dedim zor bela da olsa düğmemi kapattım 68 kg civarında mümkün değil birbirine bile yaklaşmıyordu düğme ve ilik
Bugün kavuştular büyük bir aşkla
Perşembe akşamına dönerli akşam yemeği olmamış daha hafif tercih etseymişsin kuzum yarın tartıya olumsuz yansıyabilir..Selam kizlar,
Kahvalti 10.00
2 yumurta ile omlet
Gun icinde 1 kucuk kase kuruyemis yine
Aksam 17.30
1 kalın dilim ekmek arasina tavuk döner salata 1 kase kemik suyu corba paça gibi
1.5 lt su
Yaklaşık 40 dk spor 2 haftalik bi program uygulamayı düşünüyorum dün akşam yapamamıştım
Maşallah menün kalabalık görünüyor ama kaçamaksız olması gerektiği gibi. Afiyet olsun10.30 Kayısı çayı
Kahvaltı 11.30
-bir dilim peynir
-15 zeytin
-2 yk köz biber sosu
-1 tatlı kaşığı bal
-2 haşlanmış yumurta
-4 dilim kızarmış ekmek
-kekik çayı
Ara 14.00 : kayısı çekirdeği 7 adet +türk kahvesi
15.15 : yeşilçay + maden suyu+tarçın
Akşam 17.30
6 yk kuru biber kavurması
4 yk yoğurt
1 dilim ekmek
1 saat yürüyüş
3 mile leslie
2 lt su
İçmediğim çay kalmamış mübarek
En zorları o bölgeler kuzum maalesef gitmiyorlar kolaycaKızlar göbek, alt karın ve yan simitler için daha önceden yaptığınız başardığınız etkili hareketlerin olduğu bir video önerebilirmisimiz ben genelde Leslie ile zayıflamıştım
Sabah erken uyandım ve yürüyüş sonrasında kendimi tutamadım bir baktım göz açıp kapayıncaya kadar birrrsürü şey götürmüşümMaşallah menün kalabalık görünüyor ama kaçamaksız olması gerektiği gibi. Afiyet olsun
işte ya bunlar süper gelişmeler maşallah
Böyle azimli olursan hedefe ulaşman çok yakın.. Darısı herkese
Bende çok sıkılıyorum ve ilk günler çok zorlanıyorum. Bugün ayakta olan göbek egzersizlerini yaptık çocuklarla 10 dk ama terletti biraz, bakalım hergün yapacağız inşallahEn zorları o bölgeler kuzum maalesef gitmiyorlar kolaycaegzersiz videoları var youtubedan yapabilirsen dene, olay yapmakta bitiyor benim pertim çıktı yapamadım çok yorucu ve sıkıcı geldi.. Mekik deneyebilirsin ama 20 ile başlayıp yükselterek günlük 100 150 yapabilirsen bir ayda fark ettiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?